Προς το περιεχόμενο

Lg L204wt

nk_surfer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προς TEONOKIA που προσπαθώ να του στείλω pm αλλά δεν γίνεται επειδή είναι γεμάτο το inbox του.

Ναι παίζω συχνά και εγώ σε χαμηλότερες αναλύσεις μερικά παιχνίδια γιατί και η 6600GT που έχω δεν είναι πλέον και ότι πιο δυνατό σε κάρτα γραφικών. Σε χαμηλότερες αναλύσεις λοιπόν η εικόνα είναι μια χαρά χωρίς να παραμορφώνονται τα γραφικά (λόγω του stretching που γίνεται). Αν δεν στο πουν δεν καταλαβαίνεις ότι έχει γίνει stretching της εικόνας για να πιάσει όλη την επιφάνεια της οθόνης.

Επίσης αν δεν θες να γίνεται stretching μπορείς να το κάνει μέσω του control panel και των drivers της Nvidia.

• Απαντ. 153
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Προς TEONOKIA που προσπαθώ να του στείλω pm αλλά δεν γίνεται επειδή είναι γεμάτο το inbox του.

Ναι παίζω συχνά και εγώ σε χαμηλότερες αναλύσεις μερικά παιχνίδια γιατί και η 6600GT που έχω δεν είναι πλέον και ότι πιο δυνατό σε κάρτα γραφικών. Σε χαμηλότερες αναλύσεις λοιπόν η εικόνα είναι μια χαρά χωρίς να παραμορφώνονται τα γραφικά (λόγω του stretching που γίνεται). Αν δεν στο πουν δεν καταλαβαίνεις ότι έχει γίνει stretching της εικόνας για να πιάσει όλη την επιφάνεια της οθόνης.

Επίσης αν δεν θες να γίνεται stretching μπορείς να το κάνει μέσω του control panel και των drivers της Nvidia.

Ευχαριστώ για την απάντηση! :-D

Δημοσ.

Άκυρο τελικά.

Πήραν τηλέφωνο συνάδελφο που έκανε την παραγγελία και του ήπανε οτι έγινε τυπογραφικό λάθος. 340€ είναι τελικά.

Δημοσ.

Μόλις παρέλαβα και εγώ την δικιά μου!!!

Ευτυχώς μέχρι στιγμής κανένα καμμένο pixel!

Δοκίμασα να την συνδέσω μέσω DVI αλλά μόλις άνοιγα την οθόνη το μόνο που γινόταν είναι να μου βγάζει το εξής μήνυμα: "DIGITAL POWER SAVING MODE"!

Τι να κάνω;

Επίσης υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να με βοηθάει στις ρυθμίσεις της οθόνης;

Δημοσ.
Το να κάνεις edit το post σου όταν έχει απαντήσει κάποιος είναι λίγο κουλό.

daaaa.... κοίταξε καλύτερα. Δεν έχει γίνει κανένα edit. :mrgreen:

Δοκίμασα να την συνδέσω μέσω DVI αλλά μόλις άνοιγα την οθόνη το μόνο που γινόταν είναι να μου βγάζει το εξής μήνυμα: "DIGITAL POWER SAVING MODE"!

Τι να κάνω;

Προφανώς είχες CRT πριν με ρύθμιση τουλάχιστον 85Hz.

Ξεκίνα τον Η/Υ σου και πριν φορτώσουν τα Win, πατα F8. Στο μενού που θα εμφανιστεί πάτα το Enable VGA. Φτιάξε την ανάλυση σωστα και το refresh rate και ξανακάνε reboot.

Δημοσ.

Re paidia 2 erwthseis exw an gnwrizei kapoios as apanthsei.

1)Dvi vs analog cable.

Me analog opws kai sto 19ari pou eixa htan poio smooth ta dekstop grafika.Dld ta fonts kai to perivallon.Anti8eta sto digital htan kapws poio "agria" an mporw na to perigrapsw.

Fusika sto 19ari epeidh se analog phgaine 75Hz to protimousa.Twra edw 60hz einai sthn top analush opote anarwtiemai ti exei protimhsei o ka8enas.

2)To stretching pws mporw na to energopoihsw na ginetai aftomata to exei vrei kaneis?Sta games p.x. ta video ta kanei 4/3 .Kamia idea giati den vrhka kati mexri stigmhs sto 8ema auto stretching klp.

Efxaristw!

Δημοσ.

Προφανώς είχες CRT πριν με ρύθμιση τουλάχιστον 85Hz.

Ξεκίνα τον Η/Υ σου και πριν φορτώσουν τα Win, πατα F8. Στο μενού που θα εμφανιστεί πάτα το Enable VGA. Φτιάξε την ανάλυση σωστα και το refresh rate και ξανακάνε reboot.

Τα μόνα που μου βγάζει μόλις πατάω F8 είναι:

SAFE MODE

SAFE MODE WITH NETWORK

SAFE MODE WITH COMMAND PROMPT

START WINDOWS NORMALLY

Δημοσ.

Re paidia kana kalo (free) site gia wide backgrounds paizei? Opou phga mono deigmata edinan ta kala ta eixan epi plhrwmh.

Kai as mou apanthsei kapoios gia to 8ema dvi/analog giati eimai ligo mperdemenos.Thx

Δημοσ.

Άντε πάλι.

Βάλε το DVI να υσηχάσεις βρε παιδάκι μου. Λέμε οτι το σήμα μεταφέρεται ψηφιακά απο το PC στην οθόνη αυτούσιο. Το analog το μετατρέπει σε αναλογικό (σώωωπα) οπότε είναι λογικό να είναι καλύτερη η ποιότητα απεικόνισης με το DVI σήμα.

Για ρύθμιση της οθόνης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον optimizer που έχει ενσωμαντωμένο ο nvidia driver. Αν και συνιστώ να την ρυθμίσετε με βάση τα ματάκια σας. Μόνα αυτά ξέρουν τι τους αρέσει πιο πολύ.

Δημοσ.
Re paidia kana kalo (free) site gia wide backgrounds paizei? Opou phga mono deigmata edinan ta kala ta eixan epi plhrwmh.

Kai as mou apanthsei kapoios gia to 8ema dvi/analog giati eimai ligo mperdemenos.Thx

Έψαχνα και link να σου δώσω να διαβάσεις μπάς και το κατανοήσεις μόνος σου, αλλά για να καταλάβεις πόσο αυτονόητο είναι (ότι το DVI είναι σαφώς καλύτερο), δεν υπάρχει κάτι που να συγκρίνει DVI με D-SUB!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...