mitsikas Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 και εμεις που εχουμε μια ταπεινη τηλεοραση του 1988 και δεν εχει 16:9 τι θα βλεπουμε τωρα; ολα δειχνουν ξεχειλωμενα και δεν μπορω να το αλλαξω με τιποτα γμτ τ% ?&$##$&%*&!$*(
ffilz Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Σύντροφοι Κάνω ένα γκάλοπ και έχω ανακαλύψει ότι ο περισσότερος κόσμος που ξέρω βλέπει μόνο ΣΚΑΙ. Πρέπει κάτι να κάνουμε να μην σταματήσουν να προβάλουν τις εκπομπές που έχουν ως τώρα. Δεν μπορώ τις σειρές και την Opra. Έχω αλλεργία. Και παράλληλα έχω πάθει εξάρτηση από τα «θαύματα τις βιομηχανικής επανάστασης», τα documenter με τα ζώα, τη φύση, το διάστημα, το απίστευτο τηλεπαιχνίδι που φτιάχνουν κατασκευές από τα παλιοσίδερα μιας μάντρας, κλπ κλπ κλπ. Πρέπει να τους μεταφέρουμε το μήνυμα μας. Όχι σειρές, όχι μεταγλωττίσεις
N1ghtW0lf Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Μπαααα, Εγω λεω ναι στις σειρες και οχι στις μεταγλωτισεις
Socratis_g Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Μπαααα, Εγω λεω ναι στις σειρες και οχι στις μεταγλωτισεις Γιαυτή τη δουλεία έχεις τοτε άλλα 20 κανάλια να δείς το λιγότερο!! Το ΣΚΑΙ κάνει τη διαφορά, καλό θα ήταν να μήν μπλεχτεί με τα άλλα τα σκατά.
N1ghtW0lf Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 μαλλον μπερδευτηκαμε... εγω λεω ναι στις σειρες του ΣΚΑΙ, νομιζα πως το παλικαρι ηταν αντιθετο στις σειρες του ΣΚΑΙ... τηλεοραση δεν βλεπω, παρα μονο καμια μπαλα αν εχει, αντε κανα παρα 5 μοναχα...τιποτα αλλο...
Socratis_g Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 εγώ ούτε παρά 5. Δεν γουστάρω αυτή τη μαζικοποίηση! Δεν λέω πρέπει να έχει φοβερό σενάριο για να το βλέπει τόσος κόσμος, αλλά εγώ λέω όχι. Δεν μπαίνω σε φάση να πάει 10 να βάλει το έργο να περιμένω τις διαφημησεις να τελειώσουνε να δούμε τι θα γίνει στη συνέχεια. μετα να έχω αγωνία τι θα βάλει την άλλη δευτέρα μετά να πέρνω κιάλλες διαφημήσεις κτλ κτλ. Ευχαριστώ, προτιμώ να κάνω εγώ κουμάντο στην τηλεώραση, όχι αυτή σε μένα.
levianthan Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Κι επισης κατι αθλητικα που εχει βαλει τωρα τελευταια ειναι σπαστικα στον σκαι.Δηλαδη ενταξει δεν ειπα καθολου αθλητικα(αλλωστε πρεπει να εχει και ποικιλια θεματων ενα καναλι) αλλα οχι και να δειχνει 2 απανωτους αγωνες της manchester united(και μαλιστα οχι προσφατους,αλλα παλιους!!).Μακαρι να εβαζε μονο ντοκιμαντερ αντε και κανενα talk show(oprah) αλλα δυστυχως βλεπω ετοιμαζει αρκετες σειρες... Λεω να τους στειλουμε ενα ομαδικο email που να διατυπωνουμε τις αποψεις μας επι του θεματος!δεν ειμαστε λιγοι εδω μεσα κατι μπορει να γινει. Οποιος γνωριζει το σχετικο email ασ πει!
Socratis_g Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Εγώ μέσα είμαι. Οι σειρές που ετοιμάζετε να βάλει τι είναι? Πιστεύω θα έχουν κάποιο επίπεδο.
ffilz Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Και εγώ μέσα είμαι. Δεν ξέρω αν έχουν επίπεδο ή όχι, αλλά η εκπομπές του είναι μακράν οι πιο ποιοτικές. Είμαι μέσα για mail
gtsamour Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Παιδιά η σειρά "The 4400" είναι φοβερή. Την κατέβαζα και την έβλεπα. Όταν είδα τα μεταγλωτισμένα επεισόδια στον ΣΚΑϊ.... ξεράσογλου... Έλεος, ΟΧΙ ΜΕΤΑΓΛΩΤΙΣΜΕΝΑ, είναι ΧΑΛΙΑ!!!
levianthan Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Οντως το 4400 ειναι πολυ καλο αλλα η μεταγγλωτιση χαλια.Ακομα και το Dr Who βαζω στοιχημα οτι αν δεν ηταν μεταγλωτισμενο θα ηταν καλο.Πιστευω οτι η λογικη που επικρατει πισω απο την μεταγλωτιση ειναι οτι τα προγραμματα απευθυνονται σε ολους , ακομα και για τα μικρα παιδια που δεν ξερουν να διαβαζουν και για τους ηλικιομενους που δεν μπορουν να διαβαζουν τα γραμματακια των υποτιτλων.
gtsamour Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Για τα παιδάκια που δεν μπορούν να διαβάσουν, προφανώς και δεν είναι κατάλληλες αυτές οι σειρές (4400, Dr Who και άλλες). Για τους ηλικιωμένους τώρα, δεν είναι κα πάρα πολλοί αυτοί που δεν μπορούν να διαβάσουν με τα γυαλιά τους, αλλά έτσι και αλλιώς τι φταίμε όλοι οι υπόλοιποι. Δηλαδή οι τηλεθεατές που θα κερδίσει τα κανάλι από ηλικιωμένους είναι πολύ μικρώτερο απο αυτό που θα χάσει. Συγγνώμη αλλά εγώ δεν μπορώ να κάτσω να παρακολουθήσω μεταγγλωτισμένα, μου φαίνεται πολύ άσχημο, οπότε δεν τα παρακολουθώ (παρόλο που θα ήθελα να δω το Dr Who)
plakil Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Καθε λαος εχει την τηλεοραση που του αξιζει! Μην ξεχνατε πως αν δεν βλεπανε αυτες τις αηδιες καποιοι δεν θα κανανε νουμερα..επομενωσ δεν θα υφισταντω! Με αλλα λογια τα θελουμε και τα παθαινουμε!!! Βεβαια ευθυνονται και οι υπευθυνοι των καναλιων (ιδιωτικων), τουσ οποιους τουσ ενδιαφερουν απλα και μονο τα νουμερα!.......Ειναι δυνατον να υπαρχει αθτη η εκπομπη της ανιτας????????
gtsamour Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Και της Ανίτας να φανταστείς δεν είναι και από τις χειρώτερες... Έχεις δεί στο Extra 3 μεταμεσονύκτιο trash? Τα άτομα δε που συμμετέχουν είναι στην πλειωψηφία τους τραβεστί (Παλόμα, Εύα Κουμαριανού, και άλλα μπάζα). Το ξεκατίνιασμα και το κράξημο που πέφτει μεταξύ τους πάει σύννεφο.
freakystyley Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 ντάξει δεν λέει ο υποτιτλισμός, αλλά δεν είναι κ τόσο τραγικά τα πράγματα.. από το τπτ των άλλων καναλιών κάτι είναι κ αυτό..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.