Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Που ειπαμε οτι μενεις? να δοκιμασω αν τα κανεις καλα δηλαδη...

:mrgreen:

Μη! Μοσχαρίσιες μόνο με sous vide! Αλλιώς θα βγουν όπως συνήθως βγαίνουν, σκληρές και ξερές. Μη τις σκοτώσεις. Σκέψου το μοσχάρι που πέθανε για τη πάρτη σου.

Πλάκα με κάνεις. Οι μοσχαρίσιες στο φούρνο με πιπεριές και ντομάτες τα σπάνε! Γίνονται πολύ μαλακές και νόστιμες.

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Πλάκα με κάνεις. Οι μοσχαρίσιες στο φούρνο με πιπεριές και ντομάτες τα σπάνε! Γίνονται πολύ μαλακές και νόστιμες.

Τι να σε πω ρε παλικάρι, εμένα μου φαίνονται λαστιχένιες και ξερές. Μήπως ο φούρνος σου είναι στους 50 Κελσίου και τις ψήνεις για 24 ώρες όπως ο Blumenthal;

Δημοσ.

Τι να σε πω ρε παλικάρι, εμένα μου φαίνονται λαστιχένιες και ξερές. Μήπως ο φούρνος σου είναι στους 50 Κελσίου και τις ψήνεις για 24 ώρες όπως ο Blumenthal;

με κάνεις και αισθάνομαι πολύ γαμάτος τώρα.

Δημοσ.

Έτσι πρέπει.

Κοίτα, σε ρίχνω και 10 χρόνια στο forum. Σε 10 χρόνια ίσως να ποστάρεις και συ τις πετυχημένες σου μοσχαρίσιες στο φούρνο.

Μην απογοητεύεσαι.

Δημοσ.

Κοίτα, σε ρίχνω και 10 χρόνια στο forum. Σε 10 χρόνια ίσως να ποστάρεις και συ τις πετυχημένες σου μοσχαρίσιες στο φούρνο.

Μην απογοητεύεσαι.

Πάντως ρίξε φωτογραφίες για να γουστάρουμε.

Την επόμενη εβδομάδα θα δοκιμάσω και εγώ και θα ποστάρω αν είναι.

Δημοσ.

ξεχνάς ότι ο κύριος πληθυσμός της Ελλάδας δεν θέλει το κρέας του κόκκινο ;)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...