Προς το περιεχόμενο

Πως θα βγάλω φωτό της οθόνης?

Georgefx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θελω οταν κανεις δεξι κλικ στον υπολογιστει μου ιδιοτητες και βλεπεις τα χαρακτηριστηκα του υπολογιστη να βαλω φωτογραφια... πως γινεται αυτο ?

• Super Moderators
Δημοσ.

Θέλεις να πάρεις φωτογραφία της οθόνης σου δηλαδή; Πάνω δεξιά (συνήθως πάνω από τα κουμπιά Home, End κλπ) υπάρχει ένα που λέγεται Pause/Print Scrn. Πάτα το και μετά άνοιξε το Paint (Ζωγραφική στα ελληνικά) και από το μενού Edit διάλεξε Paste.

Το Paint βρίσκεται συνήθως στο Start > Programs > Accessories

Η Ζωγραφική βρίσκεται συνήθως στο Έναρξη > Προγράμματα > Βοηθήματα

Δημοσ.

Αυτό το είχα κάνει και εγώ παλιά, χρησιμοποιώντας ένα "Tweak τάδε" πρόγραμμα, δυστυχώς δεν μπορώ να θυμηθώ ποιο...

Αν και δε νομίζω ότι έθεσες δύσκολο ερώτημα, δε δοκιμάζεις να το ξαναδιατυπώσεις μπας και πάρεις και απάντηση;

Φιλικά :-)

Δημοσ.

Παίδες έλεος!Για να πάμε Ιταλία πήγαμε πρώτα Αμερική κ Κίνα!Ωραίοι με τις βοήθειες σας αλλά μν το μπερδέψετε το παίδί!

• Super Moderators
Δημοσ.
Παίδες έλεος!Για να πάμε Ιταλία πήγαμε πρώτα Αμερική κ Κίνα!Ωραίοι με τις βοήθειες σας αλλά μν το μπερδέψετε το παίδί!

Ωραία η κριτική αλλά δεν βλέπω να προτείνεις κάτι...

Δημοσ.

Ρε παιδες ο ανθρωπος ρωταει πως να βαλει φωτογραφια η οποια να φαινεται οταν ανοιγει τις ιδιοτητες του υπολογιστη του...Δε ρωταει πως να κανει capture φωτογραφια του υπολογιστη του :)

Δημοσ.

Θυμάμαι κάτι ανάλογο είχε κάνει ένα παιδί απο το forum.Άνοιγε το My computer>properties και είχε μια φωτό του κουτιού του και έγραφε απο πάνω με χρωματιστά γράμματα (η εικόνα ήταν ημιδιάφανη) το hardware που είχε σε στύλ:

CPU

Mobo

Ram

VGA

CASE

MODs κλπ κλπ

Τώρα δέν ξέρω αν αυτή η εικόνα ήταν απο photoshop ή γίνεται με κάποιο tweak προγραμμα.

Δημοσ.
θελω οταν κανεις δεξι κλικ στον υπολογιστει μου ιδιοτητες και βλεπεις τα χαρακτηριστηκα του υπολογιστη να βαλω φωτογραφια... πως γινεται αυτο ?

nomizo to WinXP Manager to kanei auto pou 8es

Δημοσ.
Ρε παιδες ο ανθρωπος ρωταει πως να βαλει φωτογραφια η οποια να φαινεται οταν ανοιγει τις ιδιοτητες του υπολογιστη του...Δε ρωταει πως να κανει capture φωτογραφια του υπολογιστη του :)

Παλι καλα που καποιος καταλαβαινει τι θελω να πω......:-D

Δημοσ.

πάλι καλά που έγραψες κιόλας, γιατί από το όνομα του topic...σε παραπέμπει στις απαντήσεις που σου έδωσαν τα παιδιά.

:)

Δημοσ.

εγω ακομα δεν καταλαβα τι θελει να κανει

λεει

"Πως θα βγάλω φωτό της οθόνης?

θελω οταν κανεις δεξι κλικ στον υπολογιστει μου ιδιοτητες και βλεπεις τα χαρακτηριστηκα του υπολογιστη να βαλω φωτογραφια... πως γινεται αυτο ?"

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...