poulinos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 δεν ηξερα αν ηταν ο virgo η η virgo.
virgo Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 δεν ηξερα αν ηταν ο virgo η η virgo. τώρα το έμαθες
mohic4n Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Ενα μικρο off-topic, sorry παιδες.. nick[;1321672'] .... και αν σου φανηκαν αυτες τρελες δες και τον Ιαπωνα Naotto Hatori : http://www.wwwcomcom.com Αν δεν με απατα η μνημη μου, πριν 2-3 χρονια που ειχε πεσει το site του συγκεκριμενου αρτιστα στα ματια μου, εψαξα και εμαθα πως ο συγκεκριμενος εχει σχεδιασει και μερικα σχεδια για τους: Infected Mushroom, Xenomorph και Parasence. Δε ξερω κατα ποσο αληθευει αλλα ετσι ειχα διαβασει, αν δε με απατα η μνημη μου. Σορρυ για το οφφ-τοπικ, ξανα
-nick- Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Ενα μικρο off-topic, sorry παιδες.. Αν δεν με απατα η μνημη μου, πριν 2-3 χρονια που ειχε πεσει το site του συγκεκριμενου αρτιστα στα ματια μου, εψαξα και εμαθα πως ο συγκεκριμενος εχει σχεδιασει και μερικα σχεδια για τους: Infected Mushroom, Xenomorph και Parasence. Δε ξερω κατα ποσο αληθευει αλλα ετσι ειχα διαβασει, αν δε με απατα η μνημη μου. Σορρυ για το οφφ-τοπικ, ξανα Nαι man πρεπει να ισχυει. Και στο σαιτ παραπανω αν πας στην κατηγορια Album Covers θα βρεις εξωφυλλα που εχει σχεδιασει.. Βαck 2 topic..
we_will_rise Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 τέλειο τόπικ, πως και δεν το είχα βρει τόσο καιρό!!!!!!!!! Poulinos κι εμένα μ αρέσουν τα λυπηρά!!!! Παιδιά αν έχετε ποστάρετε!!!!!!
Puppet-Master Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 ετσι .ξαναζωντενεψε το τοπικ ειναι πολυ ωραιο topic, παλι καλα που το ξεθαψε το παληκαρι.
poulinos Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 να και ενας που δεν με βριζει που ανοιξα τετοιο τοπικ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα