Members gsarig Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Members Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Μπράβο firewalker! Απορώ πως ξέχασα τον MacGyver! Και τον φρου-φρου, που τον θυμήθηκες! Επίσης, μερικά ακόμα: - Κατσαριδάκι αγάπη μου (Herbie) - μαρκαδόροι carioca - Λάσι - Πίπιζα (κάτι γρανίτες της "Δεληολάνης" που είχαν μεγάλη πέραση τη χρονιά που κυκλοφόρησαν - τουλάχιστον στο χωριό μου :-P) - ΕΡΑ ΣΠΟΡ (κάθε Κυριακή μαζευόμασταν όλοι μικροί - μεγάλοι και ακούγαμε αναμετάδοση - προ filmnet εποχή). - ΠΡΟΠΟ με καρμπόν (όταν αποσύρθηκε σταμάτησα να παίζω) - Το ξύλο που έπεφτε σε αγώνες του τοπικού πρωταθλήματος - Άγιαξ - ΠΑΟ 0-1 - Κλασσικά εικονογραφημένα - Αγόρι, Τρουένο, Τόμοι "Μικρός Ήρωας", Σεραφίνο, Τιραμόλα, Ποπάι, Μίκι Μάους κλπ (διάβαζα πολλά κόμιξ μικρός)
firewalker Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 τον φρου-φρου' date=' που τον θυμήθηκες! [/quote'] Ποτέ δεν τον ξέχασα... Έχω προσπαθήσει να βρω και επεισόδια αλλά...
geoastrix Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 -Μάγια η Μέλισσα -Αυτοκίνητα MatchBox -Ο κουλοχέρης κουμπαράς -ΤΕΝ ΤΕΝ -ΤΣΑΚΑ ΤΣΑΚΑ (είχε η αδερφή μου ...μη παρεξηγηθούμε κιολας) -Τα τρομερά "ΠΑΤΑ ΜΕ ΚΑΙ ΦΕΥΓΩ" -κλασσικά PLAYMOB -"ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ" -Ο "ΣΠΟΡΟΥΛΗΣ" (Του έσπερνες γκαζον στη καραφλα και τον κουρευες) -ΝΤΙΟΥΚΣ
mandate Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 -η τζίνι και το τζίνι -οι αυθαίρετοι -οι απαράδεκτοι -miami vice -κομφούζιο -οικογένεια Adams -Batman [ η σειρά ] -τα 90's dance videoclip -bmx -Art attack
KaizerSoze Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Πρινς Μαικλ Τζακσον στο Θριλερ Μαραντονα στην Ναπολι Αργυρης Καμπουρης...και 101-103!!! Μπουγελοφατσες Εκεινες οι χαλκομανιες που περναμε καρτελες με το σκηνικο και περναγες κατι απο πανω και βγαινανε πανω στο σκηνικο ανθρωπακια κτλ Εκεινα τα πλαστικα μικρα τερατακια που εμπεναν κουμπωτα χερια και ποδια και ειχαν ενα τετραγωνο στην μεση και εβαζες αυτοκολλητο σημα Φωτια/Γη/Νερο/Αερας και φτιαχναμε ολοκληρες ομαδες.Υπηρχαν και κατι αλλα στρατιωτοτερατακια ψιλο-διαφανα αλλα αυτα δεν μου αρεσαν πολυ Πετρα-Ψαλιδι-Χαρτι(και ΟΧΙ το λαθος Πετρα-Ψαλιδι-Μολυβι-Χαρτι,γιατι αν βαλεις και μολυβι καποια θα νικανε 2 και θαναι πιο ισχυρα και καποια θα χανουν απο 2 και θαναι πιο ανισχυρα) Εκεινη η πρασινη βιο-παλαμη πουταν σαν λαστιχο και την πεταγες και κολλαγε στον τοιχο
Melissa_virus Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Ποδήλατο (ατελείωτα κολλήματα στην παρέα στην ρόδα του μπροστινού.) Μαμά τα μπρατσάκια Μαμά μου πήρε την κούκλα Μήλα, Κρυφτό, Το λουρί της μάνας (και πολλά άλλα παιχνίδια της γειτονιάς τα καλοκαίρια) Μαμά τρύπησε το αρκουδάκι του καζολίν (τρελή πώρωση με αυτό το αρκούδι) Χτυπημένα πόδια και χέρια Τι ώρα να γυρίσω? Στις 10. Εεεεεεεεεεελα νωρίς είναι. Στις 11 Είμαι άρρωστη. Δεν θέλω να πάω σχολείο Καραμπόλα (ένα παγωτό με παιχνίδι από κάτω) Τομ και Τζέρι Μικρό μου πόνι Πω πω KaizerSoze μπουγελόφατσες! Τι μου θύμισες. Είχαμε πάρα πολλές. Παίζαμε μπουγέλο με το απέναντι σπίτι από τα μπαλκόνια μας στα παράθυρα. Ωραίες εποχές. Και κάτι τζι αι τζο θυμάμαι του αδερφού μου. Τα κάναμε εγχειρήσεις. Άλλα πόδια είχε ο ένας, άλλα χέρια ο άλλος. Πολύ γέλιο.
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Σαπουνόφουσκες "Ο Τάδε αγαπάει την Τάδε!" Μπάλα με κουκουνάρια (και όχι με κουτάκια CocaColas ;-)) στα διαλλείματα! Συνολικό σκορ στο τέλος της (δημιουργικής κατά τα άλλα) σχολικής ημέρας. "Αφού είσαι ντιπ άχρηστος, τι σουτάρεις;" (μπασκετικό αυτό) "Φυστίκι!" (έτσι λέγαμε τις τάπες στο μπάσκετ. Δεν ξέρω αν είναι πανελλαδική έκφραση) "Μη βαράς βουπίδια ρε!" 5η-6η (δημοτικού. Ο μεγάλος τελικός κάθε χρόνο. Μπάσκετ και ποδόσφαιρο. Πάντα μα πάντα νίκαγε η 6η, εκτός από την χρονιά που ήμουν 5η εγώ και νικήσαμε στο ποδόσφαιρο! Μεγάλη φιέστα!) Ψάρωμα σε πρωτούλια-δευτερούλια:"Εσυ με ποιόν είσαι ΡΕ; Με εμάς ή με τους άλλους;" "Με εσάς! Με εσάς!" "Τι είπες ΡΕ;!!! Εμείς είμαστε οι άλλοι!!!" "Όποιος το λέει, είναι" "Όλα στον μπαμπά!" Looney Tunes (και κατ'επέκταση, πρωινο σαββατιάτικο ξύπνημα για να τα δούμε με την τσίμπλα στο μάτι) "Mια κατσαριδούλα, η μικρή τερέζα, πάτησε το Τεζα και Τε-ε-ζα!" "Το όνομα μου είναι, Φιλέας Φογκ, και τον κόσμο όλο θα δω, ως το πρωί! Ρικο με λένε, σας χαιρετώ! Και ο Τίκο είμαι εγώ! Το όνομα μου, δε θα πω, γιατί το έχω μύστικο" άντε ας σταματήσω, γιατί είπαμε λέξεις και κοντεύω να γράψω έκθεση....
revil Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 lol τελικά όλα τα πιτσιρίκια τα ίδια χρησιμοποιούνε Φυστίκι τι μου θύμισες τώρα.Εμείς λέγαμε επίσης και ταψί,από το τάπα όταν έμπαινε η μπάλα στο καλάθι χωρίς να ακουμπήσει στο σίδερο λέγαμε ασάλευτο(αυτό παίζει να υπάρχει και κανονικά) Τα εικοσάρικα στα "ηλεκτρονικά" ήταν ο διαρκής τσακωμός μου με τον πατέρα μου.Αυτό το shinobi το sega rally και το bubble bubble τα είχα λιώσει Σμπαραλιασμένο κόκκαλο χεριού μια βδομάδα πριν αρχίσει το 3 on 3 στο μπάσκετ το οποίο αποτελούσε κάτι σα το μουντιάλ για μας.Επαιξα αλλά χάσαμε στους 8 από εναν αλλήθωρο που δε μπορούσες να τον μαρκάρεις με τπτ γιατί δεν ήξερες που κοιτάει
ΜΑΝΩΛΗΣ Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Ποδήλατο Σκαρφάλωμα σε κάθε είδους δέντρο Γονάτα πάντα χτυπημένα και ματωμένα Οι ξύλινες κουτάλες που είχε σπάσει η mother πάνω μου βαβούρα-τρουένο-μπλεκ-λοχαγός Μαρκ Φρου φρου-Φρουτοπία Ποδόσφαιρο Ηλεκτρονικά με 20άρικο Πόλεμος στη γειτονιά(φυσοκάλαμα-σφεντόνες)
ClouD Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 "Φυστίκι!" (έτσι λέγαμε τις τάπες στο μπάσκετ. Δεν ξέρω αν είναι πανελλαδική έκφραση) Πιάνει και στα Γιάννενα. Ταψί επίσης. Looney Tunes (και κατ'επέκταση, πρωινο σαββατιάτικο ξύπνημα για να τα δούμε με την τσίμπλα στο μάτι) 6 το πρωί μετακόμιση με το σκέπασμα στο σαλόνι. Τελικά το καραμπόλα πουλούσε πολύ ε. Ηλεκτρονικά με 20άρικο Ποδοσφαιράκι με 20άρικο (αυτό με τους ξύλινους παίχτες ), που ήταν λίγο πιο κοντό από ότι ήμουν εγώ. Σμπαραλιασμένο κόκκαλο χεριού μια βδομάδα πριν αρχίσει το 3 on 3 στο μπάσκετ το οποίο αποτελούσε κάτι σα το μουντιάλ για μας.Επαιξα αλλά χάσαμε στους 8 από εναν αλλήθωρο που δε μπορούσες να τον μαρκάρεις με τπτ γιατί δεν ήξερες που κοιτάει Ήττα στο συνοικιακό πρωτάθλημα στην έκτη τάξη του δημοτικού στο μπάσκετ, σε μία γειτονιά που τα στεφάνια στις μπασκέτες κοιτούσανε προς τα κάτω, για έναν πόντο. Πολύ μεγάλη πίκρα...
mandate Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Δείτε αυτό, πρέπει να το θυμάστε :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D σωστός
KaizerSoze Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 WorldCup ποδοσφαιρακι,αυτο που εβλεπες τους παικτες απο πανω και πηγαινες στο κορνερ και εβγαζες καθετη σεντρα
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Kaizer, Tehkan World Cup. revil, εμείς όταν δεν ακουμπούσε το σίδερο, λέγαμε "ακούμπητο"! Όχι ασάλευτο.
KaizerSoze Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 αγγιχτο ειναι η σωστη εκφραση α,και οταν πηδαγες χωρις να σουταρεις "ακυρο πηδημα" ΡΙΣΠΕΚΤ στον γιγαντα που μεταφρασε το συγκεκριμενο παραπτωμα βηματων σε "ακυρο πηδημα"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.