Προς το περιεχόμενο

LG L1970HQ ή L204WT;

johnbond

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι αυτό είναι ενα θέμα. Αλλά πλέον τα πάνελς υγρών κρυστάλλων εμφανίζουν σπάνια καμμένα πίξελς. Εγώ πάντως θα προχωρήσω σε αγορά της 20άρας. Όμως ποιός ο λόγος να αγοράσεις 17άρα με 279 ΕΥΡΩ? Υποτίθεται οτι πλέον το ελάχιστο είναι μια 19άρα. Οι 17άρες και οι 15άρες είναι πλέον για χρήση γραφείου. Εφ'οσον θές gaming, πήγαινε σε 19άρα wide της LG να έχεις και 0 πιξελ εγγύηση. Άρα είσαι καλυμμένος και εντός του προϋπολογισμού σου.

• Απαντ. 382
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ειναι δυο η οθονες πια απο της δυο ειναι

LG 19'' L194WT-BF WIDE BLACK

LG 19'' L194WT-SF WIDE SILVER

τι διαφορα εχει το BF απο SF?

ευχαριστω πολυ για της πληροφοριες...

Δημοσ.

pragmatika exw mperdeftei. eimai metaksy lg 1970hq kai ths lg194 wide.

to 8ema einai oti xrhsimopoiw to pc gia internet, windows, kammia tainia pou katevazw kai apo games paizw mono football manager. mhpws ypervallw me aftes tis 2 o8ones k me kalyptei apolyta h lg 1919s;

asxeto: PEARL JAM 8eoi!!!!!!!!!!!

Δημοσ.

L194WT παρε. Βολευει παρα πολυ σε windows, internet, ταινιες. Για παιχνιδια δεν ξερω, δεν ασχολουμαι. Η 1919s ειναι καλη και φθηνη. Δεν εχει ομως DVI, εχει λιγοτερη αντιθεση, δεν ειναι TCO03. Εσυ ξερεις. Παντως η wide βολευει παρα πολυ.

Δημοσ.
L194WT παρε. Βολευει παρα πολυ σε windows, internet, ταινιες. Για παιχνιδια δεν ξερω, δεν ασχολουμαι. Η 1919s ειναι καλη και φθηνη. Δεν εχει ομως DVI, εχει λιγοτερη αντιθεση, δεν ειναι TCO03. Εσυ ξερεις. Παντως η wide βολευει παρα πολυ.

mallon ekei katalhgw, an k tetarth 8a thn feroun. exei eksantlh8ei pantou

Δημοσ.

Τελικά τι πιστεύετε ρε παιδιά? Καλύτερα μια 19άρα wide να κάνουμε τη δουλειά μας μέχρι να βγούν οι 22άρες ή οι 24άρες σε καλές τιμές, ή την 20άρα και τελικά μετά να τρέχουμε να την πουλάμε για να πάρουμε 22 ή 24?

Δημοσ.

Ρε παιδες, μπορει καποιος να δωσει τις διαστασεις (πλατος-υψος) του καδρου (οχι ολοκληρης της οθονης) και για τα δυο μοντελα;

Δημοσ.

Ardov dagkwto 19ara wide kai perimenoume se kana enamisi dio xronia pou 8a exoun bgei apisteuta montela na tsimpisoume kati se 24ri wide pou ekei pragmatika allazei ENTELWS i sxesi sou me ton ipologisti :D

(auto mazi me 2 raptores :ppp)

Δημοσ.

Αχ, αυτή σου η αδυναμία στους ράπτορες....:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Λοιπόν, εγώ αυτό σκέφτομαι να κάνω. Κάτι τελευταίο narcotic, έχω 19άρα TFT 4/3. Να την αλλάξω για 19άρα wide όπως είπαμε και να περιμένω για τα 24άρια στο μέλλον ή να μείνω με την 4/3 ?

Δημοσ.

Koitakse na deis egw eixa 19ara crt alla pragmatika epeidi ka8omoun/ka8omai POLLES wres mprosta apo to monitor (kai alles toses logo douleias) pragmatika i katastasi eixe arxisei na ginete tragiki eniw8a polles fores zalada kai kourasi iperboliki. Me tin tft brika thn igia mou epitelous EUKRINIA apoliti me ligo bebaia na xanei sthn xrwmatiki apodosi kiriws se HD tenies alla ntax gia 250 euro tha elega den to skeutomai kan pleon.

Eimai apolita eixaristimenos gia thn ependisi mou auti twra eidika to gegonos oti einai wide emena estw me kanei kai niw8w oti exei megalwsei ais8ita to plaisio asxeta an den isxiei ti na sou pw isws einai pseudais8isi mazi me to gegonos oti den eixa doulepsei pote se analiseis panw apo 1280.

Twra sthn periptwsi sou den kserw pio montelo akribws exeis twra? An isterei arketa kiriws sthn apokrisi kai an konteuei na liksei i eggihsh tou 8a sou elega nai na pas sto sigkekrimeno gia na se bgallei alla 2 xronakia xalara. Dineis 250 euro mexri na logikeutoun oi times sta 24aria pragma pou mesa se ena max enamisi xrono 8a einai gegonos. Gia na dwsw liges perissoteres plirofories se osous endiaferontai h 19ara wide ths lg exei 41 ekatosta platos kai 26 ekatosta ipsos (orato plaisio o8onis panta kai oxi sinoliko mege8os) me native analisi 1440/900 pixels (pou simenei ksexname to 1080p *1920 x 1080 pixels*, oxi oti mas endiefere kai pote diladi me 1080i miaxara eimaste:p). Exei TN panel kai ta arnitika ths pou exw paratirisei ews stigmi einai oti xanei ligo ta xrwmmata ths otan koitas apo gwnies 30 moirwn ginontai kapws ksebamena kai oti iparxei ena mikro pikseliasma se diafores tenies to opoion texnita ftiaxnetai me kapoies ri8miseis se ena megalo pososto. Bebaia opws se oles tis tft auto apla einai 8ema sini8ias. Ta thetika ths einai ligo poli gnwsta timi, apokrisi, games, wide klp

Zigiseta ki esi twra na deis an sou prosferei akoma auti i o8oni pou exeis kai sto telos apofasizeis basi twn anagkwn pou exeis kai ths prooptikis pou 8es gia na kaneis thn agora. Egw pantos mporw na pw pws ekswterika estw einai to pio omorfo tft monitor pou exw sinantisei!!!

U sexy thing!!

Δημοσ.

Δεν κατάλαβα???? Αφού έχω παραγγείλει για την Παρασκευή!!!!! Καλά, ωραία αναπτύσσεται το εμπόριο Η/Υ στην Ελλάδα. Φέρνουν εισαγωγές ίσα ίσα για 100 άτομα και οι υπόλοιποι ας περιμένουν με το π%^$& στο χέρι.

Δημοσ.

δεν ξέρωρε παιδιά ,

έχω την εντύπωση οτι δεν είναι καλή εποχή για αλλαγή οθόνης . Μπορεί και να κάνω λάθος . Έχω ψάξει και εγώ πολύ την αγορά , πολύ λίγα μοντέλλα μου έχουν αρέσει . Πολύ ΤΝ πάνελ έπεσε ρε παιδί μου . Εν τω μεταξύ είμαστε και στα πρόθυρα για τα vista , πιστεύω ότι πρέπει κάποιος να περιμένει να κατασταλάξει η κατάσταση , να βγούν και τα καινούργια μοντέλλα . Προσωπικά , λέω να μείνω για κάποιο καιρό ακόμη με την 17αρα που έχω και μετά να χτυπήσω κατευθείαν 21 ' και πάνω .

Τώρα , αν κάποιος έχει πραγματικά ανάγκη για καινούργια οθόνη , αυτή την εποχή πάνω από 350 ευρώ είναι ρίσκο να ρίξει κανείς .Οπότε η κατηγορία των LG , κλπ , μια χαρά είναι .

Δημοσ.

Εγώ λέω να πάρω μια 19άρα ACER wide να κάνω τη δουλειά μου που είναι και φτηνή. Τη 19άρα 4/3 TFT που έχω τη βαρέθηκα. Θέλω να πάω σε 16/10 να ανοίξει λίγο το μάτι μου. Και στη συνέχεια μόλις έρθουν οι 22 σε προσιτές τιμές ή ακόμη και οι 24άρες wide, γιατί όχι να τσιμπήσω και μια 24άρα? Έχει δίκιο ο φίλος μας. Είναι μια περίεργη φάση στην αγορά οθονών. Θεωρώ πως είναι ενα μεταβατικό στάδιο στις μεγάλες wide. Δεν νομίζω οτι αξίζει η όποια επένδυση αυτή τη στιγμή. Ο narcotic μια χαρά έκανε και βούτηξε τις 19άρες. Και ας διαφωνούσα μαζί του στην αρχή. Έχει δίκιο. Αρχικά μια 19άρα wide και μετά όταν έρθουν τα βαρβάτα μοντέλα 22 και 24 στην Ελλάδα (μαζί με τις απαντήσεις και απο άλλες μάρκες φυσικά, να έχουμε και ανταγωνισμό) παίρνουμε τις μεγάλες.

Υπ'όψιν evkar, πλέον τα TN panels όσο 2ης ποιότητας πάνελς και εαν είναι, είναι τα πλέον κατάλληλα απο άποψη κόστους/απόδοσης για τους κατασκευαστές και φυσικά για τους καταναλωτές. Η πλειοψηφία είναι gamers, ιντερνετάκηδες κλπ. Λίγοι είναι αυτοί που θέλουν εξαιρετική χρωματική πιστότητα και άψογες γωνίες θέασης χωρίς να τους νοιάζει τόσο ο χρόνος απόκρισης. Έτσι λοιπόν η αγορά προσαρμόστηκε. Χαμηλές τιμές σε μεγάλες οθόνες για μαζική κατανάλωση. Υπάρχουν βέβαια και ορισμένες Samsung, ΕΙΖΟ, HP με τρελά πάνελς αλλά και με τρελές τιμές. (Σκεφτείτε και το εξής: Γιατί πλέον δίνουν οθόνες wide σε τόσο εξαιρετικές τιμές?, Ξεκάθαρα μας πηγαίνουν προς τα εκεί λόγω gaming και τανιών)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...