Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατί δεν ανακατεύεις τα μακαρόνια στο τηγάνι με τη σάλτσα; Εγώ πάντα έτσι κάνω, αλλά φτιάχνω μόνο μια μερίδα τη φορά. Πέρα από το ότι κολλάει η σάλτσα πάνω στα μακαρόνια καλύτερα, βοηθάει να μη λερώνεις όταν τα ανακατεύεις στο πιάτο, ειδικά που το πιάτο σου είναι μικρό.

 

Βλέπω φωτογραφίες σου, και αναρωτιέμαι γιατί ο τούφας δεν ανεβάζει όπως παλιότερα.

 

Αν κάνω τίποτα καλό, θα ανεβάσω κι εγώ.

 

γιατ δεν μου αρεσει το φαι ακαταστατο. δεν το ανατευο ποτε, ουτε οταν το τρωω.

 

-_-

  • Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

η κοπέλα μου από την άλλη είναι άρρωστη με το ριζότο.

φτιάχνει μόνη της

όπου και να βγούμε από φτηνό μέχρι ακριβό μαγαζί 2 στις 3 θα πάρει ριζότο ktlp...

όσες φορές και αν έχω δοκιμάσει δεν μ'αρέσει...

επίσης σιχαίνομαι στις σούπες το ρύζι... όλες οι σούπες μου ή σκέτες θα είναι με λαχανικά ή με κριθαράκι

επίσης δεν τρώω "ala creme" φαγητά!

 

Γουατς ρονγκ γουιθ γιου;;;

 

Ασχετο αλλά πείτε καμια συνταγη για ριζότο πέρα απο μανιταρια, θαλασσινα...

Δημοσ.

ππφφφφ δεν ειναι να το ανοιγει κανείς αυτο το θρεντ.

 

ΕΧΩ ΞΕΛΙΓΩΘΕΙ νυχτιατικα

Δημοσ.

η κοπέλα μου από την άλλη είναι άρρωστη με το ριζότο.

φτιάχνει μόνη της

όπου και να βγούμε από φτηνό μέχρι ακριβό μαγαζί 2 στις 3 θα πάρει ριζότο ktlp...

όσες φορές και αν έχω δοκιμάσει δεν μ'αρέσει...

επίσης σιχαίνομαι στις σούπες το ρύζι... όλες οι σούπες μου ή σκέτες θα είναι με λαχανικά ή με κριθαράκι

επίσης δεν τρώω "ala creme" φαγητά!

Χαχαχα, αρκει να μην σου παιζει ψυχολογικο πολεμο να το φας..

Δημοσ.

Σημερα μαθαμε οτι πηρε το μαγαζι bib gourmand απο τον οδηγο Michelin. Ειναι επειδη ειμαι εγω 1 μηνα στο μαγαζι :P

Δημοσ.

γιατ δεν μου αρεσει το φαι ακαταστατο. δεν το ανατευο ποτε, ουτε οταν το τρωω.

 

-_-

Ουδέν σχόλιο. Θάνατος προς παραδειγματισμό προς τις επόμενες γενεές που θα έρθουν.

 

Σημερα μαθαμε οτι πηρε το μαγαζι bib gourmand απο τον οδηγο Michelin. Ειναι επειδη ειμαι εγω 1 μηνα στο μαγαζι :P

Γαμώ! Όμως το gourmand ρε συ δεν είναι κάτι σοβαρό. Πότε πάτε για κανένα michelin star; Πάντως να πω πως έχω φάει σε μονοάστερα στο nyc που δε μου άρεσαν και πως έχω φάει σε χωρίς αστέρι που μου άρεσαν. Καμιά φορά τα γούστα μου με τα γούστα των κριτών michelin είναι τελείως διαφορετικά.

 

γαμησεta.

 

304002_2191905470128_1021877000_32494925_1806583539_n.jpg

Το ροζ νυχάκι δεν είναι λίγο κιτσαρία; Γιαυτό ταιριάζει απόλυτα με το όλο θέμα της εικόνας.

Γιατί και η μπουγάτσα με τη μερέντα είναι και αυτή λίγο κιτσαρία.

 

Βέβαια, και εγώ θα την κατασπάραζα, αλλά δε θα το παραδεχτώ ποτέ δημοσίως. Ποτέ.

 

Ας κρατήσουμε και ένα, κάποιο τέλος πάντων επίπεδο.

Δημοσ.

Ουδέν σχόλιο. Θάνατος προς παραδειγματισμό προς τις επόμενες γενεές που θα έρθουν.

 

 

 

Το ροζ νυχάκι δεν είναι λίγο κιτσαρία; Γιαυτό ταιριάζει απόλυτα με το όλο θέμα της εικόνας.

Γιατί και η μπουγάτσα με τη μερέντα είναι και αυτή λίγο κιτσαρία.

 

Βέβαια, και εγώ θα την κατασπάραζα, αλλά δε θα το παραδεχτώ ποτέ δημοσίως. Ποτέ.

 

Ας κρατήσουμε και ένα, κάποιο τέλος πάντων επίπεδο.

 

δικος μου θανατος; :huh:

 

και τι εχει δλδ το ροζ νυχι και ειναι κιτς;

Δημοσ.

μπουγατσα με μερεντα ρε απαισιε?!!! :shock:

 

να ξεράσεις απ τη γλυκίλα. 3 φορές.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...