Freakster Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 νομίζω θα τις έχουν φάει ως τώρα χρόνια πολλα κρις!
billkost Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Πολύ καλές οι φώτο σου! Συγχαρητήρια και του χρόνου!
evabb Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 εχω δει κατι πανεμορφα φιλετα αρνιου στο σουπερμαρκετ και θα ηθελα να δοκιμασω. υπαρχουν ομως ενα προβλημα. πως να το μαγειρεψω ωστε να μην βρωμαει και να ειναι μαλακο και τρυφερο;
siracos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 εχω δει κατι πανεμορφα φιλετα αρνιου στο σουπερμαρκετ και θα ηθελα να δοκιμασω. υπαρχουν ομως ενα προβλημα. πως να το μαγειρεψω ωστε να μην βρωμαει και να ειναι μαλακο και τρυφερο; Βρωμάει το αρνί; Ντροπή, πες ότι μυρίζει κάπως. Μήπως εκεί που είσαι δεν είναι σαν τα δικά μας τα αρνιά αλλά μεγαλύτερα σε ηλικία και γι'αυτό μυρίζουν; Αν είναι μεγάλα ξέχνα το ή μαγείρεψε το όπως το πρόβειο.
parasaser Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 απλα θα το βαλετε σε μαριναδα για μια μερα
billkost Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Βρωμάει το αρνί; Ντροπή, πες ότι μυρίζει κάπως. Μήπως εκεί που είσαι δεν είναι σαν τα δικά μας τα αρνιά αλλά μεγαλύτερα σε ηλικία και γι'αυτό μυρίζουν; Αν είναι μεγάλα ξέχνα το ή μαγείρεψε το όπως το πρόβειο. Ερώτηση: Τι διαφορά έχει το αρνί με το πρόβατο;;; Έχει αλήθεια διαφορά; edit: το wikipedia έδωσε απάντηση: http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A0%CF%81%CF%8C%CE%B2%CE%B1%CF%84%CE%BF Πάντως επειδή και εμένα μου βρωμοκοπάει το αρνί, το αποφεύγω, τώρα που έμαθα πως άλλο αρνί και άλλο πρόβατο, θα ρωτήσω να δω τι έτρωγα και μου βρώμαγε για να δοκιμάσω το άλλο μπας και μου αρέσει. Thanks dude!
evabb Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Βρωμάει το αρνί; Ντροπή, πες ότι μυρίζει κάπως. Μήπως εκεί που είσαι δεν είναι σαν τα δικά μας τα αρνιά αλλά μεγαλύτερα σε ηλικία και γι'αυτό μυρίζουν; Αν είναι μεγάλα ξέχνα το ή μαγείρεψε το όπως το πρόβειο. δεν βοηθας απλα θα το βαλετε σε μαριναδα για μια μερα τι μαριναδα; 24 ωρες;
parasaser Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 οτι θελει ο καθενας, πχ αλλως το βαζει σκετο σε φυσικο χημο πορτοκαλι αλλως βαζει ζωμο με μπαχαρικα, αν οχι 24ωρες, απο βραδυς
billkost Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 οτι θελει ο καθενας, πχ αλλως το βαζει σκετο σε φυσικο χημο πορτοκαλι αλλως βαζει ζωμο με μπαχαρικα, αν οχι 24ωρες, απο βραδυς Δε θέλω να σε προσβάλλω και αν προσβληθείς, ζητάω συγγνώμη, απλά να ξέρεις πως βρίσκω την ορθογραφία σου συναρπαστική!
parasaser Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δε θέλω να σε προσβάλλω και αν προσβληθείς, ζητάω συγγνώμη, απλά να ξέρεις πως βρίσκω την ορθογραφία σου συναρπαστική! το κσερο ρε σει αλλα τει να κανομαι, δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα
evabb Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 ρε στο θεμα μας. πως μαγειρευουμε φιλετο αρνιου; θελω ενα ενα τα βηματα.
billkost Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 ρε στο θεμα μας. πως μαγειρευουμε φιλετο αρνιου; θελω ενα ενα τα βηματα. Εσένα βρίσκω την αθυροστομία σου συναρπαστική, του άλλου την ορθογραφία, ντάξ, καλή φάση, είναι ένα συναρπαστικό thread. Έλα ρε συ, μαγειρική είναι, βάλε λίγο φαντασία! Κάνε ένα brine, σε νερό βάλε αλάτι, ζάχαρη, θυμάρι, πιπέρι, δεντρολίβανο και σκόρδο και άσε το μια μέρα στο ψυγείο (εεε, μαζί με το αρνί φυσικά). Μετά τηγάνι. Ούτως η άλλως αρνί είναι, θα βρωμάει, τι περιμένεις; Α ναι, τηγάνισε το σε βούτυρο και σιγανή φωτιά μπας και φύγει λίγη μπόχα ακόμα. Αν είχες sous vide δε θα μπόχαγε όμως. Θες να σου πουλήσω ένα όταν το φτιάξω; Εναλλακτικά κάνε μαρινάρισμα, βάλε λεμόνι (ή ξύδι) και λάδι και βάλε και διάφορα μυρωδικά και άσε το μια μέρα. Υπάρχουν τόοοοσοι τρόποι, μην αγχώνεσαι μικρή Εύα (ταπ ταπ στο κεφάλι).
evabb Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Εσένα βρίσκω την αθυροστομία σου συναρπαστική, του άλλου την ορθογραφία, ντάξ, καλή φάση, είναι ένα συναρπαστικό thread. Έλα ρε συ, μαγειρική είναι, βάλε λίγο φαντασία! Κάνε ένα brine, σε νερό βάλε αλάτι, ζάχαρη, θυμάρι, πιπέρι, δεντρολίβανο και σκόρδο και άσε το μια μέρα στο ψυγείο (εεε, μαζί με το αρνί φυσικά). Μετά τηγάνι. Ούτως η άλλως αρνί είναι, θα βρωμάει, τι περιμένεις; Α ναι, τηγάνισε το σε βούτυρο και σιγανή φωτιά μπας και φύγει λίγη μπόχα ακόμα. Αν είχες sous vide δε θα μπόχαγε όμως. Θες να σου πουλήσω ένα όταν το φτιάξω; Εναλλακτικά κάνε μαρινάρισμα, βάλε λεμόνι (ή ξύδι) και λάδι και βάλε και διάφορα μυρωδικά και άσε το μια μέρα. Υπάρχουν τόοοοσοι τρόποι, μην αγχώνεσαι μικρή Εύα (ταπ ταπ στο κεφάλι). ταπ ταπ και το δεντρολιβανο στον πατο σου. οπως ειναι ολοκληρο το φυτο και με την ριζα. μονο στις φακες παει το δεντρολιβανο
Προτεινόμενες αναρτήσεις