Toufas Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Νταξ, όλα από κάτι είναι φτιαγμένα. Η καραγενάνη πάντως προκαλεί τα χίλια μύρια κύμα... εεεε... προβλήματα. Διαβασε πιο καλα το αρθρο και θα δεις οτι η καραγενανη δεν κανει τιποτα απο μονη της. Τελος παντων ξεφυγαμε παλι
billkost Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 για πες μου χαρα μου τι ειναι το ενζυμο; Θα σου έλεγα καμιά Χριστοπαναγία με ποιητικό τρόπο, αλλά όπως είπα προηγουμένως, πάω oro toro. Για την ώρα, Χαίρε ύψος δυσανάβατον εν ανθρώποις λογισμοίς Χαίρε βάθος δυσθεώρητο και αγγέλοις οφθαλμοίς Χαίρε Εύα δε μας χέζεις.
evabb Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Θα σου έλεγα καμιά Χριστοπαναγία με ποιητικό τρόπο, αλλά όπως είπα προηγουμένως, πάω oro toro. Για την ώρα, Χαίρε ύψος δυσανάβατον εν ανθρώποις λογισμοίς Χαίρε βάθος δυσθεώρητο και αγγέλοις οφθαλμοίς Χαίρε Εύα δε μας χέζεις. καποιος πιαστικε αδιαβαστος και νευριασε.
traganeus Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Επισης traganeus και οσοι θελετε να μαθετε να μαγειρευετε δειτε αυτα: http://www.youtube.com/playlist?list=PL6FC6789E1E858ECD&feature=plcp για ιδεες. ποοοο οτι έπρεπε ηταν αυτό. thanks
billkost Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 καποιος πιαστικε αδιαβαστος και νευριασε. Δε νευρίασα ρε συ, απλά μαλακιζόμουν. Λοιπόν, ναι, ξέρω τι είναι ένζυμο, αλλά και να μην ήξερα δε θα μπορούσα να μπω σε 2-3 σελίδες και να δω; Τι είμαι; Εύα; Το orotoro έκλεισε στην Πεντέλης...... και πήγαμε και φάγαμε σε ένα χάλια μαγαζί.
traganeus Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Κανα κόλπο για τηγανιτές πατάτες έχουμε?
Toufas Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Τις βραζεις πρωτα κομμενες να ειναι 90% μαγειρεμενες, τις στραγγιζεις καλα και τις χτυπας να γινουν λιγο πιο τραχιες σε υφη, τις κρυωνεις εντελως και θες να στεγνωσουν εντελως. Τις τηγανιζεις σε φριτεζα/κατσαρολα με λαδι και οχι σε τηγανι μιας και θες οσο πιο λιγο χρονο γινετε μεσα στο λαδι.
traganeus Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Επειδή είμαι και λίγο ταλέπας, τις κόβω κανονικά όπως θα έκοβα αν τηγάνιζα? και πόσο χρόνο περίπου τις βράζω? Το κοπανημα πως να το κάνω?
Toufas Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Ναι, αν και θα τις εκανα πιο χοντρες. Το κοπανημα το κανεις αφου της εχεις στο σουρωτηρι τις χτυπας στα τυχωματα. Δεν ειναι σημαντικο, αλλα οτι ειναι πιο τραχυ θα γινει πιο τραγανο στο τηγανισμα. Επισης αυτος ο τροπος ειναι κανει και για τον φουρνο. Απλα μην τις βρασεις εντελως και κανεις πουρε με το χτυπημα
Toufas Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 ε θα δεις που εκανες λαθος και θα το αλλαξεις την επομενη φορα
Xorxhs! Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 παιζει καμια συνταγη για κρουασαν σοκολατας ή κασεροπιτες ( σφολιατα )
billkost Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 παιζει καμια συνταγη για κρουασαν σοκολατας ή κασεροπιτες ( σφολιατα ) Εννοείς να φτιάξεις δικιά σου σφολιάτα? Γουστάρω. Κάνε τον αυθεντικό Γαλλικό τρόπο που τα σπάει. Το έκανα πρώτη φορά πριν καμιά εικοσαριά μέρες και καραγούσταρα με το πόσο φούσκωσε. Ο Τούφας μου έδειξε και τη μέθοδο του Alton αλλά ο Γαλλικός είναι πιο απλός, απλά θέλει πιο πολύ ώρα. Επειδή βαριέμαι να γράφω, google french puff pastry, θα βρεις διάφορες ιστοσελίδες, αλλά θα βρεις και στο youtube έναν τύπο σε μια εκπομπή της Child. Εγώ αυτό ακολούθησα και ΓΑΜΗΣΕ. Καλή επιτυχία.
Toufas Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Πως θα κανει κρουασαν με την ετοιμη σφολιατα λεει... http://www.youtube.com/watch?v=WoArHvno4LE
evabb Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 πριν καμια δεκαρια μερες το εκανα αυτο με την ετοιμη ζυμη. γινονται πολυ ωραια. ιδεα της κολλητης μου, ειχε κανει κρουασανακια με τυρι την πρωτοχρονια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις