xpapias Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 Γειά και χαρά. Εχω έναν υπολογιστή ([email protected]) με 512 μνήμη, δίσκο άνετο και WindowsXP. Θέλω να εγκαταστήσω κάποια προγράμματα για κάποιες βασικές δουλίτσες - οπότε θα ήθελα τη γνώμη σας. Αυτά που έχω ήδη εγκαταστήσει είναι τα εξής: - Αντιιικό ---> το AntiVir - FireWall ---> το ΖoneAlarm - Browser --->τον Opera - Media Player ---> τον VLC Τι μου προτείνετε για: 1 - Εγγραφή CDs, DVDs κλπ; Με ενδιαφέρει να μη του λείπουν δυνατότητες (πχ θέλω να φτιάχνω VCDs κλπ), και να είναι ψιλοελαφρύ. Σκεφτόμουν το Nero, απ'οτι όμως θυμάμαι από προηγούμενη χρήση του ήταν ψιλο-βαρύ και μου έκανε κάτι κολλήματα. Αν τελικά το επιλέξω ποιά εκδοση μου προτείνετε; 2 - Αναπαραγωγή MP3s Μάλλον υπέρ του WinAmp είμαι, αν και νομίζω ότι έχει βαρύνει και αυτό τελευταία. Να το βάλω ή όχι - και αν τελικά το βάλω ποιά έκδοση να επιλέξω (3 ή 5); 3 - Media Player Σκεφτόμουν πέρα από τον VLC που είναι κατα τη γνωμη μου κορυφαίος, να έβαζα και κάποιο άλλο Media Player (κατά Microsoft μεριά). Ο υπολογιστής αυτή τη στιγμή έχει το Media Player 9. Ο Media Player 11 που βγήκε τώρα υπάρχει πουθενά; Τι μου προτείνετε και εδώ; Θα χρειαστώ και κάποιο πακέτο codecs και αν ναι ποιό και από που το κατεβάζω; 4 - Πρόγραμμα για zip/rarr Εδώ νομίζω το WinRar είναι μονόδρομος, έτσι; (Ειδικά με την προσφορά για δωρεάν registration σήμερα) 5 - Πρόγραμμα για αναπαραγωγή DVD Εδώ έχω μάυρα μεσάνυχτα. PowerDVD ή κάποιο άλλο; 6 - Ένα πρόγραμμα που να συντονίζει φακέλους σε δύο υπολογιστές σε δίκτυο Και εδώ θα χρειαστώ βοηθεια - δε γνωρίζω κάποιο. 7 - Τι άλλο θα χρειαστώ;
greekboy Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 2.Windows media player pou exei dn sou aresi?thes kapoio allo?an thes allo tote to matchbox 10 einai fobero 3.Gia emena asizitit Bs player auton kai ton VLC exo 4.Winrar sto 3 kai sto 5 to idio rotas kai auto to Αντιιικό pou les to AntiVir pou to brikes?exeis kanena link na to koitaksoume?
adi32 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 1 Nero 2 1by1 http://www.mpesch3.de/ για γρηγοραδα 3 Media player classic kai k lite codecs 4 winrar winzip 5 power dvd 6 smartbackup 7 Kaspersky antivirus 8 Acdsee 3.1 9 Alcohol 120 - Daemon tools 10 Flashget Flasfxp 11 Clone dvd - DVD shrink 12 Firefox
weirdo Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 katevase to winamp to 2.95 o,ti pio sta8ero k elafrh ap tis ekdoseis tou winamo [kat eme fusika] gia aplh anaparagogi mp3 http://www.oldversion.com/download.php?idlong=40b37e878ab1833c7ee775b1ba55119e
kostelo Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 1. Nero απλα βαλε το 6 γιατι το 7 δεν εχει και την καλυτερη φημη. 2. Winamp αλλα με το classic skin φορτωνει ακαριαια οπως το παλιο και ειναι απλα το κορυφαιο για mp3 και απειρα plugin. 3. Παλι με το winamp αλλα για προσθετο το vlc εκει θα τα βρει σκουρα το winamp (σε βιντεο παντα). 4. Winrar. 5. Powerdvd μονο για τα dvd ομως. 6. Δε το κατεχω το σπορ με τα δικτυα. 7. K-lite mega codec pack για να μπορεις να παιζεις καθε αρχειο. Daemon tools για να φορτωνεις σε image drive καθε αρχειο Image που θα κατεβαζεις. Acdsee για να βλεπεις τις φωτογραφιες σου αλλα οχι το 8, ειναι βαρυ. Βαλε το 4 πχ. Αυτα εν αρχη και βλεπεις.
apaixtos Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 windvd andi gia powerdvd,bsplayer pro kai oxi to aplo,dvddecrypter,anydvd gia sigouro spasimo me dvdshrink,acdsee to poli to 5.ta alla sxetika varia..nero 6.6, se kamia periptosh to poli vari kai astathes 7 kai gia firewall to agnitum outpost pro 4.
dimitris2006 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 gia to windvd k gw simfwnw...anti gia nero dokimase cyberlink power2go...poly pio elafry parapanw dinatotites ap oti to nero mono isterima (gia kapoious borei k oxi) einai oti toulaxiston egw den exw vrei ell ekdosi
sYn Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 Θα σου προτείνω το 7-zip ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ μαζί με το winrar
Adavis Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 Στα λοιπά βάλε και: 1. Regcleaner (Wintools Net) 2. Malware, Trojan Cleaner (Αdaware)
apaixtos Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 epipleon System Mechanic 5 Professional.apla exeretiko...
xpapias Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις. Κάτι άλλο που προέκυψε: Από Acrobat Reader, αν βάλω την έκδοση 5 θα είμαι πολύ πίσω; Εγκατέστησα την 7 αλλά καθυστερεί πολύ μέχρι να ανοίξει...
asmilon Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 Φιλε μου μην το σκεφτεσαι, βαλε το 7 επειδη σε πολλα pdf θα εχεις προβλημα με το 5, αφου ειναι αρκετα παλια εκδοση... Για να μειωσεις εντυπωσιακα τον χρονο που κανει loading το Adobe Reader βαλε το: Adobe Reader SpeedUp 1.35 Θα σου φορτωνει πιο γρηγορα και απο την εκδοση 5! ;-)
accipio Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 Αντί για Adobe Reader μπορείς να βάλεις το Foxit PDF Reader που είναι πολύ πιο ελαφρύ και γρήγορο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.