Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ε ναι παρε τις υγιεινες του μπαρμπα σταθη...

Παρε 2 πατατες απο καθε ποικιλιες που πουλανε και κανε συγκριση.

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μου έχει καρφωθεί περισσότερο γιατί θέλω να δοκιμάσω πως θα είναι. Άλλη μια φορά θα δοκιμάσω και μετά στην εγγύηση του Μπαρμπα Στάθη.

Δεν ήξερα πως ο μπάρμπα Στάθης έχει προτηγανισμένες πατάτες. Ενδιαφέρον. Εμένα οι αγαπημένες μου από αυτές που πουλάνε είναι οι McCain.

• Super Moderators
Δημοσ.

Οι πατάτες του μπάρμπα είναι αηδία (για τα δικά μου γούστα). Ούτε καλό χρώμα παίρνουν ούτε ομοιόμορφα τηγανίζονται! Οι mc είναι σαφώς καλύτερες (άσχετα με το τι μπορεί να έχουν μέσα).

cool.png

Δημοσ.

Μπαρμπα Στάθη πάντως επειδή δουλεύει η μάνα ενός φίλου μου, μας έχει πει οτι είναι πολύ καλά τα πράγματα που φτιάχνει οπότε εμπιστεύομαι περισσότερο απο mcCain. Εγώ τις χωριάτικες παίρνω.

Toufa εννοείτε οτι το να τις φτιάξω μόνος μου είναι 1000000 φορές καλύτερο. Αλλα αν δεν μου πετύχουν και αυτή την φορά ή θα βάλω το κεφάλι μου μέσα στο ζεματιστό λάδι ή δεν θα ξανα ασχοληθώ με τις πατάτες και θα πάρω μπαρμπαστάθη.

Δημοσ.

Πηγαινε στο πιο μεγαλο μαναβικο/supermarket/λαικη που μπορεις και παρε 2 πατατες απο καθε ειδος. Σημειωσε ποια ειναι ποια και κανε δοκιμες.

Δες και αυτο:

[vm]34237237[/vm]

λεει πως μπορεις να δεις ποια πατατα ειναι για τηγανισμα.

Δημοσ.

Πηγαινε στο πιο μεγαλο μαναβικο/supermarket/λαικη που μπορεις και παρε 2 πατατες απο καθε ειδος. Σημειωσε ποια ειναι ποια και κανε δοκιμες.

Δες και αυτο:

[vm]34237237[/vm]

λεει πως μπορεις να δεις ποια πατατα ειναι για τηγανισμα.

Είχα δει το επεισόδιο αρκετά παλιά και δε το θυμόμουν αλλά το ξαναείδα τώρα και μου κάνει εντύπωση πόσο υπερ-συμπαθητικός είναι ο Heston. Επίσης, το σήμα αρχής του in search of perfection, νομίζω πως μου είναι πιο ευχάριστο από πολλά άλλα πράγματα.

Πάντως διαφωνώ με λίγες λεπτομέρειες στον τρόπο ετοιμασίας των τηγανιτών πατατών.

Δημοσ.

Μπαρμπα Στάθη πάντως επειδή δουλεύει η μάνα ενός φίλου μου, μας έχει πει οτι είναι πολύ καλά τα πράγματα που φτιάχνει οπότε εμπιστεύομαι περισσότερο απο mcCain. Εγώ τις χωριάτικες παίρνω.

Toufa εννοείτε οτι το να τις φτιάξω μόνος μου είναι 1000000 φορές καλύτερο. Αλλα αν δεν μου πετύχουν και αυτή την φορά ή θα βάλω το κεφάλι μου μέσα στο ζεματιστό λάδι ή δεν θα ξανα ασχοληθώ με τις πατάτες και θα πάρω μπαρμπαστάθη.

Xαρας στο κουραγιο σου να ξαναδοκιμασεις.

Εγω μετα την πρωτη φορα θα ειχα γυρισει στις προτηγανισμενες B)

Δημοσ.

Έφτιαξα ομελέτα σήμερα και νιώθω πολύ περίφανη. Φυσικά δεν δοκίμασε κανένας άλλος.

δεν πιανω το αστειο :fear:

Δημοσ.

Δεν νομίζω να υπάρχει κάποιο αστείο :P απλά δεν "τό'χω" στην μαγειρική. Και προφανώς δεν θέλει κανείς να δοκιμάσει αν έχω φτιάξει κάτι.

Δημοσ.

Εγω νομιζα οτι δεν δοκιμασε κανεις αλλος επειδη την εφαγες ολη μονη σου. Παντως το αυγο ειναι απο τα πιο δυσκολα πραγματα στο μαγειρεμα, η πρωτεΐνη του γινετε overcook σε ελαχιστα δευτερολεπτα.

Μου ηρθανε τελικα οι ωμες φακες beluga, και εκανα και ολα τα ψωνια για το σαββατο. Μονο το sous vide μου λειπει!

Δημοσ.

Δεν νομίζω να υπάρχει κάποιο αστείο :P απλά δεν "τό'χω" στην μαγειρική. Και προφανώς δεν θέλει κανείς να δοκιμάσει αν έχω φτιάξει κάτι.

μα η ομελετα ειναι ευκολο πραμα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...