Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ε απλο ειπα να δωσω! θελει εξοπλισμο το καπνισμα, αν και γαμαει, ειδικα το σκουμπρι που ειναι πλουσιο σε ελαια, το κανει τελειο.

Και κανεις και γαμω τις μακαροναδες μετα

Δημοσ.

Τελικά όντως μάπα τα χόρτα.

Μα ποσο λαθος μπορεί να έκανα πια στο βράσιμο?

Παίζει να ειναι μαπα η ποιοτητα? ή εγω εκανα κατι?

Δημοσ.

αρκετη ωρα (20'+) και παλι ψιλοσκληρα ειναι. η γευση ομως ειναι καραπικρή και στυφη και χαλια.

Δημοσ.

κοιτα, να ειναι λιγο τραγανα το θες.

Πικρα ειναι ετσι και αλλιως τα βλητα! Λαδι και λεμονι?

 

Εγω στην θεση σου θα τσιγαριζα κρεμμυδι ελαφρα, θα εβαζα πατατες και νερο και στο τελος τα βλητα, και θα τα αλεθα ολα μαζι. Και γαματη σουπα, και θρεπτικο

Δημοσ.

Εβαλα λαδολεμονο κ αλάτι κλπ, και παλι δεν μαρεσει η γευση τους ουτε στο ελαχιστο!

Ξέρω ποια πρέπει να ειναι η γέυση, ειμαι big fan, απλα δεν ετυχε ποτέ να τα φτιάξω εγώ ;ρ

 

οπότε μάλλον εκανα κατι λαθος. :-(

Δημοσ.

http://www.asianonlinerecipes.com/online_recipes/china/stir-fried-green-amaranth-coconut.php

για δες και αυτο

 

την επομενη φορα να τα βρασεις σε αλατισμενο νερο για 25 λεπτα. Αλλιως σε τηγανι χωρις τιποτα μεσα, με την υγρασια που εχουν απο το πλησιμο για λιγα λεπτα. Επισης ειναι καλο για οποιον τροπο ακολουθησεις να κοψεις τα κοτσανια, ειδικα τα πολυ χοντρα μην τα βαλεις καθολου.

Δημοσ.

Ναι αυτο λεω, μηπως ηταν χαλια απο μονα τους. Δεν απογοητευομαι. Θα ξαναδοκιμασω αυριο τη συνταγη του τουφα.

Δημοσ.

Τουφα. βραζω βλήτα.

Οταν τα βγαλω μου ειπαν να τα βουτηξω αμεσα σε κρυο νερο. Ισχυει αυτο?

Επισης, τα βαζω ψυγειο αμεσα μετα?

Βλήτα, με σκορδάκι, μισή ντοματούλα ψιλοκομμένη, μούρλια.

Δημοσ.

σεφ , εσυ που ξερεις τα πολλα και ο νους σου κατεβαζει ,

για μιλα μας για τα μακαρονια.

οπως πρεπει να ειναι , οχι οπως τα κανουμε οι περισσοτεροι ----> πουρε/λασπη/κλπ.

αυτα που θα τρωγαμε σε ενα καλο ''ιταλικο'' μακαροναδικο στην Ελλαδα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...