Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια!!!!!!! Το σπίτι γέμισε σκορπιούς!

CyberDreamer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

- Για δες αν υπάρχει αντίστοιχο με αυτό που κανιβαλίζει τις κατσαρίδες και τρων η μια την αλλη.

Αγοράσα πριν από κάποιες μέρες το "MaxForce White IC" της Bayer (20gr-17ευρώ).

• Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
- Για δες αν υπάρχει αντίστοιχο με αυτό που κανιβαλίζει τις κατσαρίδες και τρων η μια την αλλη.

Υπαρχει τετοιο πραγμα;;;;;;;; Σοβαρα μιλας; Δηλαδη αν βαλω δυο κατσαριδες μεσα σε ενα κουτι και τους ριξω απο αυτο θα φαγωθουν; Αμα ειναι ετσι να οργανωσω κανεναν αγωνα με στοιχηματα να γουσταρουμε! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

μιας και εχω μαγαζι με γεωπονικα και πουλαμε απολυμαντικα φαρμακα (κατσαριδοκτονα) θα σου προτεινα να βρεις καποιο αντιστοιχο μαγαζι και να ζητησεις το KOTHRINE h to IMPERATOR h to FENDONA, εντομοκτονα ολλα βασικα για κατσαριδες, μυγες...κτλπ. Κανενα δεν ειναι ειδικο για σκορπιους απλα θα βαλεις διπλη δοση απο οτι για τις κατσαριδες. Οι σκορπιοι να ξερεις πανε και κρυβονται πισο απο ξυλα, τουβλα...κτλπ. Σε τετοια μερη να ψεκαζεις περισοτερο. Τα φαρμακα αυτα δεν εινα βλακιουλες στυλ σουπερ μαρκετ, ειναι αποτολεσματικα και τα ιδια που θα σου εβαζε ενα απολυμαντικο συνεργειο (και θα πληρονες τριπλασια). Ουτε επικυνδυνα ειναι αραιομενα.

Ηαμμερζ το φαρμακο της μπαγερν που λες δεν το ξερο, αλλα εχουμε παρομοιο, ειναι σε συρριγκα και βαζεις μικρες σταγονες, το παταει κατσαριδα, μπενει το φαρμακο μεσα της και την τρωνε οι αλλες μετα! για ταβερνες και τετοια ειναι ιδανικο, αλλα ακριβουτσικο.

Δημοσ.

Λολ. Έλεος υπάρχει τέτοιο πράγμα??

Manuel έλεος:D το θέαμα θα είναι απαίσιο :D

Δημοσ.

Εδώ στην σελίδα της βαγερ δεν αναφέρει τίποτα για "κανιβαλισμό", απλά λέει πως είναι ένας τρόπος δολώματος (αλλά θα μου πείτε λέγονται αυτά; ) :-D

Τεσπα θα πάω αύριο να το πάρω γιατί μέχρι τώρα χρησιμοποιώ έναν αφρό τεζα (συμβουλη μανας) τον οποιο ρίχνω στα "περίεργα μέρη" που συχνάζουν οι άτιμες.

Και έτσι και πετυχω σκηνικό "κανιβαλισμού", θα το βιντεοσκοπήσω κιόλας. :mrgreen:

Δημοσ.
Καταγωγή. Btw στην αυλήμ στη Μυτιλήνη είχα βρει έναν σκορπιό και του είχα κάνει την πουστιά με τη φωτιά γύρω-γύρω' date=' αλλά πέρασε από μέσα σαν κύριος και χώθηκε στα φύλλα.

Όλα τα ζωύφια που έχουν τελειώσει ΟΥΚ σε εμένα έρχονται.[/quote']

Μετράω πάνω από 5 δοκιμές σε διαφορετικά δείγματα και δεν έχει αυτοκτονήσει κανένας. Μάλλον είναι μετανάστες από τα Γιάννενα αυτοί που έχεις συναντήσει, πρέπει να έχει Κέντρο εδώ.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΔΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ Mόνο ο αφρικανικός (Σκορπιονες ανδροκτονα) παραλύει για 4-5 μέρες (ολική παραλυση) και άν είσαι αλλεργικός πεθαίνεις...οι Σερραϊκοι σκορπιοί τσιμπούν λίγο πιο πολύ απο σφίγκα εκτος πάλι αν είσαι αλλεργικός.....Σερραίε πάνε για απολύμανση στον Βακυρτζή Κυριάκο απέναντι απο το τζαμί Ανατολικής Θράκης(Είναι γνωστός απο τα παλιά)

Δημοσ.
Εγώ Μυτιλήνη μένω. Λίγο έξω από την πόλη.

Που ακριβώς; Παγανή ήμουν φαντάρος πέρσυ.

Και ναι, όντως έχει αρκετούς στη Γκασμαδία... :mrgreen:

Δημοσ.

ΙΙιι εδώ γΚαΣμΑ σίτι{μυτιλήνη} έχουμε σκορπιουδάκια(κ γω ένα),το σπίτι μας(επάνω σκάλα) στο υπόγειο είχε κ πριν περίπου 5 χρόνια είχε τσιμπίσει τν μαμά μ,τρελό πόνο ευτυχώς ήταν καλοκαίρι κ ότι ετοίμαζε το φαρμακείο κ για καλή μας τύχη είχαμε ένεση ξυλοκαϊνης κ κορτιζόνης κ δν χρειάστηκε να ανέβουμε στο νοσοκομείο.Τν κολλητό μ πέρυσι τν τσίμπισε στην Ερεσό,τν είχαν μισή ώρα στο περίμενε μέχρι να βρούνε τρόπο να τν μεταφέρουν στο Ιατρικό κέντρο του πιο διπλανού χωριού 15χιλ μακρια ήταν 2 το πρωί,αφού η Ερεσός(95χιλ από τν μυτιλήνη) είναι ένα χωριό παραθαλάσσιο μακρία απόλλα...Μας είπανε εκεί,ένας φοιτητής ήταν, ότι αν δν τ αντιμετωπίσεις αμέσως ο πόνος ανεβένει όλο κ πιο πάνω κ αν φτάσει στα νεφρά πεθαίνεις από τν πόνο.Μόλις το άκουσε αυτό ο φίλος μ,τρελάθηκε ακόμα πιο πολύ κ άρχισε τα καντίλια να βρουνε μέσον να πάνε.Τέσπα 2 περιστατικά που έγιναν ανέφερα.Οι 2 σκορπιοί που έχω δει στο σπίτι μ ήταν μαύροι κ μικρούλιδες,αλλά φανταστίτε τν πόνο που προκαλούν!

Το φίδι που λες είναι ο λαφιάτης,αυτός τρελένετε για το γάλα(κ τα άλλα όμως) κ πετάει πέτρες,κ όχι πετραδάκια,αλλά κοτρόνες μπορεί να ρίξει.Δν θυμάμαι πώς εξαφανίστηκαν από το σπίτι,απλά ράντησαμε με αεροζ(δν ξέρω ακριβώς πιο,αφού όλα έτσι τα λέω).Θέλουν τν υγρασία ναι,γιαυτό δες αν έχεις καμιά διαροή.

Μν νομίζετε με το αν θα χρησιμοποιήσετε 1 τόνο αεροζ θα εξοντωθούν,όπως κ οι κατσαρίδες,εδω Μυτιλήνη έχουμε υπτάμενες καλοθρεμένες μαύρες κ καφέ,έχουν αεροπορική βάση φτιάξει κ είναι κ καμικάζι,αρχή του καλοκαιριού τις περιμενα με τν παντόφλα στο ένα χέρι κ στο άλλο το αεροβόλο(μα ποιός είναι ο μαγκάιβερ; ),μπένανε από τα παράθυρα με πτύσεις αυτοκτονίας,φανταστίτε σε σοφίτα είναι το δωμάτιο μ κ ερχόντουσαν,άμα έβρισκαν στόχο γκάζωναν αμέσως τις π***!Στο υπόγειο όμως εξακολουθούν ν κόβουν βόλτες.Ραντίζουμε κάθε τόσο,μν πεθάνουμε εμείς κιόλας.Με τν θόρυβο κ τα τραντάγματα φεύγουν πιο καλά.

Ο σκορπίος δν είναι ερπετό που αναφέρθηκε πιο πάνω!Δν έρπετε πουθενά για να κινηθεί,έχει πόδια κ πάει!

Δημοσ.
Είναι αραχνοειδές αν θυμάμαι καλά' date=' ίδια οικογένεια με αράχνες.

xtrm μένεις κοντά στο 8ο δημοτικό?[/quote']

Λοιπόν ρώτησα τν μητέρα μ,και μ είπε ότι με σκόρδο φεύγουν οι σκορπιοί!Δοκιμάστε το!

Ναι,αυτό είναι τέρμα πάνω,εγώ μένα τέρμα κάτω στην ευθεία αυτή,δίπλα στο πάρκο του αγίου-ευδωκίμου.

Ε ναι,τί ερπετά....

Δημοσ.

ρε παιδεια επειδη μενω και εγω λιγο εξω απο μυτιληνη δεν πιστευω διπλα στο λοριετ να εχει ποθ μετακομησα τωρα γιατι αν εχει αν ειναι να κατεβασω τον σκιλο απο πανω

Δημοσ.
ΙΙιι εδώ γΚαΣμΑ σίτι{μυτιλήνη} έχουμε σκορπιουδάκια(κ γω ένα)' date='το σπίτι μας(επάνω σκάλα) στο υπόγειο είχε κ πριν περίπου 5 χρόνια είχε τσιμπίσει τν μαμά μ,τρελό πόνο ευτυχώς ήταν καλοκαίρι κ ότι ετοίμαζε το φαρμακείο κ για καλή μας τύχη είχαμε ένεση ξυλοκαϊνης κ κορτιζόνης κ δν χρειάστηκε να ανέβουμε στο νοσοκομείο.Τν κολλητό μ πέρυσι τν τσίμπισε στην Ερεσό,τν είχαν μισή ώρα στο περίμενε μέχρι να βρούνε τρόπο να τν μεταφέρουν στο Ιατρικό κέντρο του πιο διπλανού χωριού 15χιλ μακρια ήταν 2 το πρωί,αφού η Ερεσός(95χιλ από τν μυτιλήνη) είναι ένα χωριό παραθαλάσσιο μακρία απόλλα...Μας είπανε εκεί,ένας φοιτητής ήταν, ότι αν δν τ αντιμετωπίσεις αμέσως ο πόνος ανεβένει όλο κ πιο πάνω κ αν φτάσει στα νεφρά πεθαίνεις από τν πόνο.Μόλις το άκουσε αυτό ο φίλος μ,τρελάθηκε ακόμα πιο πολύ κ άρχισε τα καντίλια να βρουνε μέσον να πάνε.Τέσπα 2 περιστατικά που έγιναν ανέφερα.Οι 2 σκορπιοί που έχω δει στο σπίτι μ ήταν μαύροι κ μικρούλιδες,αλλά φανταστίτε τν πόνο που προκαλούν!

Το φίδι που λες είναι ο λαφιάτης,αυτός τρελένετε για το γάλα(κ τα άλλα όμως) κ πετάει πέτρες,κ όχι πετραδάκια,αλλά κοτρόνες μπορεί να ρίξει.Δν θυμάμαι πώς εξαφανίστηκαν από το σπίτι,απλά ράντησαμε με αεροζ(δν ξέρω ακριβώς πιο,αφού όλα έτσι τα λέω).Θέλουν τν υγρασία ναι,γιαυτό δες αν έχεις καμιά διαροή.

Μν νομίζετε με το αν θα χρησιμοποιήσετε 1 τόνο αεροζ θα εξοντωθούν,όπως κ οι κατσαρίδες,εδω Μυτιλήνη έχουμε υπτάμενες καλοθρεμένες μαύρες κ καφέ,έχουν αεροπορική βάση φτιάξει κ είναι κ καμικάζι,αρχή του καλοκαιριού τις περιμενα με τν παντόφλα στο ένα χέρι κ στο άλλο το αεροβόλο(μα ποιός είναι ο μαγκάιβερ; ),μπένανε από τα παράθυρα με πτύσεις αυτοκτονίας,φανταστίτε σε σοφίτα είναι το δωμάτιο μ κ ερχόντουσαν,άμα έβρισκαν στόχο γκάζωναν αμέσως τις π***!Στο υπόγειο όμως εξακολουθούν ν κόβουν βόλτες.Ραντίζουμε κάθε τόσο,μν πεθάνουμε εμείς κιόλας.Με τν θόρυβο κ τα τραντάγματα φεύγουν πιο καλά.

Ο σκορπίος δν είναι ερπετό που αναφέρθηκε πιο πάνω!Δν έρπετε πουθενά για να κινηθεί,έχει πόδια κ πάει![/quote']

Ι και Η το πληκτρολογιο δεν εχει ε? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Η μαλλον στις λεξεις μεχρι 3 γραμματα κανεις οικονομια να τελειωνεις ποιο γρηγορα:twisted: :twisted:

Δημοσ.
Μπα' date=' δεν νομίζω να πολυγουστάρουν παραλία τα σκορπέδια.

Ωραίο μέρος btw, escobar κιετς.[/quote']

μεχρι στιγμης εχω δει πολυ μιγα, ελπιζω το χειμωνα μην εχω δυσαρεστες εκπληξεις.Β

btw: Ξεχασα να πω εχω και ταραντουλες, τωρα απο που στο μπαινουν δεν εχω ιδεα :neutral:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...