Toufas Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Ε απλο ειπα να δωσω! θελει εξοπλισμο το καπνισμα, αν και γαμαει, ειδικα το σκουμπρι που ειναι πλουσιο σε ελαια, το κανει τελειο. Και κανεις και γαμω τις μακαροναδες μετα
salliara Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Τελικά όντως μάπα τα χόρτα. Μα ποσο λαθος μπορεί να έκανα πια στο βράσιμο? Παίζει να ειναι μαπα η ποιοτητα? ή εγω εκανα κατι?
salliara Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 αρκετη ωρα (20'+) και παλι ψιλοσκληρα ειναι. η γευση ομως ειναι καραπικρή και στυφη και χαλια.
Toufas Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 κοιτα, να ειναι λιγο τραγανα το θες. Πικρα ειναι ετσι και αλλιως τα βλητα! Λαδι και λεμονι? Εγω στην θεση σου θα τσιγαριζα κρεμμυδι ελαφρα, θα εβαζα πατατες και νερο και στο τελος τα βλητα, και θα τα αλεθα ολα μαζι. Και γαματη σουπα, και θρεπτικο
salliara Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Εβαλα λαδολεμονο κ αλάτι κλπ, και παλι δεν μαρεσει η γευση τους ουτε στο ελαχιστο! Ξέρω ποια πρέπει να ειναι η γέυση, ειμαι big fan, απλα δεν ετυχε ποτέ να τα φτιάξω εγώ ;ρ οπότε μάλλον εκανα κατι λαθος.
Toufas Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 http://www.asianonlinerecipes.com/online_recipes/china/stir-fried-green-amaranth-coconut.php για δες και αυτο την επομενη φορα να τα βρασεις σε αλατισμενο νερο για 25 λεπτα. Αλλιως σε τηγανι χωρις τιποτα μεσα, με την υγρασια που εχουν απο το πλησιμο για λιγα λεπτα. Επισης ειναι καλο για οποιον τροπο ακολουθησεις να κοψεις τα κοτσανια, ειδικα τα πολυ χοντρα μην τα βαλεις καθολου.
freedubus Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 ρε βλιτα τα βλιτα θελουν ξεπικρισμα 15' μεσα σε αλατονερο πριν τα μαγειρεψεις
μαφαλντα Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Εγώ δεν τα ξεπικρίζω.Μόλις βράσει το νερό τα ρίχνω μέσα.Όταν μαλακώσουν τα σουρώνω. Μπορεί να μην ήταν καλά τα χόρτα.Τα βλίτα δεν είναι πικρά.
salliara Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Ναι αυτο λεω, μηπως ηταν χαλια απο μονα τους. Δεν απογοητευομαι. Θα ξαναδοκιμασω αυριο τη συνταγη του τουφα.
Toufas Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Παντως το ονομα στα αγγλικα ειναι αυτο που εβαλα.
Highlander Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Τουφα. βραζω βλήτα. Οταν τα βγαλω μου ειπαν να τα βουτηξω αμεσα σε κρυο νερο. Ισχυει αυτο? Επισης, τα βαζω ψυγειο αμεσα μετα? Βλήτα, με σκορδάκι, μισή ντοματούλα ψιλοκομμένη, μούρλια.
kuzko21 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 σεφ , εσυ που ξερεις τα πολλα και ο νους σου κατεβαζει , για μιλα μας για τα μακαρονια. οπως πρεπει να ειναι , οχι οπως τα κανουμε οι περισσοτεροι ----> πουρε/λασπη/κλπ. αυτα που θα τρωγαμε σε ενα καλο ''ιταλικο'' μακαροναδικο στην Ελλαδα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις