Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχε ενα ταψι στον φουρνο να ζεστεναιτε και κανε την τραμπα. Δεν θα ειναι το ιδιο αλλα απο το να παρεις αλλο τηγανι ειναι πιο ευκολο.

@Toufa: Καμια αλλη εκπομπη παιζει? Αυτη με τον Heston μολις ξεκινησε απο οτι βλεπω

Saturday kitchen?

America's test kitchen και good eats αν δεν τα εχεις δει.

Αυτος: εχει αρκετα παντως απο rick stein, great british menu

αυτος: εχει masterchef professionals και raymond blanc's kitchen secrets

Αν εχεις καποια εκπομπη που σου αρεσε πες μου να σου προτεινω κατι αναλογο

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εχε ενα ταψι στον φουρνο να ζεστεναιτε και κανε την τραμπα. Δεν θα ειναι το ιδιο αλλα απο το να παρεις αλλο τηγανι ειναι πιο ευκολο.

Saturday kitchen?

America's test kitchen και good eats αν δεν τα εχεις δει.

Αυτος: εχει αρκετα παντως απο rick stein, great british menu

αυτος: εχει masterchef professionals και raymond blanc's kitchen secrets

Αν εχεις καποια εκπομπη που σου αρεσε πες μου να σου προτεινω κατι αναλογο

Είδα δυο λεπτά και θυμήθηκα γιατί δε μου αρέσουν τα reality μαγειρικής, γιατί δε στοχεύουν στη μαγειρική αλλά στις τυπικές μαλακίες των reality.

Όμως μετά, είδα αυτό το Michel's classics που είναι στην ουσία τα βιντεο που έδειχνες προηγουμένως εσύ αλλά ενωμένα σε μεγάλο βίντεο και καραγούσταρα! Δεν είναι reality, είναι συνταγές μαγειρικής εκτελεσμένες εκπληκτικά.

http://www.youtube.com/user/homoeroticfood#p/a/u/0/peT4SrLRKN8

Κάτι σαν τα δυο πρώτα του Heston. Άντε να βγάλει και ο McGee καμία τέτοια εκπομπή σε συνεργασία με τον (Θεό) Herve This να γουστάρουμε.

Δημοσ.

Είδα δυο λεπτά και θυμήθηκα γιατί δε μου αρέσουν τα reality μαγειρικής, γιατί δε στοχεύουν στη μαγειρική αλλά στις τυπικές μαλακίες των reality.

Όμως μετά, είδα αυτό το Michel's classics που είναι στην ουσία τα βιντεο που έδειχνες προηγουμένως εσύ αλλά ενωμένα σε μεγάλο βίντεο και καραγούσταρα! Δεν είναι reality, είναι συνταγές μαγειρικής εκτελεσμένες εκπληκτικά.

http://www.youtube.com/user/homoeroticfood#p/a/u/0/peT4SrLRKN8

Κάτι σαν τα δυο πρώτα του Heston. Άντε να βγάλει και ο McGee καμία τέτοια εκπομπή σε συνεργασία με τον (Θεό) Herve This να γουστάρουμε.

Κοιτα το αγγλικο masterchef ηταν μεχρι και τωρα 99% μαγειρεμα. Μονο στο τελευταιο επεισοδιο ειχανε λογια απο την οικογενεια των finalist. Περσυ τα χαλασανε λιγο που πηρανε το αυστραλιανο μοντελο αλλα δεν εγινε σαν το αμερικανικο ευτυχως (το ελληνικο ηταν αστα να πανε)

Πχ στο αγγλικο στους τελικους τους στελνανε σε τελεια μαγαζια για να "δουν" πως ειναι η δουλεια εκει. Ακομα και στις πρωτες φασεις παντα ειχανε μια δοκιμασια "δουλεψε μεσα σε εστιατοριο". Στημενη ναι, αλλα δεν παυει να δειχνει μια αλλη εικονα.

Τωρα για τον mcgee: http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=IGCagIgV85g#t=105s

Αυτος που ειναι στο βαθος σε αυτο: http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=495DYJf4Uzk#t=531s ηταν sous chef στο barbecoa οταν ημουν, και ειχε δουλεψει για 2 χρονια περιπου στο μαγαζι του video και ηξερε τον mcgee προσωπικα και συνεχεια μου ελεγε ποσο pimp ηταν και ποσο γυναικας :P

Δημοσ.

Κοιτα το αγγλικο masterchef ηταν μεχρι και τωρα 99% μαγειρεμα. Μονο στο τελευταιο επεισοδιο ειχανε λογια απο την οικογενεια των finalist. Περσυ τα χαλασανε λιγο που πηρανε το αυστραλιανο μοντελο αλλα δεν εγινε σαν το αμερικανικο ευτυχως (το ελληνικο ηταν αστα να πανε)

Πχ στο αγγλικο στους τελικους τους στελνανε σε τελεια μαγαζια για να "δουν" πως ειναι η δουλεια εκει. Ακομα και στις πρωτες φασεις παντα ειχανε μια δοκιμασια "δουλεψε μεσα σε εστιατοριο". Στημενη ναι, αλλα δεν παυει να δειχνει μια αλλη εικονα.

Τωρα για τον mcgee: http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=IGCagIgV85g#t=105s

Αυτος που ειναι στο βαθος σε αυτο: http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=495DYJf4Uzk#t=531s ηταν sous chef στο barbecoa οταν ημουν, και ειχε δουλεψει για 2 χρονια περιπου στο μαγαζι του video και ηξερε τον mcgee προσωπικα και συνεχεια μου ελεγε ποσο pimp ηταν και ποσο γυναικας :P

Πάμε ρε H.MG γυναικά! Ο Heston είναι και αυτός γυναικάς; Παρόλο που φαίνεται να είναι σεμνός κλπ, εμένα μου φαίνεται πως σίγουρα θα τσιλιμπουρδίζει από εδώ κι από εκεί.

Δημοσ.

Κοσμοπολιταν το καναμε, αλλα οχι δεν εχει ακουστει τιποτα ειναι παντρεμενος με παιδια. Ο ramsay εχει 3 παιδια, αλλα ειναι επιβεβαιωμενο οτι τσιλιμπουρδιζε (inside info)

Δημοσ.

Ρε συ Τούφα, υπάρχει κάποια δουλειά που δε θέλει να αποκτήσεις ικανότητες στην ταχύτητα και στην εμφάνιση των φαγητών αλλά να ζητάει μόνο συνδυασμό γεύσεων; Δηλαδή ένας τύπος που να δημιουργεί συνταγές, αυτό μόνο.

Και να υπάρχει, που μπορώ να τη μάθω;

Δηλαδή με κούφανε ο άλλος που χρησιμοποίησε λιωμένο κοτόπουλο στη συνταγή με το πόδι χοίρου. Πως διάβολο του ήρθε μου λες;

Δημοσ.

Ρε συ Τούφα, υπάρχει κάποια δουλειά που δε θέλει να αποκτήσεις ικανότητες στην ταχύτητα και στην εμφάνιση των φαγητών αλλά να ζητάει μόνο συνδυασμό γεύσεων; Δηλαδή ένας τύπος που να δημιουργεί συνταγές, αυτό μόνο.

Και να υπάρχει, που μπορώ να τη μάθω;

Δηλαδή με κούφανε ο άλλος που χρησιμοποίησε λιωμένο κοτόπουλο στη συνταγή με το πόδι χοίρου. Πως διάβολο του ήρθε μου λες;

ακομα και για τους φιλους να μαγειρευεις αυτα τα δυο χρειαζονται.

Δημοσ.

ακομα και για τους φιλους να μαγειρευεις αυτα τα δυο χρειαζονται.

Όχι ρε συ, αν μαγειρεύω για φίλους, δε με νοιάζει σε πόση ώρα θα κόψω το κρεμμύδι, αρκεί να το κόψω. Επίσης, αν μαγειρεύω για φίλους στα παπάρια μου αν δε τους αρέσει η εμφάνιση του πιάτου.

Δημοσ.

Γραψε βιβλιο? Development chef δεν θα γινεις παντως, θελει απειρες γνωριμιες.

και το κοτοπουλο για filler δεν ειναι κατι, πες μου εσυ πως σκεφτηκαν να κανουν την μαρεγκα πχ... Ειναι απειρα πραγματα που τα θεωρουμε δεδομενα και ειναι περιεργα στο να τα σκεφτεις.

κατσε και δες αυτα:

http://www.youtube.com/watch?v=nI-xM6ofjw4

να παθεις λιγο πλακα με το ταλεντο του marco. Οτι ειναι τωρα ο "celebrity chef" ειναι εξαιτιας του marco pierre white.

Δημοσ.

Γραψε βιβλιο? Development chef δεν θα γινεις παντως, θελει απειρες γνωριμιες.

και το κοτοπουλο για filler δεν ειναι κατι, πες μου εσυ πως σκεφτηκαν να κανουν την μαρεγκα πχ... Ειναι απειρα πραγματα που τα θεωρουμε δεδομενα και ειναι περιεργα στο να τα σκεφτεις.

κατσε και δες αυτα:

http://www.youtube.com/watch?v=nI-xM6ofjw4

να παθεις λιγο πλακα με το ταλεντο του marco. Οτι ειναι τωρα ο "celebrity chef" ειναι εξαιτιας του marco pierre white.

Γουστάρω πολύ τη φάση του Marco, γουστάρω ακόμα περισσότερο που διαφημίζει τους κύβους (knorr νομίζω;) και στα παπάρια του που είχε 3 αστέρια.

Βέβαια ο τρόπος που μιλάει, που κόβει τις φράσεις του στη μέση και συνεχίζει, μου τη σπάει.

Τον είχα δει και σε ένα επεισόδιο με τον Bourdain, που είχαν πάει για κυνήγι και είχαν βάλει στη μέση του τραπεζιού το κεφάλι από το ελάφι και μιλάγανε χχαχαχαχαα, ότι πρέπει επεισόδιο για vegeterians οεοεοε.

what the fuck???

Τι σημασία έχει η εμφάνιση; Η γεύση είναι που μετράει.

Δημοσ.

Τι σημασία έχει η εμφάνιση; Η γεύση είναι που μετράει.

το εχουμε αναλυσει και παλιοτερα αυτο. μετραει παρα πολυ η εμφανιση.

Δημοσ.

το εχουμε αναλυσει και παλιοτερα αυτο. μετραει παρα πολυ η εμφανιση.

Δε συμμετείχα στην ανάλυσή σας.

Μην είσαι δογματική, όταν λες μια τέτοια φράση, είναι σαν να λες πως "Η πρόταση Α ισχύει ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ". Ενώ αυτό που πραγματικά εννοείς είναι "Η πρόταση Α μετράει ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ, και ίσως και για άλλους".

Για εμένα δε μετράει.

Καλά, στην Αμερική έχει τελείως διαφορετικές διαστάσεις το όλο θέμα με τους χορτοφάγους (ωσάν τις αγελάδες χοχο). Εκεί απειλούν τους μάγειρες με θάνατο και τέτοια.

Επίσης, υπάρχει κάτι ακόμα, οι vegeterians και οι vegans, είναι σαν να την έχουν δει λιγάκι, νομίζουν πως είναι καλύτεροι από όσους τρώνε κρέας, δε ξέρω ακριβώς γιατί, δε καταλαβαίνω το όλο νόημα, δηλαδή, θα το καταλάβαινα αν υπήρχαν μελέτες που δείχνουν πως αν δε τρως κρέας ζεις περισσότερο ή ξέρω γω, αρρωσταίνεις περισσότερο, αλλά δεν υπάρχει κάτι τέτοιο.

Δε με ενοχλούν, αρκεί, όπως εγώ δεν ανακατεύομαι στο πιάτο τους, να μην ανακατεύονται και αυτοί στο δικό μου.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...