Toufas Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Εγω εμαθα σημερα για αυτο το μαγαζι στο αμερικα http://www.zaytinya.com/index.php/menus/ ενος απο τους αγαπημενους μου chefs, τον jose andres. Ειναι μεσογειακο φαγητο, με παρα πολυ ελλαδα μεσα Και μια συνταγη του: http://www.youtube.com/watch?v=9G82OJxsM-A
evabb Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Ρε συ, αν δε το κάνεις sous vide δε θα φας ποτέ τέλειο σολωμό. Έχεις υποπίεση ε; Εγώ έχω πίεση και δε πρέπει να τρώω. Όμως, δόξα τον Αλλάχ, τον Γιαχβέ, τον Θεό, το Flying Spaghetti Monster και τον Αόρατο Ροζ Μονόκερο, υπάρχουν τα φάρμακα. αμαν με το σου βιντ οκ ειναι τελειο χεσε μας. χανω ηλεκτρολυτες πολυ ευκολα και ζαλιζομαι. 2 μερες εκανα γυμναστικη ιδρωσα και την τριτη μερα γυριζαν τα παντα. ειχα βαλει το fleur de sel κατω και το ετρωγα με το κουταλακι και νερο καπακι. το καλοκαιρι να δεις τι ωραια που περναω.
billkost Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 αμαν με το σου βιντ οκ ειναι τελειο χεσε μας. χανω ηλεκτρολυτες πολυ ευκολα και ζαλιζομαι. 2 μερες εκανα γυμναστικη ιδρωσα και την τριτη μερα γυριζαν τα παντα. ειχα βαλει το fleur de sel κατω και το ετρωγα με το κουταλακι και νερο καπακι. το καλοκαιρι να δεις τι ωραια που περναω. Sous vide rules! Μην είσαι ασεβής και βλάσφημη. Δε κάνει. Γιαυτό χάνεις ηλεκτρολύτες, επειδή είσαι κακή ως προς το sous vide.
Freakster Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Νομίζω πως δεν είναι αυτό το κατάλληλο θρεντ για να μιλάμε για δίαιτες. Εδώ είναι το θρεντ για φαγητά. Μη σπαμάρετε λοιπόν, ας αρχίσουμε να σχολιάζουμε για κρέας με λίπος, για μακαρόνια, αλεύρι, για τηγανιτά θαλασσινά και παχυντικά πουλερικά. καλά συνταγή πόσταρα και μίλησα για έναν άλλο είδος συνταγών και την επίδραση της ζάχαρης. δηλαδή εκατο χιλιαδες ποστ για το μαραφέτι το sous vide πιάνονται για συνταγές; λετς τσιλ.
evabb Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 η αληθεια ειναι οτι εχω βαρεθει να διαβαζω για sous vide πια!
billkost Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 καλά συνταγή πόσταρα και μίλησα για έναν άλλο είδος συνταγών και την επίδραση της ζάχαρης. δηλαδή εκατο χιλιαδες ποστ για το μαραφέτι το sous vide πιάνονται για συνταγές; λετς τσιλ. I stand corrected. Ηρεμώ.
evabb Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Haters gonna hate. tartare à l'ancien (αγορασμενο, που θα παει μια μερα θα φταξω και το δικο μου εχω 200 συνταγες)
athlios Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Ε βαλτο και ψημενο ντε! Μισες δουλειες...
leftermann Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 έλα, πάρε το δικό μου που είναι ψημένο. Πίτα με σπανάκι, τσουκνίδα και κατσικίσιο τυρί. Με χειροποίητο φύλλο, ψημένη σε αλουμινένιο ταψί που πραγματικά κάνει διαφορά σε σχέση με τα σιδερένια/ανοξείδωτα/εμαγιέ/πωσταλένε. By Leftermann.
athlios Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Σημερινη ειναι? Ποτε δε κερνας ρε μοναχοφαη.
leftermann Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 ζεστή είναι ακόμα. Ω ναι, είμαι μοναχοφάης, ναιιιιι. Τα τσακάλια θα την τσακίσουν, ζήτημα να προλάβω κάνα κομματάκι.
evabb Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Ε βαλτο και ψημενο ντε! Μισες δουλειες... μα σς δεν ψηνεται, ετσι οπως το ειδες τρωγεται. έλα, πάρε το δικό μου που είναι ψημένο. Πίτα με σπανάκι, τσουκνίδα και κατσικίσιο τυρί. Με χειροποίητο φύλλο, ψημένη σε αλουμινένιο ταψί που πραγματικά κάνει διαφορά σε σχέση με τα σιδερένια/ανοξείδωτα/εμαγιέ/πωσταλένε. By Leftermann. πω πω ενταξει πρεπει να ειναι η πιο ομορφη σπανακοπιτα που εχω δει εβερ, το χρωμα της ειναι τελειο!!!
athlios Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 μα σς δεν ψηνεται, ετσι οπως το ειδες τρωγεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις