Προς το περιεχόμενο

Starcraft 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εκανα ινσταλ, περασα πατς, ειδα την εισαγωγη, αλλα μετα θελει συνδεση για επιβεβαιωση αγορας, που βεβαια δεν εχει γινει ακομα. τουλαχιστον θα κοιμηθω αποψε λολ

Δημοσ.
To right on time χαλασμένο desktop μου και το ανέτοιμο macbook μου σου εύχονται καλά λιωσίδια..

Πάω για ύπνο απογοητευμένος. :P

τι να πω και εγω που το εβαλα εκανα install και τωρα το patch που ειναι 40 mb το κατεβαζει με 10 KB/S

δηλαδη σε μια ωρα :cry:

Δημοσ.

Υπομονή παιδιά... Και αύριο μέρα είναι. Τι να πω και εγώ που είμαι εκτός Αθηνών (όπου διαμένω) και θα το παίξω μετά τις 7 Αυγούστου...

Δημοσ.

add me DarkDeepDown

Χμμμ, μήπως δε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες στο μήνυμα σας ; Υπενθυμίζουμε ότι απαγορεύεται η χρήση greeklish

Δημοσ.

Αντίο κοινωνική zωή. Σε λίγη ώρα φεύγω από την δουλειά, έσκασε και ο courier με το πακέτο.

Τα ξαναλέμε σε κανα χρόνο :lol:

Δημοσ.

Παίδες μερικές ερωτήσεις σχετικά με Digital Copy.

1. Εχω PC & Mac Laptop μπορώ να το εγκαταστήσω και να παίζω και στα δυό ? (εννοείτε ένα ταυτόχρονα...)

2. Με τις εγκαταστάσεις υπάρχει περιορισμός η κάτι άλλο? Δηλάδη αν τα φτύσει κάποιο μηχάνημα και θέλω να το ξαναεγκαταστήσω τι γίνεται?

3. Κάτι άλλο που πρέπει να ξέρω η υπερέχει το Retail DVD ?

Τα κουτιά και τα DVDs δεν με ενθουσιάζουν...

Δημοσ.

ακομα δε βγηκε το game καταστραφηκαμε ηδη.... 5 κοιμηθηκα και 7¨30 σηκωθηκα για δουλεια....

αααααααααααααααστα να πανε το βραδυ θα παιζω starcraft 2 και το πρωι resident evil (με μενα ζομπι) μου φαινεται

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...