tmjuju Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Δεν ξερω η σημαια ετσι πρεπει να κυματιζει σε κενό αέρος;Και δεν φαίνεται να την ταρακουναει παρα πολυ ο τυπος. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 08:39 ---------- και η κουτση Μαρια ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 08:40 ---------- Μηπως βαλανε καμμια σημαια σε κενό αερος να δουνε αμα κυματιζει; ή δεν τους συμφερει αυτο το πειραμα; ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 08:43 ---------- Nα ενα καλο επιχειρημα, αλλα μηπως χρειαζονταν πολύ λιγότεροι για τη "θεατρική" σκηνή; Πχ 20 άτομα; Και οι άλλοι πιστευαν οτι συνεβαινε; ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 08:46 ---------- Το ειδα και εγω αυτό στο σκαι. Αν τα βιντεακια που εδειξε ο τυπος είναι πραγματικα νομιζω οτι αποδειχτηκε (η απατη) Απο την αλλη οι ρωσοι γιατι δεν μιλανε; Ισως υπαρχουν διακρατικες συμφωνίες. Τωρα που πανε Ινδοι, Κινεζοι, Γιαπωνεζοι σε τροχια και χαρτογραφούν πιστευω να εχουμε εξελιξεις. ή θα φωτογραφήσουν καμμια βαση ή οχι. Μήπως χρειάζεται να διαβάσετε κάνα βιβλίο παραπάνω Έστω να δείτε κάνα ντοκιμαντέρ παραπάνω. Τι εννοείς ότι οι Ρώσοι δε μιλάνε λ.χ.???
gdriver Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Όχι, αυτό σου λέω. Αν πήγαινες εσύ εκεί με μια βεντάλια, και έκανες αέρα στην σεληνιακή σκόνη, θα κουνιόταν έστω και ένας κόκκος? Ε, το ίδιο και με τη φλόγα, εφ'όσον δεν υπήρχε μηχανική άσκηση πίεσης από αυτήν στο έδαφος, το μόνο πράγμα που άφησε ίχνη ήταν τα πόδια της σεληνάκατου και γενικά οτιδήποτε υλικό. φιλε μου καλημερα. η εξηγηση της nasa για το ανεμισμα της σημαιας αποδωθηκε στα προωθητικα αερια της ακατου. αρα με την ιδια λογικη θα επρεπε να εχουν σηκωσει σκονη εξου και ο κρατηρας.μια απλη σκεψη κανω. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:47 ---------- μια ερωτηση για τους γνωστες. αν παρθουν φωτογραφιες με τα ασ πουμε απομειναρια στη σεληνη,ποιος δε μας διαβεβαιωνει πως εστειλαν εναν πυραυλο και μηχανικως τα ''πεταξαν'' πανω στην επιφανεια. μπορουμε καπως να ειμαστε σιγουροι? επισης ειδα καπου προσφατα πως ο μονος λογος που οι ρωσσοι, ιαπωνες και κινεζοι που δεν εστειλαν ανθρωπους ειναι η γνωστη ζωνη βαν αλλεν. ακομα και σημερα παραμενουν προβληματισμενοι. οσοι ξερουν περισσοτερα ας μας ενημερωσουν για να μαθουμε καλυτερα.
gf030 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Ο πρώτος είπε ότι ναι πήγαμε αλλά μας πέταξαν με τις κλωτσιές απαγορεύοντας μας να ξαναπάμε, και ο δεύτερος σε ντοκυμαντέρ του C4 (Αγγλία), παραδέχτηκε ότι δεν ήταν μόνοι στο φεγγάρι και ότι δεν είμαστε μόνοι στο ηλιακό σύστημα. Συγκεκριμενα για τον δευτερο εχουν "διαρευσει" διαλογοι απο την κρυφη επικοινωνια της NASA με τους αστροναυτες που ακουγεται πεντακαθαρα νε λεει: "Αφου τα γνωριζατε ολα αυτα, για δεν μας τα λεγατε;" Και το εχει παραδεχτει πολλα χρονια πριν το ντοκυμαντερ στο C4... Επισης εχουν διαρευσει διαλογοι και απο αλλες αποστολες που ζητουν οδηγιες για αγνωστα αντικειμενα που τους ακολουθουν, και ακουγονται καποιοι περιεργοι ηχοι σαν ουρλιαχτα.
SL9S9 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Μήπως χρειάζεται να διαβάσετε κάνα βιβλίο παραπάνωΈστω να δείτε κάνα ντοκιμαντέρ παραπάνω. Τι εννοείς ότι οι Ρώσοι δε μιλάνε λ.χ.??? Εχει βγει κανενας Ρωσος να πει οτι είναι αλήθεια; Εχει βγει κανενας Ρωσος να πει οτι είναι ψέματα; Tι βιβλιο που το εγραψε η νασα;
Krokodilos Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Συγκεκριμενα για τον δευτερο εχουν "διαρευσει" διαλογοι αποτην κρυφη επικοινωνια της NASA με τους αστροναυτες που ακουγεται πεντακαθαρα νε λεει: "Αφου τα γνωριζατε ολα αυτα, για δεν μας τα λεγατε;" Και το εχει παραδεχτει πολλα χρονια πριν το ντοκυμαντερ στο C4... Επισης εχουν διαρευσει διαλογοι και απο αλλες αποστολες που ζητουν οδηγιες για αγνωστα αντικειμενα που τους ακολουθουν, και ακουγονται καποιοι περιεργοι ηχοι σαν ουρλιαχτα. ?????? Τα θελετε και τα γραφετε ή απλως τυχαινει? Αυτες οι θεωριες συνωμοσιας ειναι ενα απο τα χειροτερα πραγματα που μπορει να υπαρξουν Το κακο ειναι οτι οι ανθρωποι ειναι ευπιστοι! 50000 επιστημονες να πουνε οτι ισχυει το ταδε, ενας να βγει και να αρχισει τις παπαρολογιες με τις διαφορες θεωριες συνωμοσιας τοτε αμεσως θα υπαρξουν οι πιστοι ακολουθοι του. Φυσικα καποιες φορες αυτος ο ενας αιρετικος εχει δικιο αλλα πολυ πολυ πολυ πολυ σπανια. Α! Και επισης αφου εχουν διαρευσει ολοι αυτοι οι διαλογοι και τα ουρλιαχτα των ΑΤΑ γιατι δεν μας τους δινετε να τους ακουσουμε και εμεις οι απιστοι επι των θεωριων συνομισιων μπας και πιστεψουμε?
gf030 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 ??????Τα θελετε και τα γραφετε ή απλως τυχαινει? Αυτες οι θεωριες συνωμοσιας ειναι ενα απο τα χειροτερα πραγματα που μπορει να υπαρξουν Το κακο ειναι οτι οι ανθρωποι ειναι ευπιστοι! 50000 επιστημονες να πουνε οτι ισχυει το ταδε, ενας να βγει και να αρχισει τις παπαρολογιες με τις διαφορες θεωριες συνωμοσιας τοτε αμεσως θα υπαρξουν οι πιστοι ακολουθοι του. Φυσικα καποιες φορες αυτος ο ενας αιρετικος εχει δικιο αλλα πολυ πολυ πολυ πολυ σπανια. Α! Και επισης αφου εχουν διαρευσει ολοι αυτοι οι διαλογοι και τα ουρλιαχτα των ΑΤΑ γιατι δεν μας τους δινετε να τους ακουσουμε και εμεις οι απιστοι επι των θεωριων συνομισιων μπας και πιστεψουμε? Λοιπον αδερφουλη ηρεμησε και μαζεψε λιγο τον τροπο που γραφεις και απαντας γιατι το κανεις συνεχως και με ολους. Δεν θα μου πεις εσυ τι θα πιστευω και τι οχι και αν τα εγραψα αυτα αθελα μου η μου ξεφυγαν. Δεν μπορεις να εισαι ο ξερολας κριτης των παντων σε αυτο το φορουμ, ηρεμησε λοιπον επιτελους! Τα οσα περιγραφω τα εχω δει σε πολλα και διαφορετικα ντοκυμανταιρ... αγγλικα και αμερικανικα ντοκυμανταιρ και οχι ρωσικα βορειοκορεατικα η κινεζικα.
Krokodilos Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Δεν θα μου πεις εσυ τι θα πιστευω και τι οχι και αν τα εγραψα αυτα αθελα μου η μου ξεφυγαν. Δεν σου ειπα τι να πιστευεις. Σου ειπα τι πιστευω εγω. Δεν μπορεις να εισαι ο ξερολας κριτης των παντων σε αυτο το φορουμ, ηρεμησε λοιπον επιτελους! Μετα και την κριτικη σου προβλεπω οτι θα μου ριξουν μπαν εως τον Σεπτεμβριο οποτε θα ηρεμησω. Τα οσα περιγραφω τα εχω δει σε πολλα και διαφορετικα ντοκυμανταιρ... αγγλικα και αμερικανικα ντοκυμανταιρ και οχι ρωσικα βορειοκορεατικα η κινεζικα. Και τι με νοιαζει ή τι σημασια εχει, αν ηταν σε αγγλικα ντοκιμαντερ και οχι σε ρωσικα? Τι σημασια εχει? Στην ερωτηση περι κανενος ηχητικου ντοκουμεντου για τα ουρλιαχτα απαντηση θα μου δωσεις? Εχεις να παραθεσεις κανεναν διαλογο απο αυτους που διερευσαν?
SL9S9 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Να και μια φωτο που αποδεικνύει περίτρανα το τι εγινε. Σας ειπα με ενα τηλεσκοπιο 30 εκατοστών βλεπεις ΠΟΛΥ καλυτερα.
greekboy Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Να και μια φωτο που αποδεικνύει περίτρανα το τι εγινε.Σας ειπα με ενα τηλεσκοπιο 30 εκατοστών βλεπεις ΠΟΛΥ καλυτερα. τι ακριβως αποδεικνυει γιατι δεν την "εποιασα" την εικονα
gf030 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Δεν σου ειπα τι να πιστευεις.Σου ειπα τι πιστευω εγω. Μετα και την κριτικη σου προβλεπω οτι θα μου ριξουν μπαν εως τον Σεπτεμβριο οποτε θα ηρεμησω. Και τι με νοιαζει ή τι σημασια εχει, αν ηταν σε αγγλικα ντοκιμαντερ και οχι σε ρωσικα? Τι σημασια εχει? Στην ερωτηση περι κανενος ηχητικου ντοκουμεντου για τα ουρλιαχτα απαντηση θα μου δωσεις? Εχεις να παραθεσεις κανεναν διαλογο απο αυτους που διερευσαν? Δυστυχως δεν ειχα σκεφτει να κρατησω λινκ απο την τηλεοραση() για να το παραθεσω εδω. Το συγκεκριμενο βιντεο με τα ουρλιαχτα, το εχουν παιξει πολλα ντοκιμανταιρ... οχι ανθρωπινα βεβαια, φαντασου το "ουρλιαχτο" μιας f1 σε πολυ ψηλοτερους τονους. Οσο για τους διαλογους, το παραδεχεται ο ιδιος ο αστροναυτης οτι βρηκαν αλλους εκει που πηγαν. Τωρα αν στις προμηθειες που ειχαν μαζι ειχαν ξεπεσει απο τη NASA και μερικα LSD εγω δε φταιω σε κατι EDIT: Παρτε προς το παρον ενα βιντεο,δεν ειναι απο αυτα που λεω, ψαχνω μηπως και βρω. [ame] [/ame]
cumulus Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Οταν οι αστροναύτες πήγαν εκεί, άφησαν και έναν ανακλαστήρα που θα αντανακλούσε ακτίνα laser από τη Γη και θα μετρούσαν τον χρόνο που θα έκανε να επιστρέψει, προκειμένου να υπολογιστεί η ακριβής απόσταση.O ανακλαστήρας αυτός είναι ορατός ακόμη και μέχρι σήμερα απο την Γη.Λέτε να τον έβαλαν εξωγήινοι εκεί μετά από συμφωνία με την ΝΑΣΑ;Η σημαία κυμάτιζε επειδή είχε τοποθετηθεί ενά έλασμα απο πίσω της γαιυτό ακριβώς τον λόγο να φαίνεται ότι κυματίζει.
SL9S9 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 τι ακριβως αποδεικνυει γιατι δεν την "εποιασα" την εικονα πλακα κανω, τιποτα δεν δειχνει ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 08:40 ---------- Οταν οι αστροναύτες πήγαν εκεί, άφησαν και έναν ανακλαστήρα που θα αντανακλούσε ακτίνα laser από τη Γη και θα μετρούσαν τον χρόνο που θα έκανε να επιστρέψει, προκειμένου να υπολογιστεί η ακριβής απόσταση.O ανακλαστήρας αυτός είναι ορατός ακόμη και μέχρι σήμερα απο την Γη.Λέτε να τον έβαλαν εξωγήινοι εκεί μετά από συμφωνία με την ΝΑΣΑ;Η σημαία κυμάτιζε επειδή είχε τοποθετηθεί ενά έλασμα απο πίσω της γαιυτό ακριβώς τον λόγο να φαίνεται ότι κυματίζει. Καλα αυτο και με ρομποτικη αποστολή γινεται. Η σημαια εχει ενα οριζοντιο ελασμα απο πανω. Θα επρεπε να ηταν πιο σταθερη με αυτο σε κενο. Τελος παντων. Πιστευω 50% πηγαν και 50% δεν πηγαν. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 08:43 ---------- Οσο για τους διαλογους, το παραδεχεται ο ιδιος ο αστροναυτηςοτι βρηκαν αλλους εκει που πηγαν. Λες δηλαδη οτι εχει κοσμο το φεγγαρι; Παρε ενα τηλεσκοπιο (30 εκατοστα) και δες!
cumulus Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Καλα αυτο και με ρομποτικη αποστολή γινεται. Η σημαια εχει ενα οριζοντιο ελασμα απο πανω. Θα επρεπε να ηταν πιο σταθερη με αυτο σε κενο. Τελος παντων. Πιστευω 50% πηγαν και 50% δεν πηγαν. Για ρομποτικη αποστολη το 1974 λιγο δυσκολο το βλεπω.
Iron_man21 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Εγώ έμεινα πλήρως ικανοποιημένος με τις απαντήσεις της NASA για το συγκεκριμένο θέμα.Μερικές απο τις απαντήσεις τις έδειξε και στην τηλεόραση.
Timour21 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Επισης εχουν διαρευσει διαλογοι και απο αλλες αποστολες που ζητουν οδηγιες για αγνωστα αντικειμενα που τους ακολουθουν, και ακουγονται καποιοι περιεργοι ηχοι σαν ουρλιαχτα. Μήπως μπήκαν στον κόπο να εξηγήσουν οι αστροναύτες ή/και το ντοκυμανταίρ πως διάολο μεταφερόταν ο ήχος (τα ουρλιαχτά) στο κενό του διαστήματος? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 07:53 ---------- Για ρομποτικη αποστολη το 1974 λιγο δυσκολο το βλεπω. Ναι δεν είπε κανείς οτι στείλανε τον R2D2 να απλώσει διάφορα στο φεγγάρι. Αυτό που εννοούσε είναι οτι θα μπορούσανε να στείλουνε "πράγματα" στο φεγγάρι με τον ίδιο τρόπο που "αφήνανε" και τους δορυφόρους σε τροχιά γύρω απο την γή. Με μια αυτοματοποιημένη διαδικασία χωρίς να απαιτείται να ανέβει και κάποιος άνθρωπος εκεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.