Προς το περιεχόμενο

Starcraft 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπές online στο κανάλι που σου είπα και θα βρείς πολλούς να σου πούνε και να σου δείξουν πράγματα... να παίξεις με παίχτες του ιδίου level ή και με καλύτερους που θα εντοπίσουν τι κάνεις λάθος ή τι δεν κάνεις απολύτος σωστά...

Το nickname σου ?

Εγώ είμαι διαθέσιμος να σου πώ/δείξω 2-3 πραγματάκια αν και Terran που κατάλαβα οτι παίζεις είναι το χειρότερό μου.

:)

Υγ...τώρα είμαι μέσα LuNaTiC το nick starcraft2.gr το κανάλι ... up for trainning session or w/e

ε, no offense taken, άλλα αν δεν προσέχεις ακριβώς αυτά τα 2 που ανέφερες, τότε γιατί βλέπεις τα βίντεο;;;

Δεν τον κατηγορώ... και εγώ τα περισσότερα stream τις πιο πολλές φορές τα βλέπω απλά σαν show/game παρά να εμβαθύνω σε λεπτομέρειες...

• Απαντ. 3,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το ξέρω τί κάνω λάθος... και ξέρω ότι ξεχνιέμαι μέσα στο παιχνίδι και δεν κάνω συνέχεια scout - build - supply κλπ... όταν είμαι λες κι έχω πιει red bull τα πάω μια χαρά. Απλά άρχισα λίγο χωρίς να χωθώ πολύ αναλυτικά για να πάρω το feel του παιχνιδιού αλλά πρέπει να αρχίσω να το βλέπω λίγο πιο σωστά...

Το nick μου είναι Dimaslan κωδ. 997.

Θα κάνω σε κάνω add σε λίγο φίλε μου. Ευχαριστώ.

Φίλε Lunatic χρειάζομαι και το character code σου για να σε προσθέσω στους φίλους.

Δημοσ.

First world problem

WoW - D3 - SC2 - Dota2 (σύντομα και αυτό υπολογίζω)...πώς θα τα βγάλουμε πέρα όσοι δουλεύουμε κιόλας;!

Τέλοσπάντων, κάπου θα τα χωρέσουμε όλα...

Δημοσ.
πώς θα τα βγάλουμε πέρα όσοι δουλεύουμε κιόλας;!

γιαυτο το προβλημα εχει αναλαβει η κριση :P

• Like 1
Δημοσ.

Είναι εύκολο για κάποιον (εμένα) να ξεκινήσει να παίζει και να φτάσει σε επίπεδο να ευχαριστιέται να παίζει μερικά matchάκια multiplayer? Είμαι στο σταυροδρόμι και το starcraft φαίνεται η πιο σοβαρή επιλογή, κατεβάζω το trial τώρα.

Δημοσ.

Το Multi του Starcraft είναι κάτι παραπάνω από ένα απλό RTS. Δες μερικά βιντεάκια από τους καλούς του είδους και θα καταλάβεις...

http://youtu.be/s0FaqU1Ojxs

Απλά με τα πολλά χρόνια και τους επαγγελματίες (πραγματικά) παίκτες που παίζουν παγκόσμια, το επίπεδο είναι υψηλό παντού, άρα θέλει youtube και διάβασμα.

Αλλά αξίζει...

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • 5 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...