Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για να πω την αμαρτία μου κυρίως στους Spurs τον είχα παρακολουθήσει σε ολόκληρους αγώνες. Την περίοδο των Blazers τη θυμάμαι περισσότερο από τα NBA 2k και διάφορα highlights ή condensed games.

• Απαντ. 24,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• ilos

2015

• nzeppos

1540

• patrickdrd

1072

• ~mxls~

1047

Δημοσ.

Τρε Γιανγκ 3/16 σουτ. Όλοι άλλοι Χωκς μια από τα ίδια. 25ποντους έβαλαν οι Μπακς από λάθη των Ατλάντα. Παρόλαυτα παραλίγο να το χάσουν και απόψε το ματς. 

Πορτις Τάκερ τίμιοι σε άμυνα επίθεση. Χόλιντεϊ τράβηξε κουπί επιθετικά. Ροτεησον και συστήματα μπουλτενχοζερ για γέλια. Ύπνος. 

Καθηστε να δείτε 20αρες και 30αρες που θα φάνε τα ελάφια μόλις σφίξουν τα γάλατα με σοβαρές ομάδες. 

Μου τη σπάει που γκρινιάζω αλλά δε πάει άλλο πραγματικά απορώ με την υπομονή του σταφ στον μπουλτενχοζερ. 

• Like 1
Δημοσ.

Χαρά στο κουράγιο σου που βλέπεις ρεγκιουλαρ και εκνευρίζεσαι. Δε μπορώ μα δω ούτε για πλάκα πλέον, μου φαίνονται όλα τα ματς αδιάφορα 

• Like 3
Δημοσ.

Προσωπικά αντέχω να δω αγώνα μόνο όταν παίζει ο Γιάννης ... για καθαρά προσωπικούς λόγους!!! Το μπάσκετ που παίζουν στο NBA είναι πραγματικά τραγικό στη regular season. 🤓

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φέτος πραγματικά δεν έχω δει ούτε έναν. Όπως επίσης και πέρσι στα playoff που δεν πρέπει να είδα πάνω από 4-5 αγώνες. Αν όμως μιλήσω για την τελευταία φορά που παρακολουθούσα συστηματικά regular season (πριν 2 χρόνια), το μεγαλύτερο κίνητρο ήταν να επικεντρωθώ σε 2-3 ομάδες και να καταλάβω πως περίπου παίζουν.

Οπότε όταν ερχόταν η ώρα των playoff ήξερα ήδη πολλά από τα plays, τα rotations και γενικά το πως αγωνίζεται η ομάδα. Στους Μπακς για παράδειγμα είχα δει πάνω από 50 παιχνίδια. Με αυτό τον τρόπο μπορούσα να ευχαριστηθώ πολύ περισσότερο τον αγώνα.

Ακόμα και τότε όμως δεν μπορούσα να κάτσω να δω τυχαίες ομάδες και μάλιστα σε απάνθρωπες ώρες.

Επεξ/σία από nzeppos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εγω προσωπικά βλέπω πολλά 15 λεπτα highlights 

αποκτάς εικόνα των ομάδων γενικά 

ολόκληρους αγώνες είναι δύσκολο να δω ειδικά τους καλούς που σε ώρα ελλάδος ειναι ξημερώματα

τις κυριακές βλέπω αν έχει κάποιο καλο ματς στις 22,00

αν θέλω να δω κάποιο ντερμπι το κατεβαζω τον αγώνα χωρις διαφημισεις και τον βλέπω την επόμενη σε 1ωρα 

Επεξ/σία από st2
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, st2 είπε

αποκτάς εικόνα των ομάδων γενικά 

αν θέλω να δω κάποιο ντερμπι το κατεβαζω των αγώνα χωρις διαφημισεις και τον βλέπω την επόμενη σε 1ωρα 

^Αυτό ακριβώς, τίποτα άλλο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παντως για να συνεχισω τον πονο μου σχετικα με το league pass, συμφερει περισσοτερο να το παρεις τωρα στα 45€, οπου μενουν 20 παιχνιδια regular με καποιο ενδιαφερον + tournament + play off.

Σαφεστατα πιο σοφη επιλογη.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Bucks-Suns ξημερώματα αύριο. Θα το δω κυρίως για να δω αν βγω αληθινός για όσα έλεγα όταν τα Ελάφια θα αντιμετωπίσουν ομάδες που στοχεύουν για παρουσία σε Τελικούς. Πολύ σκληρή ομάδα οι Suns και αναμένεται το ματσάκι να έχει αρκετά νεύρα και σκληράδα.

Δημοσ.

Χτες τι έγινε με τους Νετς. Δε παίζουν αυτοί με τον Ντουράν... οι άλλοι δε βάζουν τον μπάτλερ.

Εχουμε κάνει μόνιμη την αποχή (?) Μήπως ειναι κολπάκια?

Δημοσ.

Ματσαρα το Χιτ Νετς. Κουβάλησε ο Αντεμπαγιο την ομάδα των Χιτ που παρέταξε μυαλό και ψυχή απέναντι σε βεντετισμο των Νετς. Ξεκινάει το Μπακς Σανς τώρα....Για να δούμε απόψε που θα σφιξουν τα γάλατα τι θα κάνει ο Μπουλτενχοζερ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

διαχείριση Μπουλτενχόζερ. Γιάννης 4 φάουλ στα μισά του 3ου για να γίνει αλλαγή με τον Πόρτις να έχει παίξει μόνο 5 λεπτά και τον Θανάση λιγότερο από 2 λεπτά έως το 32ο λεπτό...ΕΥΓΕ!

ευτυχώς και ο Χόλιντεη.

Με το ζόρι παράταση χαρισμένη στα Ελάφια από μια τραγική διαιτητική απόφαση για timeout ενώ η μπάλα ήταν διεκδικούμενη στο παρκέ.

Μιντλετον απών απόψε. Κλειστό ροτέησον και τους έχει ψοφήσει όλους ο Μπούλτεν. Στη παράταση θα κρεμάσουν....rip.

Και κρέμασαν στη τελική ευθεία...Γιάννης κράμπα από τα σχεδόν 40λεπτά. Ά ρε Μπουλτενχόζερ Αϊνστάιν.

Μεγάλη παιχτούρα ο 22χρονος Ayton.

Επεξ/σία από greekfragma
Δημοσ.

To βιντεάκι που θα σας φτιάξει την μέρα. Παρά τον τίτλο που είναι στα όρια του clickbait αξίζει τον χρόνο σας, υπάρχει και σχετικό άρθρο στους New York Times.

Συμφωνώ απόλυτα (και λόγω προσωπικής εμπειρίας, τόσο οικογενειακής όσο και σε τσιμεντένια γήπεδα) με το παρακάτω

Γενικά το κανάλι αυτό όπως και το stats heavy Thinking Basketball είναι από τα καλά στο αντικείμενό τους.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...