Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Α καλα ξεχασα οτι εσυ φοβασαι και την σκια σου! Ξερεις οτι τα πιο πολλα χρησιμοποιουνται σε συμβατικα φαγητα εδω και χρονια ετσι? Πηγαινε σε ενα supermarket και δες τις κρεμες γαλακτος και τι εχουν μεσα (καραγενανη).

Α και να κανεις scrambled αυγα σε μπεν μαρι, ετσι ειχε δειξει ο heston την προηγουμενη βδομαδα. Θελει κανα 30λεπτο ομως ανακατεμα αλλα γινονται σαν sousvide.

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Α καλα ξεχασα οτι εσυ φοβασαι και την σκια σου! Ξερεις οτι τα πιο πολλα χρησιμοποιουνται σε συμβατικα φαγητα εδω και χρονια ετσι? Πηγαινε σε ενα supermarket και δες τις κρεμες γαλακτος και τι εχουν μεσα (καραγενανη).

Α και να κανεις scrambled αυγα σε μπεν μαρι, ετσι ειχε δειξει ο heston την προηγουμενη βδομαδα. Θελει κανα 30λεπτο ομως ανακατεμα αλλα γινονται σαν sousvide.

30 λεπτα για να φας δυο αυγα; δεν λεω πιθανως να αξιζει τον κοπο αλλα θα πρεπει να μην πεινας καθολου.

οσο για τα χημικα που λες, συμφωνω. ασε που πολλα Ε δεν ειναι στην πραγματικοτητα κακες ουσιες.

Δημοσ.

Παιδια πειρε τι να κανω για Σαββατοκυριακο..

Εχω ρυζι μαυρο και σκεφτομαι να παρω τηγανια χοιρινη.Πως να την κανω??Η να παρω μπριζολες λαιμου??

Δημοσ.

30 λεπτα για να φας δυο αυγα; δεν λεω πιθανως να αξιζει τον κοπο αλλα θα πρεπει να μην πεινας καθολου.

οσο για τα χημικα που λες, συμφωνω. ασε που πολλα Ε δεν ειναι στην πραγματικοτητα κακες ουσιες.

Των φρονιμων τα παιδια, πριν πεινασουν μαγειρευουν :P

Οσο για τα Ε, η ανοησια μερικων τα εχουν δαιμονοποιησει ενω προκειται ακομα και για μπαχαρικα σε μερικα απο αυτα.

Παιδια πειρε τι να κανω για Σαββατοκυριακο..

Εχω ρυζι μαυρο και σκεφτομαι να παρω τηγανια χοιρινη.Πως να την κανω??Η να παρω μπριζολες λαιμου??

http://uktv.co.uk/food/recipe/aid/634473

Στην ουσια βραζεις το χοιρινο μεσα στο γαλα και κανεις και ενα απλο τυρι μεσα στην κατσαρολα. Παρε ενα μεγαλο κομματι ακοπο απο σπαλα/λαιμο/σβερκο (ενα απο τα 3).

Και γιατι αγοραζετε "τηγανιά"? Οτι κομματια θελουν βαζουν, δεν βραζουν ολα στον ιδιο χρονο.

Και για να δειτε με το βραδυνο σας:

http://www.youtube.com/watch?v=O5yCNsMLwwo

Δημοσ.

Η Carrageenan αναπτύσσει όγκους στα έντερα ποντικιών. Είμαι πράγματι πολύ χέστης. Επίσης δε τρώω κονσέρβες καθώς δεν αναγράφουν τι βάζουν μέσα, τα γενετικά τροποποιημένα ένζυμα για παράδειγμα δεν είναι φαγητά και δεν είναι υποχρεωμένοι να τα γράψουν.

Τα scrambled eggs τα τρώω όπως είχα δει από ένα βίντεο του Ramsey.

http://www.youtube.com/watch?v=dU_B3QNu_Ks

Αλλά αντί για το μέσα έξω στη φωτιά που κάνει αυτός, το έχω σε πολύ χαμηλή φωτιά, όπως λες και εσύ.

Είναι υπέροχα. Αυγουλίλα στη κατάλληλη ποσότητα και πολύ γεύση. Αλλά παρατηρώ πως, και χωρίς λίπος είναι πάλι πολύ νόστιμα, πραγματικά, δεν είναι πως χάνει στη γεύση, είναι ίσα ίσα λίγο πιο έντονο και το γουστάρω.

Δημοσ.

Δεν βρισκω το video απο την εκπομπη του ηταν απο το How.To.Cook.Like.Heston.S01E02, τα εκανε σε μπεν μαρι και στο τελος εβαλε μπερ νουαζετε απο πανω. Hταν πολυ πιο κρεμωδες απο αυτα του ramsay σαν custard.

A και το αρθρο λεει για degraded carrageenan οχι για το κανονικο. Και δεν λεω μονο για κονσερβες.

Δημοσ.

Α ναι! Επίσης, ξέχασα πως έχω κάνει και sous vide scrambled eggs και ήταν γαμάτα! Γαμώτο ακόμα δεν αποφάσισα αν θα αγοράσω ή θα προσπαθήσω να φτιάξω.

Δημοσ.

Των φρονιμων τα παιδια, πριν πεινασουν μαγειρευουν :P

Οσο για τα Ε, η ανοησια μερικων τα εχουν δαιμονοποιησει ενω προκειται ακομα και για μπαχαρικα σε μερικα απο αυτα.

ακριβως ακομα και το αλατι ανηκει στα Ε

Δεν βρισκω το video απο την εκπομπη του ηταν απο το How.To.Cook.Like.Heston.S01E02, τα εκανε σε μπεν μαρι και στο τελος εβαλε μπερ νουαζετε απο πανω. Hταν πολυ πιο κρεμωδες απο αυτα του ramsay σαν custard.

ερωτηση το beurre noisette που λες ειναι μαρκα βουτυρου η ειδος βουτυρου; γτ εχω δει εδω βουτυρο που το λενε noisette.

Δημοσ.

A και το αρθρο λεει για degraded carrageenan οχι για το κανονικο. Και δεν λεω μονο για κονσερβες.

Ρε γενικά τα πράγματα είναι γάμησέ τα όσο αφορά το φαγητό, αλλά τι να κάνεις;

Όλα περιέχουν συντηρητικά και γενετικά τροποποιημένα ένζυμα και γάμησέ τα.

Δημοσ.

το ενζυμο ξερεις τι ειναι κατ'αρχας;

Δημοσ.

ερωτηση το beurre noisette που λες ειναι μαρκα βουτυρου η ειδος βουτυρου; γτ εχω δει εδω βουτυρο που το λενε noisette.

Είναι ένα πράγμα που βγαίνει από το βούτυρο. Δηλαδή παίρνεις ένα βούτυρο και το ζεσταίνεις κλπ.

Είναι σαν να λέμε η ομελέτα που βγαίνει από τα αυγά, ε, το μπερ νοαζετ βγαίνει από το βούτυρο. Δεν είναι μάρκα ή είδος.

το ενζυμο ξερεις τι ειναι κατ'αρχας;

Ίσα μωρί Λουκία που θα μας πεις και τι είναι το ένζυμο. Και το ένζυμο και το ένσημο και το εύσημο ξέρω τι είναι.

Δημοσ.

Ειναι το βουτυρο που το εχεις κανει καφε, και εχει το αρωμα του φουντουκιου

Ε η καραγενανη και σια δεν ειναι καν ενζυμο, ποσο μαλλον γμ ρε συ, extract απο φυκι ειναι.

Επισης traganeus και οσοι θελετε να μαθετε να μαγειρευετε δειτε αυτα: http://www.youtube.com/playlist?list=PL6FC6789E1E858ECD&feature=plcp για ιδεες.

Δημοσ.

Ε η καραγενανη και σια δεν ειναι καν ενζυμο, ποσο μαλλον γμ ρε συ, extract απο φυκι ειναι.

list=PL6FC6789E1E858ECD&feature=plcp για ιδεες.

Νταξ, όλα από κάτι είναι φτιαγμένα. Η καραγενάνη πάντως προκαλεί τα χίλια μύρια κύμα... εεεε... προβλήματα.

Δημοσ.

Είναι ένα πράγμα που βγαίνει από το βούτυρο. Δηλαδή παίρνεις ένα βούτυρο και το ζεσταίνεις κλπ.

Είναι σαν να λέμε η ομελέτα που βγαίνει από τα αυγά, ε, το μπερ νοαζετ βγαίνει από το βούτυρο. Δεν είναι μάρκα ή είδος.

Ίσα μωρί Λουκία που θα μας πεις και τι είναι το ένζυμο. Και το ένζυμο και το ένσημο και το εύσημο ξέρω τι είναι.

για πες μου χαρα μου τι ειναι το ενζυμο;

Δημοσ.

Πάω orotoro για να φάω μπριζόλα από αγελάδες που τις έχουν δώσει τα άπειρα αντιβιοτικά και τις έχουν θρέψει με ότι δε πρέπει να τις δίνουν για να έχουν τόσο λίπος μέσα τους.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...