ioanna_b Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 μπρόκολο και να γλυκίζει δεν παίζει. απλά δεν μυρίζει οπως πριν. και σε συνδιασμό με το λεμόνι από πάνω, έχουμε μια win κατάσταση για εμάς που το απεχθανόμασταν. εγώ με τα μήλα τρελαίνομαι μετά πάντως.
Freakster Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 μια εχμ.. παραδοσιακή συνταγή χριστουγεννιάτικη http://www.youtube.com/watch?v=7Xc5wIpUenQ μου τρέχουν τα σάλια βραδυάτικο
viper2005 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 μια εχμ.. παραδοσιακή συνταγή χριστουγεννιάτικη http://www.youtube.c...h?v=7Xc5wIpUenQ μου τρέχουν τα σάλια βραδυάτικο θα μπορουσα να ξερασω μονο και μονο απο την διαδικασια επισης ειναι ζωα
billkost Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 θα μπορουσα να ξερασω μονο και μονο απο την διαδικασια επισης ειναι ζωα Να ξεράσεις; Υπερβολή. Μια χαρά είναι η διαδικασία και αυτοί είναι και γαμώ τα παιδιά.
evabb Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 μια εχμ.. παραδοσιακή συνταγή χριστουγεννιάτικη http://www.youtube.com/watch?v=7Xc5wIpUenQ μου τρέχουν τα σάλια βραδυάτικο τι αηδιαααααα, θα ξερασω. :eek: :eek: επισης γτ το μπεικον τους ειναι τοσο ασπρο;
billkost Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 τι αηδιαααααα, θα ξερασω. :eek: :eek: επισης γτ το μπεικον τους ειναι τοσο ασπρο; Τι υπερβολές είναι αυτές. Μια χαρά είναι, τα παιδιά κάναν την πλάκα τους. Το άσπρο από το μπέικον είναι λίπος, γιατί να μην είναι άσπρο;
leftermann Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 μάλον διάλεξαν το πιο πιο λιπαρό που βρήκαν. Οι τύποι έσπασαν το παγκόσμιο ρεκόρ συγκέντρωσης λίπους ανά όγκο φαγητού Εμένα με άρεσε πάντως, θα ήθελα μια μεριδούλα.
evabb Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Τι υπερβολές είναι αυτές. Μια χαρά είναι, τα παιδιά κάναν την πλάκα τους. Το άσπρο από το μπέικον είναι λίπος, γιατί να μην είναι άσπρο; υπερβολη ειναι αυτο το συνοθηλευμα γευσεων και υφων. το ξερω οτι ειναι λιπος το ασπρο, το θεμα ειναι οτι αυτο το μπεικον ηταν 80-90% λιπος ενω το νορμαλ θα ελεγα οτι ειναι 50%, ετσι οπως το βλεπω δλδ με το ματι δεν το στηριζω καπου αυτο.
The_Judas Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Θα έπρεπε έπειτα να βάλουν το χοιρινό μέσα σε μια αγελάδα και μετά αυτήν σε ένα άλογο και έπειτα να το ψήσουν.... ερασιτέχνες
billkost Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 υπερβολη ειναι αυτο το συνοθηλευμα γευσεων και υφων. το ξερω οτι ειναι λιπος το ασπρο, το θεμα ειναι οτι αυτο το μπεικον ηταν 80-90% λιπος ενω το νορμαλ θα ελεγα οτι ειναι 50%, ετσι οπως το βλεπω δλδ με το ματι δεν το στηριζω καπου αυτο. Είναι υπερβολή αυτό που κάναν, αλλά το να λες πως θα ξεράσεις είναι επίσης υπερβολή. Αυτοί όμως το κάναν για πλάκα ενώ εσείς το πήρατε λίγο πιο περίεργα. Το μπέικον είναι συνήθως από την κοιλιά του χοιρινού. Το πόσο λίπος έχει εξαρτάτε από την ποικιλία του ζώου, δηλαδή τη συγκέντρωση λίπους στην κοιλιά του. Μετά το λίπος που μαζεύεται γύρω από το νεφρό, η κοιλιά και η πλάτη είναι τα πιο συνηθισμένα μέρη για να μαζεύεις λίπος και να κάνεις λαρδί.
evabb Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Είναι υπερβολή αυτό που κάναν, αλλά το να λες πως θα ξεράσεις είναι επίσης υπερβολή. Αυτοί όμως το κάναν για πλάκα ενώ εσείς το πήρατε λίγο πιο περίεργα. Το μπέικον είναι συνήθως από την κοιλιά του χοιρινού. Το πόσο λίπος έχει εξαρτάτε από την ποικιλία του ζώου, δηλαδή τη συγκέντρωση λίπους στην κοιλιά του. Μετά το λίπος που μαζεύεται γύρω από το νεφρό, η κοιλιά και η πλάτη είναι τα πιο συνηθισμένα μέρη για να μαζεύεις λίπος και να κάνεις λαρδί. οχι δεν ειναι υπερβολη οτι θα ξερασω, μου ηρθε πραγματικα αναγουλα.
billkost Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 οχι δεν ειναι υπερβολη οτι θα ξερασω, μου ηρθε πραγματικα αναγουλα. Αχου το μωρέ μας παραβγήκε ευαίσθητο.
billkost Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 1. Τι τυρί είναι; Φαίνεται πως το έτριψες. 2. Πως το έλιωσες; (edit: φαίνεται μάλλον φούρνος, αλλά ρωτάω μήπως είναι τηγάνι) 3. Τι ψωμί είναι; 4. Πόση ώρα σου πήρε να καραμελώσεις τα κρεμμύδια; Έχω την εντύπωση, χωρίς να είμαι σίγουρος πως θα σήκωναν λίγο ακόμα καραμέλωμα. 5. Φαίνεται γαμάτο!
evabb Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 1)το τυρι ειναι εμενταλ τριμενο, θα μπορουσα να βαλω και gruyère (γραβιερα στην ελληνικη βερσιον) απλα ειπα να κανω μια δοκιμη. 2) δεν το ελιωσα με καποιο ειδικο τροπο. το εβαλα πανω στο ψωμι και το εβαλα στην σχαρα του φουρνου μερικα λεπτα γυρω στους 200 βαθμους 3) το ψωμι ειναι πολυσπορο γκρι (μπορω να σου βαλω φωτο αν θες) 4) τα κρεμμυδια τα ψηνονταν πολυ ωρα για να πω την αληθεια και δεν εβγαλαν ολο τους το νερο, θα μπορουσαν οντως να καρεμελωσουν λιγο παραπανω αλλα δεν το θεωρησα απαραιτητα γιατι ειναι σουπα 5) ευχαριστω το χρωμα ειναι λογο του βουτυρου που καφετισε. ετσι να γουσταρουμε δλδ
Προτεινόμενες αναρτήσεις