Georgefx Δημοσ. 15 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2006 θελω οταν κανεις δεξι κλικ στον υπολογιστει μου ιδιοτητες και βλεπεις τα χαρακτηριστηκα του υπολογιστη να βαλω φωτογραφια... πως γινεται αυτο ?
gherudos Δημοσ. 15 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2006 πάτα print screen από το πληκτρολόγιο άνοιξε την ζωγραφική και κάνε επικόλληση.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 15 Αυγούστου 2006 Super Moderators Δημοσ. 15 Αυγούστου 2006 Θέλεις να πάρεις φωτογραφία της οθόνης σου δηλαδή; Πάνω δεξιά (συνήθως πάνω από τα κουμπιά Home, End κλπ) υπάρχει ένα που λέγεται Pause/Print Scrn. Πάτα το και μετά άνοιξε το Paint (Ζωγραφική στα ελληνικά) και από το μενού Edit διάλεξε Paste. Το Paint βρίσκεται συνήθως στο Start > Programs > Accessories Η Ζωγραφική βρίσκεται συνήθως στο Έναρξη > Προγράμματα > Βοηθήματα
gherudos Δημοσ. 15 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2006 απλά πήγαινε έναρξη->εκτέλεση->γράψε mspaint και πάτα enter
dbDRAG Δημοσ. 15 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2006 H alt+print screen gia sugkekrimeno parathyro kai meta epikollisi stin zwgrafiki.
anthony_crete Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 An 8es katevazeis to screenhunter pou einai freeware kai apo8ikeyei amesws tis foto se oti morfi 8es opou 8es!!
Arkassa Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Αυτό το είχα κάνει και εγώ παλιά, χρησιμοποιώντας ένα "Tweak τάδε" πρόγραμμα, δυστυχώς δεν μπορώ να θυμηθώ ποιο... Αν και δε νομίζω ότι έθεσες δύσκολο ερώτημα, δε δοκιμάζεις να το ξαναδιατυπώσεις μπας και πάρεις και απάντηση; Φιλικά
xtrmsnpr Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Παίδες έλεος!Για να πάμε Ιταλία πήγαμε πρώτα Αμερική κ Κίνα!Ωραίοι με τις βοήθειες σας αλλά μν το μπερδέψετε το παίδί!
Super Moderators paredwse Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Super Moderators Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Παίδες έλεος!Για να πάμε Ιταλία πήγαμε πρώτα Αμερική κ Κίνα!Ωραίοι με τις βοήθειες σας αλλά μν το μπερδέψετε το παίδί! Ωραία η κριτική αλλά δεν βλέπω να προτείνεις κάτι...
PaoKoRNeTTo Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Ρε παιδες ο ανθρωπος ρωταει πως να βαλει φωτογραφια η οποια να φαινεται οταν ανοιγει τις ιδιοτητες του υπολογιστη του...Δε ρωταει πως να κανει capture φωτογραφια του υπολογιστη του
Tenshi Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Θυμάμαι κάτι ανάλογο είχε κάνει ένα παιδί απο το forum.Άνοιγε το My computer>properties και είχε μια φωτό του κουτιού του και έγραφε απο πάνω με χρωματιστά γράμματα (η εικόνα ήταν ημιδιάφανη) το hardware που είχε σε στύλ: CPU Mobo Ram VGA CASE MODs κλπ κλπ Τώρα δέν ξέρω αν αυτή η εικόνα ήταν απο photoshop ή γίνεται με κάποιο tweak προγραμμα.
nikos_online Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 θελω οταν κανεις δεξι κλικ στον υπολογιστει μου ιδιοτητες και βλεπεις τα χαρακτηριστηκα του υπολογιστη να βαλω φωτογραφια... πως γινεται αυτο ? nomizo to WinXP Manager to kanei auto pou 8es
Georgefx Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Ρε παιδες ο ανθρωπος ρωταει πως να βαλει φωτογραφια η οποια να φαινεται οταν ανοιγει τις ιδιοτητες του υπολογιστη του...Δε ρωταει πως να κανει capture φωτογραφια του υπολογιστη του Παλι καλα που καποιος καταλαβαινει τι θελω να πω......
Blackman Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 πάλι καλά που έγραψες κιόλας, γιατί από το όνομα του topic...σε παραπέμπει στις απαντήσεις που σου έδωσαν τα παιδιά.
adi32 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 εγω ακομα δεν καταλαβα τι θελει να κανει λεει "Πως θα βγάλω φωτό της οθόνης? θελω οταν κανεις δεξι κλικ στον υπολογιστει μου ιδιοτητες και βλεπεις τα χαρακτηριστηκα του υπολογιστη να βαλω φωτογραφια... πως γινεται αυτο ?"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.