Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μπρόκολο και να γλυκίζει δεν παίζει.

απλά δεν μυρίζει οπως πριν.

και σε συνδιασμό με το λεμόνι από πάνω, έχουμε μια win κατάσταση για εμάς που το απεχθανόμασταν.

εγώ με τα μήλα τρελαίνομαι μετά πάντως.

  • Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

θα μπορουσα να ξερασω μονο και μονο απο την διαδικασια

επισης

ειναι ζωα

Να ξεράσεις; Υπερβολή. Μια χαρά είναι η διαδικασία και αυτοί είναι και γαμώ τα παιδιά.

Δημοσ.

τι αηδιαααααα, θα ξερασω. :eek: :eek: :eek: :eek:

 

επισης γτ το μπεικον τους ειναι τοσο ασπρο;

Τι υπερβολές είναι αυτές. Μια χαρά είναι, τα παιδιά κάναν την πλάκα τους. Το άσπρο από το μπέικον είναι λίπος, γιατί να μην είναι άσπρο;

Δημοσ.

μάλον διάλεξαν το πιο πιο λιπαρό που βρήκαν. Οι τύποι έσπασαν το παγκόσμιο ρεκόρ συγκέντρωσης λίπους ανά όγκο φαγητού :mrgreen:

 

Εμένα με άρεσε πάντως, θα ήθελα μια μεριδούλα.

Δημοσ.

Τι υπερβολές είναι αυτές. Μια χαρά είναι, τα παιδιά κάναν την πλάκα τους. Το άσπρο από το μπέικον είναι λίπος, γιατί να μην είναι άσπρο;

 

υπερβολη ειναι αυτο το συνοθηλευμα γευσεων και υφων. το ξερω οτι ειναι λιπος το ασπρο, το θεμα ειναι οτι αυτο το μπεικον ηταν 80-90% λιπος ενω το νορμαλ θα ελεγα οτι ειναι 50%, ετσι οπως το βλεπω δλδ με το ματι δεν το στηριζω καπου αυτο.

Δημοσ.

Θα έπρεπε έπειτα να βάλουν το χοιρινό μέσα σε μια αγελάδα και μετά αυτήν σε ένα άλογο και έπειτα να το ψήσουν.... ερασιτέχνες :rolleyes:

Δημοσ.

υπερβολη ειναι αυτο το συνοθηλευμα γευσεων και υφων. το ξερω οτι ειναι λιπος το ασπρο, το θεμα ειναι οτι αυτο το μπεικον ηταν 80-90% λιπος ενω το νορμαλ θα ελεγα οτι ειναι 50%, ετσι οπως το βλεπω δλδ με το ματι δεν το στηριζω καπου αυτο.

Είναι υπερβολή αυτό που κάναν, αλλά το να λες πως θα ξεράσεις είναι επίσης υπερβολή. Αυτοί όμως το κάναν για πλάκα ενώ εσείς το πήρατε λίγο πιο περίεργα.

 

Το μπέικον είναι συνήθως από την κοιλιά του χοιρινού. Το πόσο λίπος έχει εξαρτάτε από την ποικιλία του ζώου, δηλαδή τη συγκέντρωση λίπους στην κοιλιά του.

Μετά το λίπος που μαζεύεται γύρω από το νεφρό, η κοιλιά και η πλάτη είναι τα πιο συνηθισμένα μέρη για να μαζεύεις λίπος και να κάνεις λαρδί.

Δημοσ.

Είναι υπερβολή αυτό που κάναν, αλλά το να λες πως θα ξεράσεις είναι επίσης υπερβολή. Αυτοί όμως το κάναν για πλάκα ενώ εσείς το πήρατε λίγο πιο περίεργα.

 

Το μπέικον είναι συνήθως από την κοιλιά του χοιρινού. Το πόσο λίπος έχει εξαρτάτε από την ποικιλία του ζώου, δηλαδή τη συγκέντρωση λίπους στην κοιλιά του.

Μετά το λίπος που μαζεύεται γύρω από το νεφρό, η κοιλιά και η πλάτη είναι τα πιο συνηθισμένα μέρη για να μαζεύεις λίπος και να κάνεις λαρδί.

 

οχι δεν ειναι υπερβολη οτι θα ξερασω, μου ηρθε πραγματικα αναγουλα.

Δημοσ.

1. Τι τυρί είναι; Φαίνεται πως το έτριψες.

 

2. Πως το έλιωσες; (edit: φαίνεται μάλλον φούρνος, αλλά ρωτάω μήπως είναι τηγάνι)

 

3. Τι ψωμί είναι;

 

4. Πόση ώρα σου πήρε να καραμελώσεις τα κρεμμύδια; Έχω την εντύπωση, χωρίς να είμαι σίγουρος πως θα σήκωναν λίγο ακόμα καραμέλωμα.

 

5. Φαίνεται γαμάτο!

Δημοσ.

1)το τυρι ειναι εμενταλ τριμενο, θα μπορουσα να βαλω και gruyère (γραβιερα στην ελληνικη βερσιον) απλα ειπα να κανω μια δοκιμη.

 

2) δεν το ελιωσα με καποιο ειδικο τροπο. το εβαλα πανω στο ψωμι και το εβαλα στην σχαρα του φουρνου μερικα λεπτα γυρω στους 200 βαθμους

 

3) το ψωμι ειναι πολυσπορο γκρι (μπορω να σου βαλω φωτο αν θες)

 

4) τα κρεμμυδια τα ψηνονταν πολυ ωρα για να πω την αληθεια και δεν εβγαλαν ολο τους το νερο, θα μπορουσαν οντως να καρεμελωσουν λιγο παραπανω αλλα δεν το θεωρησα απαραιτητα γιατι ειναι σουπα

 

5) ευχαριστω :-D

 

το χρωμα ειναι λογο του βουτυρου που καφετισε. ετσι να γουσταρουμε δλδ ^_^

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...