LuNaTiC Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Μπές online στο κανάλι που σου είπα και θα βρείς πολλούς να σου πούνε και να σου δείξουν πράγματα... να παίξεις με παίχτες του ιδίου level ή και με καλύτερους που θα εντοπίσουν τι κάνεις λάθος ή τι δεν κάνεις απολύτος σωστά... Το nickname σου ? Εγώ είμαι διαθέσιμος να σου πώ/δείξω 2-3 πραγματάκια αν και Terran που κατάλαβα οτι παίζεις είναι το χειρότερό μου. Υγ...τώρα είμαι μέσα LuNaTiC το nick starcraft2.gr το κανάλι ... up for trainning session or w/e ε, no offense taken, άλλα αν δεν προσέχεις ακριβώς αυτά τα 2 που ανέφερες, τότε γιατί βλέπεις τα βίντεο;;; Δεν τον κατηγορώ... και εγώ τα περισσότερα stream τις πιο πολλές φορές τα βλέπω απλά σαν show/game παρά να εμβαθύνω σε λεπτομέρειες...
DimAslan Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Το ξέρω τί κάνω λάθος... και ξέρω ότι ξεχνιέμαι μέσα στο παιχνίδι και δεν κάνω συνέχεια scout - build - supply κλπ... όταν είμαι λες κι έχω πιει red bull τα πάω μια χαρά. Απλά άρχισα λίγο χωρίς να χωθώ πολύ αναλυτικά για να πάρω το feel του παιχνιδιού αλλά πρέπει να αρχίσω να το βλέπω λίγο πιο σωστά... Το nick μου είναι Dimaslan κωδ. 997. Θα κάνω σε κάνω add σε λίγο φίλε μου. Ευχαριστώ. Φίλε Lunatic χρειάζομαι και το character code σου για να σε προσθέσω στους φίλους.
LuNaTiC Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Μπορείς να κάνεις add οποιονδήποτε είναι μέσα στο κανάλι... δεξί κλίκ πάνω στο όνομα κτλ ...
DimAslan Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Πολύ καλός ο Apollo... Το θέμα είναι ότι σε κάθε tutorial τα εξηγούν διαφορετικά...
LuNaTiC Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Ακολούθα αυτόν που νομίζεις οτι σου ταιρίαζει... Και μένα μου αρέσει ο Apollo
Stavrakas13 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του Sc2: Heart of the Swarm Το expansion θα κυκλοφορήσει 12 Μαρτίου του 2013. http://eu.blizzard.com/en-gb/games/hots/ Προπαραγγελίες γίνονται από τώρα!!!!! 1
BlackScorpionX Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 First world problem WoW - D3 - SC2 - Dota2 (σύντομα και αυτό υπολογίζω)...πώς θα τα βγάλουμε πέρα όσοι δουλεύουμε κιόλας;! Τέλοσπάντων, κάπου θα τα χωρέσουμε όλα...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 τελικά κράτησαν την παράδοση, 2 τίτλοι το χρόνο max... 1
Πέτρος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Πφφφφ...Το ξέχασα πλέον. Στο 1ο μέρος (του 2, πάντα) είχα κατακαεί (και γίνει ρεζίλι στο ΜΡ ). Τώρα, απλά με το campaign θα ασχοληθώ.
FarCry Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 πώς θα τα βγάλουμε πέρα όσοι δουλεύουμε κιόλας;! γιαυτο το προβλημα εχει αναλαβει η κριση 1
mpikoz Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Είναι εύκολο για κάποιον (εμένα) να ξεκινήσει να παίζει και να φτάσει σε επίπεδο να ευχαριστιέται να παίζει μερικά matchάκια multiplayer? Είμαι στο σταυροδρόμι και το starcraft φαίνεται η πιο σοβαρή επιλογή, κατεβάζω το trial τώρα.
DimAslan Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Το Multi του Starcraft είναι κάτι παραπάνω από ένα απλό RTS. Δες μερικά βιντεάκια από τους καλούς του είδους και θα καταλάβεις... http://youtu.be/s0FaqU1Ojxs Απλά με τα πολλά χρόνια και τους επαγγελματίες (πραγματικά) παίκτες που παίζουν παγκόσμια, το επίπεδο είναι υψηλό παντού, άρα θέλει youtube και διάβασμα. Αλλά αξίζει...
DimAslan Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Αυτό είναι πιο epic http://youtu.be/NiDGTprVJu4
Millennium Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 http://www.pcgamesn.com/starcraft/ipl5-interview-blizzards-mike-morhaime-talks-about-future-starcraft-2-esports-heart-swarm-and-how-blizzard-are-addressing-community-concerns
kom Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 έχει κάποιος περισσευούμενο beta key από HOTS να μου στείλει ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα