Chrisxxx Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 E κανεις ενα μιγμα με αυτα τα υλικα και ότι αλλο μυρωδικο γουσταρεις και εκει που σιγοψηνεις το κρεας πας και το αλείφεις αρκετά συχνα με ενα πινελακι, σε καποια φάση κανουν μια κρουστιτσα από πανω πολύ γαματη. Πως βουτυρώνουν το αρνι το πασχα και κανει 75 κρουστες λιπους η πετσα; Κατι τετοιο. Θα σε γελάσω για δοσολογιες, γοογλαρετο καλύτερα.
μαφαλντα Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Ναι στην λαδόκολλα.Ο πατέρας μου βάζει 2-3 ντομάτες χοντροκομμένες-για υγρασία-σκόρδο,μουστάρδα,300γρ κεφαλογραβιέρα και 2-3 χοντροκομμένες πιπεριές,αλάτι,πιπέρι.Το τυλίγεις στην λαδόκολλα το βάζεις σε ταψάκι και το ψήνεις σε σιγανή φωτιά 110 με 120 βαθμούς για πολλές ώρες.Αν το θέλετε για το βράδυ πρέπει να το κάνεις τώρα σε λίγο πιο δυνατή φωτιά.
leftermann Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 όχι, για αύριο μεσημέρι το θέλω. Οπότε θα το βάλω αύριο πρωί πρωί. Μένυ θενξ
Chrisxxx Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Πριν πας για υπνο βαλτο θα γινει τελειο με αργο ψησιμο!
leftermann Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 μπζηλέ, ή θα το βάλω τώρα που είμαι ακόμα σχετικά σόμπερ, ή αύριο πρωί με το καλό. Πριν πάω για ύπνο, θα είμαι του ματς για ύπνο για να βάλω γουρουνάκι στον φούρνο.
viper2005 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Ναι στην λαδόκολλα.Ο πατέρας μου βάζει 2-3 ντομάτες χοντροκομμένες-για υγρασία-σκόρδο,μουστάρδα,300γρ κεφαλογραβιέρα και 2-3 χοντροκομμένες πιπεριές,αλάτι,πιπέρι.Το τυλίγεις στην λαδόκολλα το βάζεις σε ταψάκι και το ψήνεις σε σιγανή φωτιά 110 με 120 βαθμούς για πολλές ώρες.Αν το θέλετε για το βράδυ πρέπει να το κάνεις τώρα σε λίγο πιο δυνατή φωτιά. *drools*
μαφαλντα Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Κι εμένα.Φέτος δεν έχει.Μπριζόλες,λουκάνικο,σπετζοφάι
billkost Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 το λοιπόν, επειδής αύριο είναι μεγάλη μέρα, και είναι και η ονομαστική εορτή της Αδυναμίας μου της Μεγάλης, έχω πάρει μια κουμούτσα κρέας γουρουνιού ημιάγριου, 2 και κάτι κιλά. Ημιάγριο όταν λέω, δεν ξέρω άμα είναι δόκιμος ο όρος αλλά έτσι το λένε εδώ, είναι διασταυρώσεις αγριογούρουνου που τα εκτρέφουν σχετικά ελεύθερα σε μεγάλες ελεγχόμενες εκτάσεις. Δεν είναι σαν το αγριογούρουνο το κυνήγι ασπούμε, αλλά και καμία σχέση με το χοιρινό το απλό. Η ιδέα είναι να μπει στην γάστρα σε χαμηλή φωτιά για καναδυοτρειςτεσσερις ώρες. Κάνα τιπ; Καμιά ιδέα; Δεν είμαι για εξτρημ μαγειρικές, φούρνο θα το χώσω, αλλά λέω, κάνα μαρινάρισμα, καμιά προετοιμασία ξερωγώ, αν κανένας έχει γνώση. Φχαριστώωωω. Και καλή χρονιάααα. 1. Πια είναι η αδυναμία σου η μεγάλη (που το έγραψες με κεφαλαία αρχικά. 2. Δε λες το σημαντικότερο, τι μέρος του γουρουνιού είναι. 3. Που το εκτρέφουν αυτό; Δώσε κανένα link να δούμε οι τυφλοί εμείς. 4. Αν το έλεγες πριν 3 μέρες θα σου έλεγα γαμάτη, όχι extreme συνταγή (πριν 6 μέρες ακόμα καλύτερα) αλλά έτσι είναι η ζωή. 5. Καλή επιτυχία αφού άρχισες. Πες μας τα αποτελέσματα και τράβα καμιά φώτο.
leftermann Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 1. η κόρη μου η μεγάλη είναι η Αδυναμία μου η Μεγάλη. 2. δεν έχω ιδέα. ήταν μια μακρουλή κουμούτσα κρέας. Εμπιστεύομαι τον χασάπη μου. 3. ξέρω ότι είναι στο Κικλίς, νομίζω στο βουνό Μπέλες. Επίσης ξέρω ότι υπάρχει άλλη μια τέτοια "φάρμα" κάπου στα βουνά της Δράμας, στην οποία μάλιστα μπαίνεις αν θέλεις με το όπλο σου και σκοτώνεις το γουρούνι που διαλέγεις. Δεν ξέρω περισσότερα. 4. ούτε εγώ το ήξερα πριν 3 μέρες. Χθες πρωί το αγόρασα. 5. έκοψα κάπυ μισό κιλό και θα το κάνω γλυκόξινο μεζέ. Η υπόλοιπη κουμούτσα μπήκε στην γάστρα και βασανίζεται σε χαμηλή φωτιά εδώ και κάνα δίωρο, πασαλειμμένη με διάφορα. Λέω στις 3 ώρες να ανοίξω την γάστρα και να το αφήσω ακόμα καμιά ώρα ανοιχτό.Θενξ. Θα βάλω.
leftermann Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Ιδού. Κουμούτσα ημιαγριογούρουνου ψημένη στην γάστρα για 3,5 ώρες, πασαλειμμένη με μέλι-μουστάρδα-χυμό πορτοκάλι, συνοδεία πατάτας: ο γλυκόξινος μεζές, προερχόμενος εκ της κουμούτσας, που προηγήθηκε:
evabb Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Λεφτερ πολυ ωραιο φαινεται. γεια στα χερια σου.
Chrisxxx Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Πωωωωω ρε φίλε κάτι πατάτες!!! Πέτυχε η Κρούστα ή θα με κυνηγας;
leftermann Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 πέτυχε, πέτυχε. Βογκάω, 2+ κιλά ήτανε, + 1 κιλό πατάτες. Τίποτα δεν έμεινε.
Freakster Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 καλό το ημερογούρουνο, το γλυκόξινο πως και τι
Προτεινόμενες αναρτήσεις