billkost Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Σημειώνω τα τιπς του Μπιλ. Με μίξερ την έκανα. Θα την κάνω με το σύρμα την άλλη φορά. Με σύρμα θέλει προσοχή, θέλει να προσθέσεις το λάδι πολύ αργά με πολύ μικρή ροή καθώς χτυπάς. Εκεί μπορεί να αποτύχεις. Θέλει αρκετές προσπάθειες για να το καταφέρεις. Πάρε και αυτό για να σε βοηθήσει. http://www.youtube.com/watch?v=6bKya9uMHYs
evabb Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 χαρα στο κουραγιο σου. in other news εφτιαξα κρυο cheesecake σημερα. θα κοπει το βραδυ (εχω να το παω πεσκεσι σε επισκεψη). το εβγαλα φωτογραφιες στρωση στρωση
billkost Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Θα σου έλεγα πως μου αρέσει, αλλά θα σου πω πως δε μου αρέσει επειδή με κορόιδεψες πριν και είμαι ευαισθητούλης.
evabb Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Θα σου έλεγα πως μου αρέσει, αλλά θα σου πω πως δε μου αρέσει επειδή με κορόιδεψες πριν και είμαι ευαισθητούλης. :P :P οχι καπς
Freakster Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 εσείς που ξέρετε απο χημικά μαγειρεύοντας με whey protein σκονη, ας πουμε εφτιαξα μια τηγανίτα. το οτι ζεστανα τη πρωτεινη σε τετοιες θερμοκρασίες, καταστράφηκε και έφαγα ενα σκουπίδι, ή απλά άλλαξε μορφή και όλα καλά; δεν είμαι σίγουρος αν το ρωταω σωστά, αλλα νομίζω καταλαβαίνετε.
cthulhucarbide Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Οι πρωτείνες δεν είναι τόσο ευαίσθητες. Όταν μαγειρεύονται αλλάζουν μορφή(μετουσιώνονται) και όλα καλά. Δεν ξέρω αν επηρεάζει σε κάτι το ότι ήταν έτοιμη σκόνη αλλά δεν νομίζω
xri_ni Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 εσείς που ξέρετε απο χημικά μαγειρεύοντας με whey protein σκονη, ας πουμε εφτιαξα μια τηγανίτα. το οτι ζεστανα τη πρωτεινη σε τετοιες θερμοκρασίες, καταστράφηκε και έφαγα ενα σκουπίδι, ή απλά άλλαξε μορφή και όλα καλά; δεν είμαι σίγουρος αν το ρωταω σωστά, αλλα νομίζω καταλαβαίνετε. Το whey protein είναι υποκαταστατο του αλευριου?Αυτο δε το παιρνουν οι bodybuilders για να παιρνουν περισσοτερη πρωτεινη?
evabb Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 εσείς που ξέρετε απο χημικά μαγειρεύοντας με whey protein σκονη, ας πουμε εφτιαξα μια τηγανίτα. το οτι ζεστανα τη πρωτεινη σε τετοιες θερμοκρασίες, καταστράφηκε και έφαγα ενα σκουπίδι, ή απλά άλλαξε μορφή και όλα καλά; δεν είμαι σίγουρος αν το ρωταω σωστά, αλλα νομίζω καταλαβαίνετε. δεν ξερω τι να πω γτ αυτο το πραμα ειναι τεχνιτο. κανονικα οι πρωτεινες απλα αλλαζουν μορφη και δεν τρεχει τπτ. στο κουτι δεν γραφει τπτ;
Freakster Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 δε γράφει :/ εψαξα και google αλλά μόνο broscience πράγματα βρήκα. xr_ni οχι οχι, είναι καθαρή συμπυκνωμένη πρωτεϊνη, νομίζω από γάλα.
Praetorianos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Τι μας κάνεις ρε Εύα μεσημεριάτικα.. Από γεύση?
evabb Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Eva παιζεις με τον πονο μας ε? εντελως Τι μας κάνεις ρε Εύα μεσημεριάτικα.. Από γεύση? αααχ γαματοοοο. θα βαλω συνταγη αργοτερα.
leftermann Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 το λοιπόν, επειδής αύριο είναι μεγάλη μέρα, και είναι και η ονομαστική εορτή της Αδυναμίας μου της Μεγάλης, έχω πάρει μια κουμούτσα κρέας γουρουνιού ημιάγριου, 2 και κάτι κιλά. Ημιάγριο όταν λέω, δεν ξέρω άμα είναι δόκιμος ο όρος αλλά έτσι το λένε εδώ, είναι διασταυρώσεις αγριογούρουνου που τα εκτρέφουν σχετικά ελεύθερα σε μεγάλες ελεγχόμενες εκτάσεις. Δεν είναι σαν το αγριογούρουνο το κυνήγι ασπούμε, αλλά και καμία σχέση με το χοιρινό το απλό. Η ιδέα είναι να μπει στην γάστρα σε χαμηλή φωτιά για καναδυοτρειςτεσσερις ώρες. Κάνα τιπ; Καμιά ιδέα; Δεν είμαι για εξτρημ μαγειρικές, φούρνο θα το χώσω, αλλά λέω, κάνα μαρινάρισμα, καμιά προετοιμασία ξερωγώ, αν κανένας έχει γνώση. Φχαριστώωωω. Και καλή χρονιάααα.
Chrisxxx Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Θα προτεινα μέσα σε λαδοκολλα με μπολικες πατατες και ψήσιμο ολο το βραδυ σε χαμηλη φωτια. Καμια κρουστα με μελι, μουσταρδα και πιπέρια;;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις