xartial Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 ναι εγω ειμαι ο η8ικοσ αυτουργος.απλα τα ποιηματακια εχουν μια μεγαλη διαφορα απο τις φωτο.τις φωτο τις βρηκα στο νετ.τα ποιηματακια τα εχω γραψει εγω.και ειναι και κατι βιντεο hand made.αν 8ες να σε πε8ανω τοτε πεστο να βοη8ησω.με εναν ορο.να πε8ανεις και εσυ μετα εμενα.κουταλακια ολων των μεγε8ων υπαρχουν. εγω πως να σε πεθανω καλε;; με τοιουτα πραγματα;; δεν θες να αρχισω τα ψυχοπλακωτικα... πιστεψε με!!!
poulinos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 αρχισε τα και εχω ορεξη μια και η σημερινη μερα ηταν χαλια.
xartial Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 αρχισε τα και εχω ορεξη μια και η σημερινη μερα ηταν χαλια. μην στην αποτελειωσω... δεν κανει, να μας ανεβαζουν οι αλλοι πρεπει, οχι να μας στελνουν στα ταρταρα... εξαλλου φωτο παρομοιες δεν εχω, ποιηματα δεν γραφω, γενικολογα θα μιλουσα, αλλα δεν ειναι το καταλληλο θεμα εδω... :???:
poulinos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 μην στην αποτελειωσω... δεν κανει, να μας ανεβαζουν οι αλλοι πρεπει, οχι να μας στελνουν στα ταρταρα... εξαλλου φωτο παρομοιες δεν εχω, ποιηματα δεν γραφω, γενικολογα θα μιλουσα, αλλα δεν ειναι το καταλληλο θεμα εδω... :???: αμα ειναι να ανοιξω αλλο 8εμα.οπως το ειπες.ολοι οι αλλοι οι ξεκαρφωτοι πρεπει να δοκιμαζουν να μας ανεβαζουν.οι πιο κοντινοι πρεπει να μας ανεβαζουν ριχνοντας μας.
poulinos Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 very good ειρηνη.οσο για την υπογραφη σου 8α δεις μια φωτο μου στις πρωτες σελιδες gia bathe in our blood
eirini119 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Thanks poulinos!!!!Την ειδα την φωτο που λες....ωραια ειναι....
kalipso Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2007 η πιο όμορφη αγκαλιά είναι αυτή που θα σε κάνει να νιώσεις ζεστασιά στις πιο κρύες μέρες θα σου απαλύνει τον πόνο από μια ισχυρή λύπη θα σε ζωντνέψει μετά από σκληρή μιζέρια...αυτή που θα ταξιδευει κυριολέκτικά και μεταφορικά στα πιο όμορφα μέρη του κόσμου... Ειναι το πρώτο μου μήνύμα και η αφορμή ήταν αυτή η φωτογραφία
poulinos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 η πιο όμορφη αγκαλιά είναι αυτή που θα σε κάνει να νιώσεις ζεστασιά στις πιο κρύες μέρες θα σου απαλύνει τον πόνο από μια ισχυρή λύπη θα σε ζωντνέψει μετά από σκληρή μιζέρια...αυτή που θα ταξιδευει κυριολέκτικά και μεταφορικά στα πιο όμορφα μέρη του κόσμου...Ειναι το πρώτο μου μήνύμα και η αφορμή ήταν αυτή η φωτογραφία καταρχην καλως ηρ8ες στο forum.b.xerome pou egrapses se auto to topic san proto minima dioti kaneiς δεν εχει γραψει εδω και τοσο καιρο.δευτερον απλα extraordinary φωτο.μπηκε και αυτη στην συλλογη.καποια στιγμη οταν 8α εχω πισι 8α τις σηκωσω ολες σε ενα αρχειο για να ειναι ολες μαζεμενες και αφου μαζεψω και απο ενα αλλο σιτε καμια 100 ακομα.
xartial Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 πραγματι ειχε καιρο να γραψει καποιος στο θεμα! πολυ ομορφες κι αυτες οι φωτο, εχω κανει πολυ ωραιο φακελο... ειδικο για ειδικα διαστηματα!!!! :-)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα