saya Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 http://www.argiro.gr/%CF%80%CE%AF%CF%84%CE%B5%CF%82/recipes/%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF-%CE%BA%CE%BF%CF%84%CF%8C%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF-%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%AD-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CF%85%CF%81%CE%AD%CE%BD%CE%B9%CE%B1-%CE%BA%CF%81%CE%BF%CF%8D%CF%83%CF%84%CE%B1 Aυτο φαινεται πολυ καλο..πολυ κοτοπουλο εχει πεσει.
traganeus Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Έφτιαξα τις φτερούγες μου... Παναρισμένες και τηγανισμένες σε ηλιέλαιο. μάμησαν!! Έφαγα ενα κιλό. Ήταν και ωραίο αυτό το mix μπαχαρικών που πήρα, αλλα μπορεί να ήθελαν λίγο παραπάνω αλάτι. Την επόμενη φορά θα γίνουν ακόμα ιο γαμάτες και θα φτιάξω καμια σος, τώρα σκέτες τις έφαγα γιατι ψώφησα απο την πείνα. Πολύ εύκολες πάντως, μόνο κακό οτι έγινε π*&^άνα η κουζίνα αλλα να ναι καλά το δεκαετίας 90 πλυντήριο πιάτων που έχω και τα κάνει λάμπα!!!!
Toufas Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Λιωσε βουτυρο και βαλε tabasco μεσα και λιγο μυλοξιδο και της γλασαρεις σαν το video που σου εβαλα. Μονο το κοτοπουλο ειναι να σωταρω και θα αρχισω μαλλον σε κανα 50λεπτο. Ολα τα αλλα ειναι ετοιμα.
traganeus Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Λοιπόν έκανα μλκία αποτι είδα. Τώρα που καθάριζα είδα σε κανα 2-3 κόκκαλα να έχουν κρέας πιο κόκκινο απο το κανονικό, δεν είχαν μαγειρευτεί δηλαδή καλά. Τι μλκία έκανα? γιατί απέξω έγιναν όπως έπρεπε απο χρώμα.... Μήπως ήταν πολύ μεγάλη η θερμοκρασία του λαδιού και έγιναν γρήγορα απέξω και μέσα δεν πρόλαβαν να γίνουν καλά? Μέχρι στιγμής δεν εχω πάθει τίποτα αλλα αγχώθηκα λίγο. Έτρωγα σαν λιμασμένος και δεν το παρατήρησα...
Toufas Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δεν παθαινεις αμεσως ετσι και αλλιως (ουτε ειναι σιγουρο οτι θα παθεις κατι αρα χαλαρωσε), και ναι δεν τις μαγειρεψες αρκετη ωρα. Σε φριτεζα η θερμοκρασια κλειδι ειναι οι 180-185c
athlios Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 βγαλε καμια πικ ρε τουφα να φαμε και εμεις με τα μάτια. Ελπιζω να λες για το γκομενακι ε.
traganeus Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δεν παθαινεις αμεσως ετσι και αλλιως (ουτε ειναι σιγουρο οτι θα παθεις κατι αρα χαλαρωσε), και ναι δεν τις μαγειρεψες αρκετη ωρα. Σε φριτεζα η θερμοκρασια κλειδι ειναι οι 180-185c Τελικά πρέπει να πάω να πάρω θερμόμετρο να έχω ο κεφάλι μου ήσυχο. Πάντως μόλις τα έβαζα μέσα στην κατσαρόλα σε 1 λίτρο λάδι γινόταν πανικός απο το λάδι. Το είχα στο φουλ της κουζίνας και τσουρουφλαγε. Τώρα θα δείξει η νεκροψία αν έφταιγαν οι φτερούγες.
billkost Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Τελικά πρέπει να πάω να πάρω θερμόμετρο να έχω ο κεφάλι μου ήσυχο. Πάντως μόλις τα έβαζα μέσα στην κατσαρόλα σε 1 λίτρο λάδι γινόταν πανικός απο το λάδι. Το είχα στο φουλ της κουζίνας και τσουρουφλαγε. Τώρα θα δείξει η νεκροψία αν έφταιγαν οι φτερούγες. Έζησες από χθες; Δεν έκανες κανένα εμετό ή τίποτα ε; Λιωσε βουτυρο και βαλε tabasco μεσα και λιγο μυλοξιδο και της γλασαρεις σαν το video που σου εβαλα. Μονο το κοτοπουλο ειναι να σωταρω και θα αρχισω μαλλον σε κανα 50λεπτο. Ολα τα αλλα ειναι ετοιμα. 1. Πώς πήγε με την παράνυφο; 2. Πως πήγε με την παράνυφο; 3. Τους άρεσε το φαγητό; Υπήρχε κάτι που τους άρεσε και κάτι που δε τους άρεσε; 4. Πως πήγε με την παράνυφο; Και μια και ρωτάω πράγματα, πως πήγε με την παράνυφο ρε συ;
Toufas Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Μην του λες τετοια και τον πιασουν τα ψυχοσωματικα, εξαλλου δεν ειναι απαραιτητο το "τρωω τωρα, το βραδυ θα ειμαι αρρωστος" Το δειπνο πηγε παρα πολυ καλα, εγω φυσικα εβρισκα ψεγαδια παντου αλλα νταξ. Με την λεγαμενη θα συναντηθουμε την πεμπτη παλι να παμε να δουμε γατες στο ασυλο και για φαγητο.
traganeus Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Είμαστε ακομααααααααααααα ζωντανοιιιιιιι.... Ντάξει δεν έπαθα μέχρι στιγμής. Έφαγα και μια μεγάλη πίτσα χτες βράδυ και δεν είχα κανένα problem.
billkost Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Μην του λες τετοια και τον πιασουν τα ψυχοσωματικα, εξαλλου δεν ειναι απαραιτητο το "τρωω τωρα, το βραδυ θα ειμαι αρρωστος" Το δειπνο πηγε παρα πολυ καλα, εγω φυσικα εβρισκα ψεγαδια παντου αλλα νταξ. Με την λεγαμενη θα συναντηθουμε την πεμπτη παλι να παμε να δουμε γατες στο ασυλο και για φαγητο. Καλά για ψυχοσωματικά και υποχονδρίαση είμαι και εγώ γάμησε τα. Θα συναντηθείτε μόνο οι δυο σας; Τι εννοείτε θα πάτε να δείτε γάτες στο άσυλο; Δε το κατάλαβα ακριβώς. Άρα ψήνεται η φάση;
Toufas Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Οτι θελω να παρω γατα και επειδη εχει και αυτη μια συμπαθεια θα παμε μαζι να δουμε τι παιζει και μετα για φαγητο. Εβαλα την πανσετα στο sous vide για 18 ωρες στους 60
billkost Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Οτι θελω να παρω γατα και επειδη εχει και αυτη μια συμπαθεια θα παμε μαζι να δουμε τι παιζει και μετα για φαγητο. Εβαλα την πανσετα στο sous vide για 18 ωρες στους 60 Έχω την εντύπωση πως, επειδή η παντσέτα έχει αρκετό κολλαγόνο, ίσως να πρέπει να την αφήσεις για πάνω από 50 ώρες στους 55 περίπου. Αν ψάξεις για μετατροπή κολλαγόνου σε ζελατίνη θα βρεις κατάλληλους χρόνους και θερμοκρασίες. Θες να πάρεις πράγματι γάτα ή το πες για να ξελογιάσεις το κακόμοιρο κορίτσι; Για να μην έχεις την τύχη του Don Giovanni, ρώτα την πρώτα αν ο πατέρας της έχει πεθάνει χαχαχαχαχαχα.
Toufas Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Το heston at home λεει τοσο, δοκιμη κανω τωρα. Εχω αλλα 2 κομματια στην καταψυξη για τα επομενα test.
Προτεινόμενες αναρτήσεις