evabb Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Γιατί δεν ανακατεύεις τα μακαρόνια στο τηγάνι με τη σάλτσα; Εγώ πάντα έτσι κάνω, αλλά φτιάχνω μόνο μια μερίδα τη φορά. Πέρα από το ότι κολλάει η σάλτσα πάνω στα μακαρόνια καλύτερα, βοηθάει να μη λερώνεις όταν τα ανακατεύεις στο πιάτο, ειδικά που το πιάτο σου είναι μικρό. Βλέπω φωτογραφίες σου, και αναρωτιέμαι γιατί ο τούφας δεν ανεβάζει όπως παλιότερα. Αν κάνω τίποτα καλό, θα ανεβάσω κι εγώ. γιατ δεν μου αρεσει το φαι ακαταστατο. δεν το ανατευο ποτε, ουτε οταν το τρωω.
Chrisxxx Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 η κοπέλα μου από την άλλη είναι άρρωστη με το ριζότο. φτιάχνει μόνη της όπου και να βγούμε από φτηνό μέχρι ακριβό μαγαζί 2 στις 3 θα πάρει ριζότο ktlp... όσες φορές και αν έχω δοκιμάσει δεν μ'αρέσει... επίσης σιχαίνομαι στις σούπες το ρύζι... όλες οι σούπες μου ή σκέτες θα είναι με λαχανικά ή με κριθαράκι επίσης δεν τρώω "ala creme" φαγητά! Γουατς ρονγκ γουιθ γιου;;; Ασχετο αλλά πείτε καμια συνταγη για ριζότο πέρα απο μανιταρια, θαλασσινα...
salliara Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 ππφφφφ δεν ειναι να το ανοιγει κανείς αυτο το θρεντ. ΕΧΩ ΞΕΛΙΓΩΘΕΙ νυχτιατικα
saya Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 η κοπέλα μου από την άλλη είναι άρρωστη με το ριζότο. φτιάχνει μόνη της όπου και να βγούμε από φτηνό μέχρι ακριβό μαγαζί 2 στις 3 θα πάρει ριζότο ktlp... όσες φορές και αν έχω δοκιμάσει δεν μ'αρέσει... επίσης σιχαίνομαι στις σούπες το ρύζι... όλες οι σούπες μου ή σκέτες θα είναι με λαχανικά ή με κριθαράκι επίσης δεν τρώω "ala creme" φαγητά! Χαχαχα, αρκει να μην σου παιζει ψυχολογικο πολεμο να το φας..
Toufas Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Σημερα μαθαμε οτι πηρε το μαγαζι bib gourmand απο τον οδηγο Michelin. Ειναι επειδη ειμαι εγω 1 μηνα στο μαγαζι
insomniaK Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 ατήλιε, ο απλώστρας θα ζητήσει να σου γλύψει το φούξια νυχάκι σου...
Chrisxxx Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Ροζ νυχακι και μπουγάτσα κρεμα με μερεντα κ αχνη; :eek:
billkost Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 γιατ δεν μου αρεσει το φαι ακαταστατο. δεν το ανατευο ποτε, ουτε οταν το τρωω. Ουδέν σχόλιο. Θάνατος προς παραδειγματισμό προς τις επόμενες γενεές που θα έρθουν. Σημερα μαθαμε οτι πηρε το μαγαζι bib gourmand απο τον οδηγο Michelin. Ειναι επειδη ειμαι εγω 1 μηνα στο μαγαζι Γαμώ! Όμως το gourmand ρε συ δεν είναι κάτι σοβαρό. Πότε πάτε για κανένα michelin star; Πάντως να πω πως έχω φάει σε μονοάστερα στο nyc που δε μου άρεσαν και πως έχω φάει σε χωρίς αστέρι που μου άρεσαν. Καμιά φορά τα γούστα μου με τα γούστα των κριτών michelin είναι τελείως διαφορετικά. γαμησεta. Το ροζ νυχάκι δεν είναι λίγο κιτσαρία; Γιαυτό ταιριάζει απόλυτα με το όλο θέμα της εικόνας. Γιατί και η μπουγάτσα με τη μερέντα είναι και αυτή λίγο κιτσαρία. Βέβαια, και εγώ θα την κατασπάραζα, αλλά δε θα το παραδεχτώ ποτέ δημοσίως. Ποτέ. Ας κρατήσουμε και ένα, κάποιο τέλος πάντων επίπεδο.
evabb Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Ουδέν σχόλιο. Θάνατος προς παραδειγματισμό προς τις επόμενες γενεές που θα έρθουν. Το ροζ νυχάκι δεν είναι λίγο κιτσαρία; Γιαυτό ταιριάζει απόλυτα με το όλο θέμα της εικόνας. Γιατί και η μπουγάτσα με τη μερέντα είναι και αυτή λίγο κιτσαρία. Βέβαια, και εγώ θα την κατασπάραζα, αλλά δε θα το παραδεχτώ ποτέ δημοσίως. Ποτέ. Ας κρατήσουμε και ένα, κάποιο τέλος πάντων επίπεδο. δικος μου θανατος; και τι εχει δλδ το ροζ νυχι και ειναι κιτς;
orotoi Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 και τι εχει δλδ το ροζ νυχι και ειναι κιτς; E είναι ροζ! Τι άλλο?!
evabb Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 εχω μια χαζη ερωτηση. ποια ειναι η διαφορα αναμεσα σε ενα cupcake και ενα muffin;
salliara Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 μπουγατσα με μερεντα ρε απαισιε?!!! να ξεράσεις απ τη γλυκίλα. 3 φορές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις