Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια για Windows Mobile


Lolos_andreas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας. Έχω το QTEK S200 και αντιμετωπίζω ενα πρόβλημα. Δουλεύει με Windows Mobile 5 αλλα είναι στα ελληνικά τα Windows. Ξέρει κάποιος πως μπορώ να τα αλλάξω στα αγγλικά. Ή μήπως ξέρει κάποιος πώς να το κάνω format και να ξαναβάλω τα Windows; Ευχαριστώ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 3 εβδομάδες αργότερα...

Lolos_antreas αυτο που θες να κανεις δεν γινεται. Ουτε να ξαναβαλεις τα windows γινεται, ειναι ηδη φορτωμενα μεσα στο pda σου οποτε δεν γινεται format, μονο hard reset το οποιο σου φερνει το pda στις αρχικες του ρυθμισεις οπως οταν το αγορασες. Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να βρεις και να flashareis την rom, η να βρεις μια αγγλικη rom απο το επισημο site και μετα απο καποιες αλλαγες στη registry και στη νεα rom που θα βαλεις να την περασεις μεσα. Αν δεν εχεις ξανακανει κατι τετοιο δεν θα το συνιστουσα γιατι ειναι καπως επιφοβο. Επισης αν αλλαξεις τη rom (δλδ γλωσσα) χανεις αυτοματα την εγγυηση. Κοιτα και την παρακατω λυση.

 

Snollygoster ευτυχως για σενα σου εχω πιο καλα νεα. Μπορεις να βαλεις ενα language extender της paragon και μπορεις να το βρεις εδω h**p://greek.pocket-pc.penreader.com/Language_Extender_Greek.html το οποιο δεν το συνιστω γιατι θα σου κανει πιο αργο το pda σου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 1 μήνα μετά...

Παλίκαρε φυσικά και μπορείς να το αλλάξεις στα Αγγλικά, μέσα από το μενού. Το έκανα στο δικό μου την πρώτη μέρα που το πήρα από το Start/Settings/System/Language!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 8 μήνες μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...