saya Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Ε μωρε γκουρμεδιαρικος τροπος μαγειρεματος ειναι . Εδω ψαχνουμε για μαυρο αλατι και κρασι βουργουνδιας. Οι 5 ωρες σας πειραξαν.
Toufas Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Σταματα να postαρεις σαγια. Εσυ ετσι και αλλιως το βγαλες θερμομετρο μην τα ξεχναμε
saya Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Σταματα να postαρεις σαγια. Εσυ ετσι και αλλιως το βγαλες θερμομετρο μην τα ξεχναμε Γιατι να σταματησω να ποσταρω γιατι δεν εχω τοσο υψηλη εκτιμηση στα γκουρμε; Και που ξερω εγω απο ολη αυτη την συσκευη ποιο ειναι το θερμομετρο και πιο βγαζει την θερμοτητα. Ηλεκτρολογος ειμαι; Να ξερω πως λειτουργει η συσκευη;
Toufas Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Το να διαβασεις τι εγραψα και να δεις το videaki δεν σου περασε απο το μυαλο? Γκουρμε, ο πιο οτι νανε ορος στην ελλαδα.
saya Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Tι βλήμα που είσαι ρε κοπελιά. Ελα ι αντρικος εγωισμος, που δεν επρεοε να καταλαβω καθολου τι γινοταν . Εγω ρωτουσα τι ακριβως κανει καθε συσκευη. Αυτο το μαυρο με το κουμπακι πανω τι κανει ρυθμιζει την θερμοκρασια η ζεσταινει; Οκ καταλαβαμε οτι μγειρευει αυτο ειναι απλο. Το πως το κανει;
slygeo87 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Να ρωτήσεις για να μάθεις ναι αλλά να υποτιμάς και τις ικανότητες του τούφα και του κάθε τούφα δεν είναι και πολύ σωστό νομίζω. Τράβα τώρα.
saya Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Το να διαβασεις τι εγραψα και να δεις το videaki δεν σου περασε απο το μυαλο? Γκουρμε, ο πιο οτι νανε ορος στην ελλαδα. Ναι το τι κανει πρεπει να εισαι τελειως βλακας να μην το καταλαβεις. Ειναι ενας τροπος που χρησιμοποιουν για να ψηνεται τοσο το εσωτερικο του φαγητου οσο το εξωτερικο. Εγω αυτα τα μαραφετια δεν καταλαβα ακριβως τι κανει το καθενα. Για αυτο σου ελεγα οτι ειναι θερμομετρο.. το πως λειτουργει η συσκευη; Καταλαβες; Πως ξερει ποτε η θερμοκρασια ειναι μεγαλυτερη. Τεσπα αυτο πρεπει να παω να το ρωτησω σε ειδικο.
evabb Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Γιατι να σταματησω να ποσταρω γιατι δεν εχω τοσο υψηλη εκτιμηση στα γκουρμε; Και που ξερω εγω απο ολη αυτη την συσκευη ποιο ειναι το θερμομετρο και πιο βγαζει την θερμοτητα. Ηλεκτρολογος ειμαι; Να ξερω πως λειτουργει η συσκευη; ρε κοριτσι μου αμα δεν νιωθεις ανετα μεσα σε αυτο το θρεαντ γιατι συνεχιζεις να γραφεις;
saya Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 ρε κοριτσι μου αμα δεν νιωθεις ανετα μεσα σε αυτο το θρεαντ γιατι συνεχιζεις να γραφεις; Giaτι να μην νιωθω ανετα; Τελεια ειιναι . Εχει συνταγες.. και μια πιο οικονομικη συνταγουλα γιατι χτες 30 ευρα πηγε το φαι με τα κρασια και με αυτα και με εκεινα. http://allrecipes.com/Recipe/Honey-Lime-Chicken-Wings/Detail.aspx?src=rotd
Toufas Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Επειδη δεν εμαθες να διαβαζεις λοιπον. Το ηλεκτρονικο μαραφετι ειναι ο ρυθμιστης θερμοκρασιας, το πρασινο εκει που καθεται μεσα στο νερο εχει ενα element που ζεσταiνει το νερο. Με τα κοκκινα νουμερα ειναι η θερμοκρασια του νερου που εχει μεσα ο κουβας/κατσαρολα/λεκανη/νεροχυτης και με τα πρασινα νουμερα ειναι η θερμοκρασια που θελουμε. Αυτο το μπλε που ειναι τερμα αριστερα στην φωτο ειναι μια αντλια αερα που παει και αυτο μεσα στο νερο για να κανει πιο καλο διαμοιρασμο θερμοτητας μεσα στο νερο. Οταν μαγειρευουμε πχ κοτοπουλο στους 180, το μεσα δεν ειναι 180 οταν παμε να το φαμε. Η θερμοκρασια μεσα στο κοτοπουλο θελουμε να παει τουλαχιστον στους 55 βαθμους για 90 λεπτα ή στους 60c για 12 λεπτα για να πεθανει η σαλμονελα και η λιστερια. Ομως οταν μαγειρευουμε η θερμοκρασια που φτανουμε ειναι πιο συχνα στους 80-90 βαθμους, ετσι το κοτοπουλο γινεται στεγνο και εχει αυτη την υφη σαν σκοινι. Αυτο το συστημα ειναι ενας τροπος (οχι ο μοναδικος αλλα ο πιο ακριβης) για να εχουμε ομοιο μαγειρεμα απο ακρη σε ακρη στο φαγητο. Επισης επειδη το φαγητο ειναι σφραγισμενο, δεν χανει την γευση του (πχ οταν μυριζει το σπιτι απο το μαγειρεμα, αυτο ειναι χαμενη γευση). Το μοναδικο ελατωμα ειναι οτι δεν εχουμε την αντιδραση maillard ή σε πιο απλα ελληνικα το κλασσικο τσιγαρισμα/ξεροψησιμο που ολοι λατρευουμε, αλλα αυτο λυνεται με ενα περασμα στο τηγανι/σχαρα/καμινετο. Επισης μπορεις να φτιαξεις πολλα φαγητα μεσα σε αυτο την ιδια στιγμη και να τα βαλεις στην καταψυξη.
saya Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 http://allrecipes.com/video/147/twice-baked-potatoes/detail.aspx?prop24=PN_1.1.1_TP.Twice-Baked-Po Γεμιστες διπλοφουρνιστες πατατουλες..
Toufas Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Ψωμι χωρις μαγία: http://allrecipes.com/recipe/savory-onion-bread/detail.aspx (πατηστε στο metric για να δειτε ανθρωπινες μοναδες μετρησης)
evabb Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Ψωμι χωρις μαγία: http://allrecipes.com/recipe/savory-onion-bread/detail.aspx (πατηστε στο metric για να δειτε ανθρωπινες μοναδες μετρησης) ρε γαμωτο, αυτο με τα κουταλακια και τα φλιτζανια τι στο διαολο ειναι; υπαρχουν ειδικα κουταλακια και ειδικα φλιτζανια; ή ο καθενας παιρνει μια τυχαια κουπα απο το ραφι του;
slygeo87 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Τούφα μία ερώτηση για ψωμί. Μπορείς να μου δώσεις την πιο απλή συνταγή για ψωμί; Έχω αλεύρι, μισό φακελάκι baking powder και βούτυρο, αν βοηθάει αυτό. =ρ Αν δεν μπορώ να φτιάξω με αυτά, τότε δώσε την πιο απλή και νόστιμη συνταγή για ψωμί. ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΙΚΟ ΤΟ ΘΕΛΩ. ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ. ΝΑ ΚΑΙΕΙ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις