Filos19 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Και της Ανίτας να φανταστείς δεν είναι και από τις χειρώτερες...Έχεις δεί στο Extra 3 μεταμεσονύκτιο trash? Τα άτομα δε που συμμετέχουν είναι στην πλειωψηφία τους τραβεστί (Παλόμα, Εύα Κουμαριανού, και άλλα μπάζα). Το ξεκατίνιασμα και το κράξημο που πέφτει μεταξύ τους πάει σύννεφο. Καλά έχει γίνει της μόδας όλοι οι κ@θηστερημενοι, τα τρ@βελι@ και οι αθυρόστομοι γίνονται πρώτα ονόματα.Έτσι έχει καταντήσει η τηλεόραση.Μέσο πλουτισμού των καναλιών.Πέρα από την τηλεθέαση δεν υπάρχει τίποτα άλλο. Αλλά μη βιάζεστε θα έρθει και η ώρα σας που θα πληρώσετε.Σιγά σιγά το ιντερνετ αντικαθιστά την τηλεόραση.Σε λίγα χρόνια η τηλεόραση μπορεί να καταργηθεί.Τότε να δούμε τι θα κάνετε εσείς δούλοι της AGB.
Socratis_g Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Σε λίγα χρόνια η τηλεόραση μπορεί να καταργηθεί.Τότε να δούμε τι θα κάνετε εσείς δούλοι της AGB. Πας πολλά χρόνια μπροστά. Δεν ξέρω εάν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο. Μην κοιτάς τη δική μας τη γενιά που ασχολούμαστε με ιντερνετ. Είναι πόσα εκατομ. που δεν έχουν ιδέα τι είναι. Οσο για την AGB θα βρούνε τρόπο και θα μπούνε και στο ιντερνετ.
JohnKaL- Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Επειδή είναι μια χαρά κανάλι το ΣΚΑΪ όμως θα είναι πάντα πίσω απο τα άλλα . Πόσοι είναι οι διανοητικά καθυστερημένοι (και ειδικά οι γυναίκες) που βλέπουν εκπομπές του στυλ "κους κους" , "Το πάρτυ της ζωής σου" , "super star" κλπ ? Πόσοι είναι οι λιγούρηδες που θα δουν τα τηλεπαιχνίδια του Μικρούτσικου & τις softcore τσόντες για να καμαρώνουν τις γκόμενες ? Πόσοι είναι οι χαζοί που θα ακούνε τις βλακίες του Ευαγγελάτου που νομίζει ότι κάτι φοβερό ανακάλυψε? Κλπ κλπ Άντε να έχει καλή ακροαματικότητα μετά. :evil:
SL9S9 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Πόσοι είναι οι χαζοί που θα ακούνε τις βλακίες του Ευαγγελάτου που νομίζει ότι κάτι φοβερό ανακάλυψε? Χθες μετά από αρκετό καιρό 5 λεπτά τον είδα... Πάλι είχε άτομο που δούλευε στο delivery.... Δηλ. όποια επιχείρηση έχει προβλημα πάντα προσλαμβάνει (κατά τύχη) τον συνεργάτη του που έτσι μπαίνει με την κρυφή καμερα και κάνει ρεπορτάζ. Χαχα. Μα αρέσει που τα δείχνει και 2 φορές για να τα εμπεδώσουμε...
kostasSTi Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Οτι να'ναι... Το ΣΚΑΙ τελικά αρέσει σε αρκετό κόσμο!!! Το ζήτημα είναι οτι το κόβω λίγο χλωμό να πέσει σε επίπεδο μέτρησης τηλεθέασης για να δει πόσος κόσμος το παρακολουθεί! Κι εγώ δεν είμαι φαν της τηλεόρασης αλλά το ΣΚΑΙ είναι πολύ ωραίο κανάλι. Μου αρέσει πολύ το διαλλειματάκι αυτό που κάνει με το "Ο κόσμος σήμερα" και δείχνει live video από διάφορες πόλεις του κόσμου!!! Όσο για το κάστρο... Τι γέλιο θεέ μου!!! Κάνανε καλή μαγκιά με τα ντοκιμαντέρ που μαζέψανε από το BBC και διάφορες εκπομπές ψυχαγωγικές από MTV κλπ κλπ... Το ερώτημα, θα αντέξει σαν κανάλι? Αν το στηρίξουν με διαφιμήσεις μπορεί...
Socratis_g Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Το ερώτημα, θα αντέξει σαν κανάλι? Αν το στηρίξουν με διαφιμήσεις μπορεί... Κοίταξε, το ΣΚΑΙ το βλέπουνε πολοί που δεν ασχολούνται με την πατσαβούρα την τηλεόραση. Και για το διάστημα που λειτουργεί έχει φτιάξει ήδη καλό όνομα. Κάποιο παλικάρι εδω, είχε αναφέρει ότι σαν σταθμός έχει καλές πλάτες. Γιαυτό και βάζει σούπερ εκπομπές, χωρίς να παίζει συνέχεια επαναλήψεις, όπως συνιθίζουν διάφορα μικρά κανάλια.
antonl Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Όπως έχει ειπωθεί ΣΚΑΪ βλέπουν (ως επί το πλείστον) αυτοί που δε βλέπουν τηλεόραση. Τα άλλα «μεγάλα» κανάλια είναι ουσιαστικά «ένα» κανάλι (με μικροδιαφοροποιήσεις). [...] χωρίς να παίζει συνέχεια επαναλήψεις [...] Εδώ θα διαφωνήσω λιγάκι. Ένα ντοκιμαντέρ με ελέφαντες (και όχι μόνο αυτό) το 'χει πάρει το μάτι μου τουλάχιστον 3-4 φορές
kostasSTi Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 antonl σκέψου οτι όοοοοοοοοολα τα υπόλοιπα κανάλια πάσχα, Χριστούγεννα και 3 μήνες το καλοκαίρι (σύνολο 4+ μήνες) παίζουν ΜΟΝΟ μα ΜΟΝΟ επαναλήψεις!!! Αηδία λέμε...
antonl Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 @kostasSTi: Ναι το καταλαβαίνω (και το γνωρίζω) αυτό που λες . Απλά ελπίζω μην τους τελειώσει σύντομα το ρεπερτόριο (ή λόγω σχετικά χαμηλής τηλεθέασης) και γίνουν σαν όλα τα κανάλια.
Socratis_g Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 @kostasSTi: Ναι το καταλαβαίνω (και το γνωρίζω) αυτό που λες . Απλά ελπίζω μην τους τελειώσει σύντομα το ρεπερτόριο (ή λόγω σχετικά χαμηλής τηλεθέασης) και γίνουν σαν όλα τα κανάλια. Δε νομίζω. Το ΜΑD οταν είχε ανοίξει ήτανε μοναδικό στο είδος του και κράτησε. Το ΣΚΑΙ είναι μοναδικό στο είδος. Εαν δεν αλλάξει ύφος δεν πιστεύω ότι μπορεί να πάει άσχημα. Απο εκεί και πέρα παίζει ρόλο η χρηματοδότηση που έχει απο πίσω του.
desolatorXT Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Ανοίγω το θέμα με αφορμή τα σκατά που δείχνει η τηλεόραση. (Προσωπίκα την έχω μόνο για κονσόλες, κανένα αγώνα, σπάνια για dvd)Καταστρέφει τη φαντασία, προβάλει σκατά πρότυπα (όλες οι γκόμενες - αντρες είναι μοντέλα και τσόλια παράλληλα) Κάνει φοβερή προπαγάνδα ανάλογα με τις αναγκες του κράτους! Δημιουργεί ανάγκες με τις κ@λ@διαφημίσεις, να μην χορτένουμε με τίποτα καμία ανάγκη. Εαν συνεχίσω να γράφω δεν νομίζω να σταματίσω κάπου.... Το μόνο κανάλι που είναι respect++ είναι το ΣΚΑΙ! Δεν κάνει τίποτα απο τα παραπάνω, σε πληροφορεί για 1002 αντικείμενα. +999999999999999999999999999999 τόσο σ εσένα που έκανεσ το θέμα, όσο και στο ΣΚΑΙ συμφωνό απόλυτα φίλε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
antonl Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 @kostasSTi: Ναι το καταλαβαίνω (και το γνωρίζω) αυτό που λες . Απλά ελπίζω μην τους τελειώσει σύντομα το ρεπερτόριο (ή λόγω σχετικά χαμηλής τηλεθέασης) και γίνουν σαν όλα τα κανάλια. Δε νομίζω. Το ΜΑD οταν είχε ανοίξει ήτανε μοναδικό στο είδος του και κράτησε. Το ΣΚΑΙ είναι μοναδικό στο είδος. Εαν δεν αλλάξει ύφος δεν πιστεύω ότι μπορεί να πάει άσχημα. Απο εκεί και πέρα παίζει ρόλο η χρηματοδότηση που έχει απο πίσω του. Η διαφορά με το MAD είναι πως εξαρχής ήταν ένα μουσικό κανάλι και ως εκ τούτου είχε περιορισμένο και σαφές ρεπερτόριο. Ο ΣΚΑΪ πάλι προβάλει ταινίες, σειρές, κουτσομπολίστικες εκπομπές (Oprah Winfrey Show) συν όλες τις άλλες εκπομπές που τον κάνουν να διαφέρει από τη μάζα. Είναι πιο εύκολο να αλλάξει η ποιότητα ενός τηλεοπτικού σταθμού (ο ΣΚΑϊ να γίνει MEGA, ANT1 κλπ) από ότι η θεματολογία (το MAD να γίνει MEGA, ANT1 κλπ). Γι' αυτό ανέφερα την «ανησυχία» μου. Όπως και να 'χει ο χρόνος (και η τηλεθέαση) θα δείξει
Rising1980 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Κλαίω από τα γέλια με κάστρο του Τακέσι και Μιθριδάτη στο pimp my ride.
Puppet-Master Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Κλαίω από τα γέλια με κάστρο του Τακέσι και Μιθριδάτη στο pimp my ride. το αμαξι σου νταβατζοθηκε επισημως...χαχαχαχαχα respect ρε ο χατζηνικολαου στο σκαι πηγε τελικα??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.