athlios Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Οντως ισως βολευει περισσοτερο το γουοκ για να πειραζεις το φαι και να το παιζεις σεφ. τουφα σε φωτια με υγραεριο ειναι κομπλε το γουοκ?
evabb Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 στο ανακατεμα. για δειξε τουφα πως βγαινει σε σωστο ουοκ η κοτα
Toufas Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Ναι μια χαρα ειναι athlie η φωτια. Θελει φλογα, και δεν θελει φλωριες wok με τεφλον και αλλα τετοια "καινουρια", θελει ανθρακουχο ατσαλι/μαυρο ατσαλι, εχει εκει που αγοραζουν και οι κινεζοι. http://www.youtube.com/watch?v=nDp_2x9kE8o Ευα, οτι και να βαλεις παιρνει πιο πολυ χρωμα στο wok κανονικα. Αν το εχεις για το ανακατεμα, καλυτερα να παρεις ενα κανονικο sautee τηγανι ή κανα αντικολλητικο le creuset.
evabb Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 βασικα το κοτοπουλο το εψησα στην σχαρα και στο τελος το πεταξα στο γουκ. δεν ημουν και πολυ σιγουρη...
billkost Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 evaaaaaaaaaab, δε μου 'πες, έχεις κανένα thread για το πως είναι η ζωή στο Βέλγιο, αν υπάρχουν δουλειές, οικονομικά πως είναι τα πράγματα, εγκληματικότητα κλπ.
evabb Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 evaaaaaaaaaab, δε μου 'πες, έχεις κανένα thread για το πως είναι η ζωή στο Βέλγιο, αν υπάρχουν δουλειές, οικονομικά πως είναι τα πράγματα, εγκληματικότητα κλπ. δεν εχω κατι τετοιο ουτε μπλογκ. αν θες μπορω να σου απαντησω σε συγκεκριμενες ερωτησεις μεσω πμ
billkost Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 δεν εχω κατι τετοιο ουτε μπλογκ. αν θες μπορω να σου απαντησω σε συγκεκριμενες ερωτησεις μεσω πμ Πως διάβολο στέλνει κάποιος πμ σε αυτό το φόρουμ; Το ψάχνω μια ώρα.
UpToDate_ Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Πως διάβολο στέλνει κάποιος πμ σε αυτό το φόρουμ; Το ψάχνω μια ώρα. Κατω απ'το avatar, το δεξι εικονιδιο.
salliara Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Πως διάβολο στέλνει κάποιος πμ σε αυτό το φόρουμ; Το ψάχνω μια ώρα. τωρα εσύ λέει είσαι καινούργιος. εγώ αλλον μπιλκοστ θυμάμαι? ή από άλλο φόρουμ? update. το κινέζικο σώθηκε με την σάλτσα τελικά. εαν δεν έρθουν οι άλλοι σύντομα θα φάω και την κατσαρόλα ;ρ
billkost Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 τωρα εσύ λέει είσαι καινούργιος. εγώ αλλον μπιλκοστ θυμάμαι? ή από άλλο φόρουμ? update. το κινέζικο σώθηκε με την σάλτσα τελικά. εαν δεν έρθουν οι άλλοι σύντομα θα φάω και την κατσαρόλα ;ρ Στο αυτό το forum είμαι καινούριος. Δεν είμαι με το ίδιο nick σε άλλο forum.
billkost Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Ακολουθώντας αυτό το post αυτού του απίστευτου τύπου, έκανα αυτές τις πατάτες, με κάποιες μικρές διαφορές και βγήκαν πράγματι καταπληκτικές. http://aht.seriouseats.com/archives/2010/05/the-burger-lab-how-to-make-perfect-mcdonalds-style-french-fries.html (Το τυπάκι παίρνει τρελή προσέγγιση με χημεία και τα ρέστα μου, όχι παπαριές). Τώρα θέλω να τις τηγανίσω σε λίπος πάπιας (πάπιας που χρησιμοποιείτε για foie gras (ω!) και γουστάρω. Αύριο θα κάνω παραγγελία το λίπος πάπιας. Επίσης, θα παραγγείλω στήθος πάπιας καθώς και λίγο foie gras. Γαμώτο. Θα καταστραφώ οικονομικά από το φαΐ και μόνο. Και να σκεφτεί κανείς πως παιδάκια πεθαίνουν από την πείνα και εγώ παραγγέλνω foie gras. Θα μπορούσα να τη βγάλω με φασόλια και να δώσω στα παιδάκια το υπόλοιπο. Τι ρεμάλι είμαι. Μα με συγχωρείτε, που είναι η ευγένειά μου. Είμαστε όλοι ρεμάλια αγαπητοί.
evabb Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 τωρα που κοντευεις να "καταστραφεις" οικονομικα καταλαβες εγω δεν μπορω να επεκτεθω πολυ στις περιεργες μαγειρικες; παντως αυτο με τις πατατες μου κανει εντυπωση. στην ευρωπη οι πατατες τον mc donalt's ειναι αθλιες, εχουν τοσο τρελη διαφορα στην αμερικη; bitch please... http://newworldreview.com/2009/08/belgian-fries/
Toufas Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Κοιτα, και τις παντοφλες σου να τηγανισεις σε λιπος παπιας, θα ειναι τελειες και παλι... Στην δουλεια εχουμε κατι πατατες που ειναι τηγανισμενες σε λιπος απο iberico...
Προτεινόμενες αναρτήσεις