Tilemaxx Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Toύφα δώσε κανένα tip για σωστή Μπολονέζ, και όχι απλά "μακαρόνια με κιμά".
Toufas Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Toύφα δώσε κανένα tip για σωστή Μπολονέζ, και όχι απλά "μακαρόνια με κιμά". http://www.youtube.com/watch?v=pHnTSVqyaPI http://www.youtube.com/watch?v=VjGE4Ki44oM http://www.youtube.com/watch?v=wb40RhNPgSw Δες αυτο, αν σε ενδιαφερει να σου δωσω τις οδηγιες απο το βιβλιο του ή/και την πιο απλουστευμενη συνταγη. Την εχω κανει μια φορα (εχω σταματησει τα ζυμαρικα εκτος απο το περιστασιακο κριθαρακι 1 πακετο το χρονο) και ηταν ειλικρινα out of this world που λενε...
tr3quart1sta Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 καμια καλη σαλατα? σε τετοιο στυλ: http://www.thecheesecakefactory.com/menu/Salads/clubhouse_salad
Tilemaxx Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δες αυτο, αν σε ενδιαφερει να σου δωσω τις οδηγιες απο το βιβλιο του ή/και την πιο απλουστευμενη συνταγη. Την εχω κανει μια φορα (εχω σταματησει τα ζυμαρικα εκτος απο το περιστασιακο κριθαρακι 1 πακετο το χρονο) και ηταν ειλικρινα out of this world που λενε... Με κάλυψαν τα παραπάνω, αλλά αν είναι δώσε και την συνταγή.
Toufas Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Λοιπον εχουμε και λεμε Ο κυριος του video ειναι ο πιο δημιουργικος chef στην αγγλια, και εχει μια εμμονη με το παλιο αγγλικο φαγητο οπως εδειξε απο το τελευταιο μαγαζι που ανοιξε (το 3ο αν δεν κανω λαθος). To Fat Duck, ειναι μεσα στα πιο καλα εστιατορια του πλανητη, και απο αυτα που εχω διαβασει εδω και 3-4 χρονια ειναι εμπειρια ζωης. Σε αυτες τις εκπομπες που ειχε κανει επαιρνε φαγητα που αρεσουνε στους αγγλους, και προσπαθουσε να τα κανει οσο πιο τελεια γινεται. Εδω η απλουστευμενη συνταγη: HESTON'S BOLOGNESE SAUCE Για 4 ατομα 50ml φυστικελαιο/σογιελαιο. 50g αναλατο βουτυρο (οχι μαργαρινη/βιταμ) 100g κρεμμυδι ψιλοκομμενο 2 σκελιδες σκορδο κομμενες με την τεχνικη που ειπα πιο πανω 1 αστεροειδη γλυκανισο 150g καροτο ψιλοκομμενο 4 "μπαστουνια" celery, ξεφλουδισμενα και ψιλοκομμενα 300g απο τον πιο καλο κιμα, δεν θελει απαχο, 80%καθαρο 20% λιπος αλατι πιπερι 150ml πληρες γαλα 1 μοσχοκαρυδο (ολοκληρο για ξυσιμο) 150ml λευκο ξυρο κρασι 375g ντοματακια κονσερβας με τους χυμους τους Βαζουμε τον φουρνο στους 110C. Σε μια κατσαρολα που μπορουμε να βαλουμε στον φουρνο με το καπακι της, βαζουμε το λαδι και το βουτυρο να ζεσταθουν. Βαζουμε το κρεμμυδι, το σκορδο και τον γλυκανισο Μαγειρευουμε στο χαμηλο για 30 λεπτα, βαζουμε τα καρροτα και συνεχιζουμε αλλα 20 λεπτα, και μετα βαζουμε το celery και συνεχιζουμε για λιγα ακομα λετα. Ριχνουμε τον κυμα και τον παταμε να γινει ενα με τα λαχανικα και να μην κανει "κομπους" Αλατοπιπερονομε το μειγμα και βαζουμε το γαλα, ξυνουμε λιγο μοσχοκαρυδο και μαγειρευομε για ~30 λεπτα, μεχρι το γαλα σχεδον να εξατμιστει. Βαζουμε το κρασι και τις ντοματες, ανακατευουμε και βαζουμε το καπακι περιπου καλα απο πανω, και το βαζουμε στον φουρνο για 6 ωρες τουλαχιστον. Αμα το μειγμα διχνει ξερο, βαζουμε λιγες κουταλιες νερο.
Physics_Rulez Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 παλιο αγγλικο φαγητο κατά το προϊστορική αμερικάνικη κουλτούρα;
Toufas Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Η αγγλικη κουζινα εχει πολυ μεγαλη ιστορια ρε συ. Ασχετα που ο κοσμος δεν εχει ιδεα και τωρα τρωει απ'εξω. Δες στο link για το εστιατοριο του, εχει την χρονολογια απο που ειναι καθε πιατο.
epp Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 στο τζατζικι εγω βαζω στραγγιστο και αντι για πιπερι βαζω ριγανη
Toufas Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Ναι το σακουλας ειναι γνωστο και ως στραγγιστο. Πιπερι δεν βαζεις για την ζεστη αλλα για να ενισχυσει την γευση.
kage Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 εγω θελω να μαθω πως γινονται τα βασικα που πας και τα πληρωνεις σε μερικα καλα μαγαζια.. 1.το σωστο γευστικο μπιφτεκι για hamburger ή μεριδα,μπριζολα,καλαμακια χοιρινα/μοσχαρισια/κοτοπουλο π.χ. στο μπιφτεκι τι αναλογια βαζουν και τι μαριναρισμα. 2.αν αληθευει για τους γυρους οτι τους βαζουν αρκετο σαπιο μεσα για να ειναι μαλακος και γευστικος ή αν τους μαριναρουν με χυμο πρασινου μηλου ή κατι αλλο ολο το βραδυ.
Toufas Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Για ελλαδα δεν ξερω να σου πω, για αγγλια ομως αν θες μπορω να σου απαντησω στο 1ο. Στο 2ο, δεν στεκει το να βαζουν σαπιο κρεας (το τι ειναι σαπιο αστο), ο χυμος μηλου απο μονος του δεν κανει τιποτα απολυτως και μονο σε κατι απο χυμο ανανα ή παπαγιας θα εκανε το κρεας να μαλακωσει παρα πολυ αλλα δεν νομιζω να το ξερει ο σουβλατζης αυτο.
panosno1com Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 απλα στον γυρο απ οσο ξερω βαζουν πολλα λίπη (του κρεατος) και γενικα υποτιθεται πως ειναι σε πιο χαμηλη ποιοτητα απ το καλαμάκι τυλιχτο ας πουμε . Λεω υποτιθεται γιατι παιζουν πολλοι παραγοντες ρολο για το καθε σουβλατζιδικο,τουλαχιστον κατα τη γνωμη μου
Physics_Rulez Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Αν πάω στον κρεοπώλη και ζητήσω bacon θα έχει; Στο supermarket βρίσκω μόνο bacon strips. Δε θέλω τόσο λεπτοκομμένο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις