Physics_Rulez Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Που ειπαμε οτι μενεις? να δοκιμασω αν τα κανεις καλα δηλαδη... Μη! Μοσχαρίσιες μόνο με sous vide! Αλλιώς θα βγουν όπως συνήθως βγαίνουν, σκληρές και ξερές. Μη τις σκοτώσεις. Σκέψου το μοσχάρι που πέθανε για τη πάρτη σου. Πλάκα με κάνεις. Οι μοσχαρίσιες στο φούρνο με πιπεριές και ντομάτες τα σπάνε! Γίνονται πολύ μαλακές και νόστιμες.
billkost Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Πλάκα με κάνεις. Οι μοσχαρίσιες στο φούρνο με πιπεριές και ντομάτες τα σπάνε! Γίνονται πολύ μαλακές και νόστιμες. Τι να σε πω ρε παλικάρι, εμένα μου φαίνονται λαστιχένιες και ξερές. Μήπως ο φούρνος σου είναι στους 50 Κελσίου και τις ψήνεις για 24 ώρες όπως ο Blumenthal;
Physics_Rulez Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Τι να σε πω ρε παλικάρι, εμένα μου φαίνονται λαστιχένιες και ξερές. Μήπως ο φούρνος σου είναι στους 50 Κελσίου και τις ψήνεις για 24 ώρες όπως ο Blumenthal; με κάνεις και αισθάνομαι πολύ γαμάτος τώρα.
billkost Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 με κάνεις και αισθάνομαι πολύ γαμάτος τώρα. Έτσι πρέπει.
Physics_Rulez Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Έτσι πρέπει. Κοίτα, σε ρίχνω και 10 χρόνια στο forum. Σε 10 χρόνια ίσως να ποστάρεις και συ τις πετυχημένες σου μοσχαρίσιες στο φούρνο. Μην απογοητεύεσαι.
billkost Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Κοίτα, σε ρίχνω και 10 χρόνια στο forum. Σε 10 χρόνια ίσως να ποστάρεις και συ τις πετυχημένες σου μοσχαρίσιες στο φούρνο. Μην απογοητεύεσαι. Πάντως ρίξε φωτογραφίες για να γουστάρουμε. Την επόμενη εβδομάδα θα δοκιμάσω και εγώ και θα ποστάρω αν είναι.
Dark_son20 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Τι να σε πω ρε παλικάρι, εμένα μου φαίνονται λαστιχένιες και ξερές. Μήπως ο φούρνος σου είναι στους 50 Κελσίου και τις ψήνεις για 24 ώρες όπως ο Blumenthal; ξεχνάς ότι ο κύριος πληθυσμός της Ελλάδας δεν θέλει το κρέας του κόκκινο
billkost Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 ξεχνάς ότι ο κύριος πληθυσμός της Ελλάδας δεν θέλει το κρέας του κόκκινο Σωστά.
billkost Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Τι θα γίνει παίδες, θα ποστάρει τίποτα κανένας;
salliara Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 ελα food for thought σκεφτείτε καμιά ιδέα να φτιάξω
Προτεινόμενες αναρτήσεις