Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σημειώνω τα τιπς του Μπιλ. :-)

 

Με μίξερ την έκανα. Θα την κάνω με το σύρμα την άλλη φορά.

Με σύρμα θέλει προσοχή, θέλει να προσθέσεις το λάδι πολύ αργά με πολύ μικρή ροή καθώς χτυπάς. Εκεί μπορεί να αποτύχεις. Θέλει αρκετές προσπάθειες για να το καταφέρεις.

 

Πάρε και αυτό για να σε βοηθήσει.

 

http://www.youtube.com/watch?v=6bKya9uMHYs

  • Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

χαρα στο κουραγιο σου.

 

in other news εφτιαξα κρυο cheesecake σημερα. θα κοπει το βραδυ (εχω να το παω πεσκεσι σε επισκεψη).

 

το εβγαλα φωτογραφιες στρωση στρωση

 

p1030398w.jpg

 

p1030399h.jpg

 

p1030400i.jpg

Δημοσ.

Θα σου έλεγα πως μου αρέσει, αλλά θα σου πω πως δε μου αρέσει επειδή με κορόιδεψες πριν και είμαι ευαισθητούλης.

Δημοσ.

Θα σου έλεγα πως μου αρέσει, αλλά θα σου πω πως δε μου αρέσει επειδή με κορόιδεψες πριν και είμαι ευαισθητούλης.

:P :P :P :P

 

οχι καπς

Δημοσ.

εσείς που ξέρετε απο χημικά :P

 

μαγειρεύοντας με whey protein σκονη, ας πουμε εφτιαξα μια τηγανίτα. το οτι ζεστανα τη πρωτεινη σε τετοιες θερμοκρασίες, καταστράφηκε και έφαγα ενα σκουπίδι, ή απλά άλλαξε μορφή και όλα καλά; δεν είμαι σίγουρος αν το ρωταω σωστά, αλλα νομίζω καταλαβαίνετε.

Δημοσ.

Οι πρωτείνες δεν είναι τόσο ευαίσθητες. Όταν μαγειρεύονται αλλάζουν μορφή(μετουσιώνονται) και όλα καλά. Δεν ξέρω αν επηρεάζει σε κάτι το ότι ήταν έτοιμη σκόνη αλλά δεν νομίζω

Δημοσ.

εσείς που ξέρετε απο χημικά :P

 

μαγειρεύοντας με whey protein σκονη, ας πουμε εφτιαξα μια τηγανίτα. το οτι ζεστανα τη πρωτεινη σε τετοιες θερμοκρασίες, καταστράφηκε και έφαγα ενα σκουπίδι, ή απλά άλλαξε μορφή και όλα καλά; δεν είμαι σίγουρος αν το ρωταω σωστά, αλλα νομίζω καταλαβαίνετε.

 

Το whey protein είναι υποκαταστατο του αλευριου?Αυτο δε το παιρνουν οι bodybuilders για να παιρνουν περισσοτερη πρωτεινη?

Δημοσ.

εσείς που ξέρετε απο χημικά :P

 

μαγειρεύοντας με whey protein σκονη, ας πουμε εφτιαξα μια τηγανίτα. το οτι ζεστανα τη πρωτεινη σε τετοιες θερμοκρασίες, καταστράφηκε και έφαγα ενα σκουπίδι, ή απλά άλλαξε μορφή και όλα καλά; δεν είμαι σίγουρος αν το ρωταω σωστά, αλλα νομίζω καταλαβαίνετε.

 

δεν ξερω τι να πω γτ αυτο το πραμα ειναι τεχνιτο. κανονικα οι πρωτεινες απλα αλλαζουν μορφη και δεν τρεχει τπτ. στο κουτι δεν γραφει τπτ;

Δημοσ.

δε γράφει :/ εψαξα και google αλλά μόνο broscience πράγματα βρήκα.

 

xr_ni οχι οχι, είναι καθαρή συμπυκνωμένη πρωτεϊνη, νομίζω από γάλα.

Δημοσ.

Eva παιζεις με τον πονο μας ε?:mad:

 

εντελως :-D

 

Τι μας κάνεις ρε Εύα μεσημεριάτικα.. Από γεύση?

 

αααχ γαματοοοο. θα βαλω συνταγη αργοτερα.

Δημοσ.

το λοιπόν, επειδής αύριο είναι μεγάλη μέρα, και είναι και η ονομαστική εορτή της Αδυναμίας μου της Μεγάλης, έχω πάρει μια κουμούτσα κρέας γουρουνιού ημιάγριου, 2 και κάτι κιλά. Ημιάγριο όταν λέω, δεν ξέρω άμα είναι δόκιμος ο όρος αλλά έτσι το λένε εδώ, είναι διασταυρώσεις αγριογούρουνου που τα εκτρέφουν σχετικά ελεύθερα σε μεγάλες ελεγχόμενες εκτάσεις. Δεν είναι σαν το αγριογούρουνο το κυνήγι ασπούμε, αλλά και καμία σχέση με το χοιρινό το απλό.

 

Η ιδέα είναι να μπει στην γάστρα σε χαμηλή φωτιά για καναδυοτρειςτεσσερις ώρες.

 

Κάνα τιπ; Καμιά ιδέα; Δεν είμαι για εξτρημ μαγειρικές, φούρνο θα το χώσω, αλλά λέω, κάνα μαρινάρισμα, καμιά προετοιμασία ξερωγώ, αν κανένας έχει γνώση.

 

 

Φχαριστώωωω. Και καλή χρονιάααα. :-)

Δημοσ.

Θα προτεινα μέσα σε λαδοκολλα με μπολικες πατατες και ψήσιμο ολο το βραδυ σε χαμηλη φωτια. Καμια κρουστα με μελι, μουσταρδα και πιπέρια;;;;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...