Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Υπογραφει μαγκες.Επιστρέφει🤣

Ο 34χρονος δεν έχει αγωνιστεί καθόλου την φετινή σεζόν, ενώ η τελευταία του συμμετοχή έγινε στις 20/11/18 με την φανέλα των Cavs

65047290_590885601435769_2233365981554540544_n.jpg

• Απαντ. 24,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• ilos

2015

• nzeppos

1540

• patrickdrd

1072

• ~mxls~

1047

• Super Moderators
Δημοσ.

Πάνε και για chef αυτοί όταν πάρουν σύνταξη από το NBA...

Just now, coyote2 said:

είναι αυτός που έχασε μία φορά την μπάλα?

Είναι αυτός που δεν είδε το χρονόμετρο και κράτησε κατοχή αντί να σκοράρει...

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
12 ώρες πριν, coyote2 είπε

είναι αυτός που έχασε μία φορά την μπάλα?

Επισκέπτης
Δημοσ.

ΝΤΟΥΕΙΝ ΟΥΕΙΝΤ!!ΘΕΟΣ!!!

Στις 1/7/2020 στις 11:50 ΠΜ, coyote2 είπε

φαίνεται σπίρτο? 

απο τους κολλητους του βασιλια..δεν ειναι τυχαιο αυτο

Στις 2/7/2020 στις 11:05 ΠΜ, ~mxls~ είπε

απο τις πιο αγαπημένες φάσεις ολονώνε των εποχώνε

HENNY GOD 💪

και ριχνει και ξυλο..

Επισκέπτης
Δημοσ.

thanas.jpgοριστε εγινε βεντετα και ο θανασης...

Επισκέπτης
Δημοσ.

βλεπετε τους λεικερς φαβορι;αμφιβαλλω παντως..

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα παράπονα από πλευράς των παικτών του NBA για τις εγκαταστάσεις στην Disney World και το φαγητό που προσφέρεται πέφτουν… βροχή, όμως ο Τζα Μοράντ διαφωνεί ανοικτά!

Ο rookie πόιντ γκαρντ των Μέμφις Γκρίζλις αποφάσισε να δώσει τη δική του απάντηση στους «γκρινιάρηδες» όπως ο Τρόι Ντάνιελς, ο Τζοέλ Εμπίιντ και ο Ραζόν Ρόντο, που δεν έμειναν ικανοποιημένοι απ’ όσα συνάντησαν στην «φούσκα» του Ορλάντο.

«Το δωμάτιό μου είναι μια χαρά. Το φαγητό είναι μια χαρά. Εγώ δεν είμαι μεγαλωμένος σε περιβάλλον πλουσίων», δήλωσε με νόημα ο ταλαντούχος γκαρντ των «αρκούδων» μιλώντας σε δημοσιογράφους.

τους την ειπε...

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Επισκέπτης
Δημοσ.

με το james ο βασιλιας..

Στην απόφαση να μην χρησιμοποιήσει κάποιο από τα εγκεκριμένα κοινωνικά μηνύματα ως όνομα στη φανέλα του, αποφάσισε να αγωνιστεί στο Ορλάντο ο ΛεΜπρόν Τζέιμς.

«Δεν θα έχω κάποιο μήνυμα στο πίσω μέρος της φανέλας. Δεν πρόκειται για έλλειψη σεβασμού. Συγχαίρω εκείνους που αποφάσισαν να βάλουν ένα τέτοιο όνομα στη φανέλα. Αυτό όμως είναι κάτι που δεν αντιστοιχεί με την αποστολή και το στόχο μου», τόνισε.

«Θα ήθελα να συμμετέχω και εχώ στην απόφαση για το τι θα λέει η φανέλα. Είχα κάποια πράγματα στο μυαλό μου, αλλά δεν ήμουν μέρος αυτής της διαδικασίας», δήλωσε με νόημα ο «βασιλιάς».

«Είμαι εδώ για έναν και μοναδικό στόχο και αυτός ο στόχος είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος», ξεκαθάρισε ο ηγέτης των Λος Άντζελες Λέικερς.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, thanosfwto είπε

Τα παράπονα από πλευράς των παικτών του NBA για τις εγκαταστάσεις στην Disney World και το φαγητό που προσφέρεται πέφτουν… βροχή, όμως ο Τζα Μοράντ διαφωνεί ανοικτά!

Ο rookie πόιντ γκαρντ των Μέμφις Γκρίζλις αποφάσισε να δώσει τη δική του απάντηση στους «γκρινιάρηδες» όπως ο Τρόι Ντάνιελς, ο Τζοέλ Εμπίιντ και ο Ραζόν Ρόντο, που δεν έμειναν ικανοποιημένοι απ’ όσα συνάντησαν στην «φούσκα» του Ορλάντο.

«Το δωμάτιό μου είναι μια χαρά. Το φαγητό είναι μια χαρά. Εγώ δεν είμαι μεγαλωμένος σε περιβάλλον πλουσίων», δήλωσε με νόημα ο ταλαντούχος γκαρντ των «αρκούδων» μιλώντας σε δημοσιογράφους.

τους την ειπε...

Μαλλον ειναι επειδη ειναι rookie και δεν εχει συνηθισει στην ζωη μεσα στην χλιδη με παρατρεχαμενους,σεφ κτλ,σε καμια δεκαετια μπορει να λεει αλλα

Επισκέπτης
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Nevyn είπε

Μαλλον ειναι επειδη ειναι rookie και δεν εχει συνηθισει στην ζωη μεσα στην χλιδη με παρατρεχαμενους,σεφ κτλ,σε καμια δεκαετια μπορει να λεει αλλα

γενικα αν δεις την ιστορια του ξεκινησε φτωχος και γενικα ειναι σεμνο παιδι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...