Garnele Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Περιμένω να ακούσω κάποια καφρίλα του τύπου "παστουρμά έχει μέσα" ή "εκεί κρατάω τα λίπια από το κατσίκι"...
Lucifer Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 angmar, εμείς οι 2 πρέπει να έρθουμε κοντά. Μέχρι τότε, ΤΙ ΠΡΟΤΗΓΑΝΙΣΜΕΝΕΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ.
leftermann Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Περιμένω να ακούσω κάποια καφρίλα του τύπου "παστουρμά έχει μέσα" ή "εκεί κρατάω τα λίπια από το κατσίκι"... έκανα μπισκότα από το λίπος της κατσίκας και τα έβαλα στο κουτί των νταητζέστιβ γιοα να μην με παντοφλιάσει η γνιέκαμ. Μμμ, θα μπορούσα να το δεχτώ...
angmar Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 1ον λυπάμαι πολύ για τις πατάτες, ειλικρινά, αλλά δε προλάβαινα να καθαρίσω... 2ον ρε, ρε έχετε φάει τσηζκέηκ με βάση από νταιτζέστηβ; Ε; Με αγελαδινό βούτυρο, όχι φυτικές φλωριές!
Garnele Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Πω. Θέλω τσιζκεηκ τώρα ε. Όχι με νταητζέστιβ απαραίτητα, ένα ράντομ τσίζκεηκ..
leftermann Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 στα @@ μου ρε. Έχω ψήσει μελιτζάνες, έχω ψήσει πιπεριές, και ψήνονται τα μπριζολίδια, τα πανσετίδια και τα μπιφτεκόνια. Μόνο η ούρκελ μου λείπει. Αλλά θα ακολουθήσει γαλακτομπούρεκο. Βάλε το τσιζκέηκ με τα νταητζέστιβ εκεί που ξέρεις.
evabb Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 cheesecake μανα μου μανα μου. το καλυτερο εβερ το εχω φαει σε μοναστηρι στον πορο (τερμα θεου ειναι), με υπεροχα μπισκοτακια (δεν ξερω τι ηταν αλλα ηταν υπεροχα) η κρεμα γλυκια και καταλευκη και απο πανω γλυκο βυσινο να ξυνιζει ελαφρα. πεθαινωωωωωωωωωωωωωωω
Lucifer Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Πείτε καμιά ΓΑΜΑΤΗ συνταγή για σουφλέ σοκολάτας. Έχω βρει πολλές, αλλά θέλω μια δοκιμασμένη από κάποιον εδώ. Να μην έχει φαρίνες και τέτοια ανύπαρκτα στη Δανία πράγματα.
Freakster Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 αυτή είχα στο πρόγραμμα για δευτέρα ή αύριο, έχω πάρει τα υλικά, αν περιμένεις θα σου πω πως βγήκε.. ή θα μου πεις εσύ http://www.plusproductions.gr/syntages.jsp?ID=560
Super Moderators billdanos Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Πείτε καμιά ΓΑΜΑΤΗ συνταγή για σουφλέ σοκολάτας. Έχω βρει πολλές, αλλά θέλω μια δοκιμασμένη από κάποιον εδώ. Να μην έχει φαρίνες και τέτοια ανύπαρκτα στη Δανία πράγματα. Η κλασική του Παρλιάρου που σε βγάζει πάντα ασπροπρόσωπο! Σουφλέ Σοκολάτας Υλικά 100 gr κουβερτούρα guanaja 70% κακάο, ‘Valrhona’, τεμαχισμένη σε μικρά κομμάτια 100 gr κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά 2 κρόκοι αυγών 1 ασπράδι αυγού 15 gr ζάχαρη άχνη 15 gr ζάχαρη Εκτέλεση Ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος στους 90ο C, τη ρίχνουμε πάνω από την κουβερτούρα, και ομοιογενοποιούμε πολύ καλά. Ανακατεύουμε τους κρόκους μαζί με την άχνη και τα προσθέτουμε στο προηγούμενο μείγμα. Χτυπάμε σε χαμηλή ταχύτητα το ασπράδι με τη ζάχαρη σε σφιχτή μαρέγκα και το προσθέτουμε στο προηγούμενο μείγμα. Βουτυρώνουμε και ζαχαρώνουμε 4-5 μικρές φόρμες του σουφλέ, τις γεμίζουμε με το μείγμα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200ο για 12 λεπτά. Μπορούμε να κρατήσουμε το σουφλέ άψητο στην κατάψυξη για 1 εβδομάδα και να το ψήσουμε αφού προηγουμένως το ξεπαγώσουμε στη συντήρηση του ψυγείου. Εγω βάζω και λίγο ρούμι
leftermann Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 είχαμε μια κουβεντούλα με τον ανγκμαρ για την λευκή κουβερτούρα. Γίνεται; Τι διάολο έχει μέσα;
Lucifer Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Η κλασική του Παρλιάρου που σε βγάζει πάντα ασπροπρόσωπο! Σουφλέ Σοκολάτας Υλικά 100 gr κουβερτούρα guanaja 70% κακάο, ‘Valrhona’, τεμαχισμένη σε μικρά κομμάτια 100 gr κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά 2 κρόκοι αυγών 1 ασπράδι αυγού 15 gr ζάχαρη άχνη 15 gr ζάχαρη Εκτέλεση Ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος στους 90ο C, τη ρίχνουμε πάνω από την κουβερτούρα, και ομοιογενοποιούμε πολύ καλά. Ανακατεύουμε τους κρόκους μαζί με την άχνη και τα προσθέτουμε στο προηγούμενο μείγμα. Χτυπάμε σε χαμηλή ταχύτητα το ασπράδι με τη ζάχαρη σε σφιχτή μαρέγκα και το προσθέτουμε στο προηγούμενο μείγμα. Βουτυρώνουμε και ζαχαρώνουμε 4-5 μικρές φόρμες του σουφλέ, τις γεμίζουμε με το μείγμα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200ο για 12 λεπτά. Μπορούμε να κρατήσουμε το σουφλέ άψητο στην κατάψυξη για 1 εβδομάδα και να το ψήσουμε αφού προηγουμένως το ξεπαγώσουμε στη συντήρηση του ψυγείου. Εγω βάζω και λίγο ρούμι 70% κακάο 90 βαθμοί 15 γραμμάρια 12 λεπτά Και ο άλλος λευκές κουβερτούρες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις