Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χτες κάθησα και είδα τα τελευταία πέντε λεπτά πάλι... με ησυχία γιατί ήθελα να χωνέψω τι κάνανε στο τέλος

Δε μπουκάρανε... αν είχανε μπουκάρει ακόμη και με το τραγικό ποσοστό στις βολείς θα είχανε βάλει καταρχήν μερικά καλάθια με φάουλ και επίσης θα είχαν διώξει και κάποιους αμυντικούς με πέμπτο φάουλ

Γενικά όμως ούτε πάσα δε παίξανε.... ΔΕΝ κάνανε πάσες

Αυτό που λεει το site πιο πάνω  

είναι γεγονός.... 

Είναι απίστευτο το ότι χάσανε. Στο 104-104 πραγματικά έβαλα τα κλάματα.... 

Δημοσ.

Εγω παντως δεν πιστευω οτι πρεπει να ριξουμε το "φταιξιμο" στο Γιαννη. Αυτός ειναι , ειναι δουλευταρας, ειναι καλο παιδι, εχει ξεκινησει απο το μειον απειρο και εχει φτασει να ειναι MVP στο ΝΒΑ. Εχει δωσει ελπιδα σε ενα ολοκληρο οργανισμο που χωρις αυτον θα ηταν στις 10-20 νικες το χρονο και κανει και θα κανει μεγαλη καριερα εξασφαλιζοντας τα δισεγγονα του . 

Αλλα δεν ειναι ο Ιησους Χριστος, δεν θα παρει τον Gooden και τον Ilgauskas να τους παει τελικο μονος του, δεν εχει το βρωμοχερο που ακομη και στην κακη του μερα θα του δωσει 30 ποντους οπως ο Curry και δεν εχει και τον χαρακτηρα του Lebron που θα πει σε προπονητη και παικτες "ακουστε εμενα θα κανουμε αυτο και αυτο και δωστε μου τη μπαλα και θα καθαρισω" ή του Kobe Που ηταν νεουδι στους Lakers και δεν εβλεπε κανεναν μπροστα του και ζηταγε μπαλα και τα εχωνε. 

That been said , με τοσους τραυματισμους φετος ηταν/ειναι μεγαλη ευκαιρια να παρει πρωταθλημα. Η κριτικη ειναι αναποφευκτη, ειδικα στο ΝΒΑ που ψαχνει συνεχεια νεους ηρωες, θα φαει πολυ κραξιμο απο εδω και περα. 

Η λυση ειναι απλη. Απο την επομενη μερα του αποκλεισμου των Bucs παει στον Hakeem και του λεει "μαστορα 2 μηνες θα κοιμαμαι στο σπιτακι του σκυλου και θα κανω οτι μου πεις αρκει να μου μαθεις 3κινησεις στο ποστ και τη μηχανικη στο σουτ να τα βαζω απο τα 4 μετρα". Παιζει του χρονου στο 4 και εζησαν αυτοι καλα και εμεις καλυτερα. 

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, james9tito είπε

"μαστορα 2 μηνες θα κοιμαμαι στο σπιτακι του σκυλου και θα κανω οτι μου πεις...

είμαι σίγουρος ότι το σπιτάκι του σκύλου του Hakeem είναι 200τμ και με δικό του γκαράζ! 😛

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, mants118 είπε

είμαι σίγουρος ότι το σπιτάκι του σκύλου του Hakeem είναι 200τμ και με δικό του γκαράζ! 😛

παίζει ο σκύλος να έχει BMW station

Δημοσ.

Αν τον/τους κράζουν τα media, που έτσι και αλλιώς είναι με τα big market franchises τι να πεις όταν σε σφάζει με το γάντι ο ΔΙΚΟΣ σου άνθρωπος.

Η αλήθεια είναι πάντα κάπου στη μέση. Απλά το σύγχρονό μάρκετινγκ φουσκώνει και γεμίζει υπέρμετρες προσδοκίες τους fans στην αρχή της χρονιάς. Και ειδικά στα small market teams, τα λεγόμενα και poverty franchises διαβάζεις και τις πιο αμετροέπειες. Ο Γιάννης he is who he is. Δε περιμέναμε αυτή τη σειρά να δούμε έναν διαφορετικό παίχτη. Αυτά που μπορεί να κάνει τα κάνει στο γήπεδο. Ομοίως και αυτά που είναι ανίκανος να κάνει δε μπορεί να τα κάνει (τουλάχιστον όχι στην χάση και στην φέξη) και ας φαντασιώνονται διάφορα οι fans και το franchise του.

Το πρόβλημα δεν είναι ότι οι bucks δε παίρνουν πρωτάθλημα. Ακόμα και να πέρναγαν nets θα χάνανε από utah/phoenix ίσως και τους no kawhi flippers. Το πρόβλημα είναι ότι ο πρωταθλητής είναι πάντα ΕΝΑΣ. Ξεκινάς τη χρονιά και ενώ δεν είσαι στις 3-4 καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος (μην ξεχνάμε και τους Lakers όσο ήταν υγιείς και τους Nuggets όσο είχαν Murray) συνεχίζει το αφήγημα από το front office και τα media για πρωταθλήματα και πράσινα άλογα. Και έρχεται μία εμφάνιση από ΕΝΑΝ μόνο παιχταρά και καταλαβαίνεις πόσο πίσω είσαι και ατομικά αλλά και σαν νοοτροπία και franchise.

Ο Γιάννης δόξα τον θεό "got the bag" που λένε οι Αμερικάνοι. Παίζει, δε παίζει, γ@μ@ει, chockάρει, τραυματιστεί είναι εξασφαλισμένος. Από εκεί και πέρα είναι δυστυχώς και αυτός αναγκασμένος να συντηρεί το πανηγυράκι και τι να πει μετά τα choke jobs των 2 προηγούμενων ετών? Για την ακρίβεια το είπε μέσες άκρες πριν την σειρά με τους Heat και του τη πέσανε πάλι τα media.

Όταν τα λες αυτά με τα παλτά τους heat, τι θα σκέφτεσαι όταν θα έρθει η σειρά να παίξεις με KD, Kyrie και Harden? Θέλω να πω ότι οι Bucks είναι ένας Εδεσσαϊκός του NBA, με την διαφορά ότι υπάρχει χρήμα παντού σε όλες τις ομάδες. Απλά οι fans, τα media, το front office και το κακό συναπάντημα γ@μ@νέ το narrative από την αρχή της χρονιάς, και καταλήγουν μετά "απογοητευμένοι" γιατί οι bucks "chockάρουν" και δε παίρνουν πρωτάθλημα. Λες και είναι εφικτό να το κλέψει κανείς από το Μπρούκλιν αν είναι υγιείς τα επόμενα χρόνια.

Τέσπα ας μη νευριάζω άλλο. Ας δούμε τι θα κάνουν πάλι σήμερα. No Kyrie, Harden μάλλον ΄"παίζει" ή τέλος πάντων ότι μπορεί να κάνει με ένα πόδι.

2 ώρες πριν, james9tito είπε

Η λυση ειναι απλη. Απο την επομενη μερα του αποκλεισμου των Bucs παει στον Hakeem και του λεει "μαστορα 2 μηνες θα κοιμαμαι στο σπιτακι του σκυλου και θα κανω οτι μου πεις αρκει να μου μαθεις 3κινησεις στο ποστ και τη μηχανικη στο σουτ να τα βαζω απο τα 4 μετρα". Παιζει του χρονου στο 4 και εζησαν αυτοι καλα και εμεις καλυτερα. 

Στο πατριωτάκι όπως πήγε στον Kobe, έπρεπε να είχε πάει πολλά χρόνια τώρα. Όπως και έπρεπε να είχε προσλάβει τον μάγο trainer για τις βολές, του Embid και τόσων άλλων. Και ο Embid 70% FT shooter ξεκίνησε και κοντεύει να πιάσει το 90%.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σήμερα είναι? 330 δηλαδή στις 500 μπορούμε να σηκωθούμε να δούμε κάτι

Επεξ/σία από coyote2
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, coyote2 είπε

Σήμερα είναι? 330 δηλαδή στις 500 μπορούμε να σηκωθούμε να δούμε κάτι

Και 5:30 να σηκωθείς θα δεις....

Δεν ξέρω γιατί αλλά πιστεύω ότι μετά από τόσο κράξιμο ο Γιάννης θα θέλει να κλείσει στόματα.... Το ελπίζω .....

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, ilos είπε

Αν τον/τους κράζουν τα media, που έτσι και αλλιώς είναι με τα big market franchises τι να πεις όταν σε σφάζει με το γάντι ο ΔΙΚΟΣ σου άνθρωπος.

Πέρα από το αναμενόμενο media driven hate speech που πουλάει και γι αυτό συμβαίνει τώρα, το παραπάνω απόσπασμα με τον Καρίμ θα πρέπει να δώσει έξτρα κίνητρο στον Γιάννη αν έχει λίγο έστω εγωισμό. Γιατί αυτά δεν τα λέει ο x αναλυτής που θέλει να κάνει viral το tweet του, τα λέει ο #1 franchise player στην ιστορία των Bucks, o μόνος που τους έχει δώσει πρωτάθλημα και τα ρεκόρ του οποίου κυνηγά ή έχει ήδη καταρρίψει ο Γιάννης.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, Speculoos είπε

Πέρα από το αναμενόμενο media driven hate speech που πουλάει και γι αυτό συμβαίνει τώρα, το παραπάνω απόσπασμα με τον Καρίμ θα πρέπει να δώσει έξτρα κίνητρο στον Γιάννη αν έχει λίγο έστω εγωισμό. Γιατί αυτά δεν τα λέει ο x αναλυτής που θέλει να κάνει viral το tweet του, τα λέει ο #1 franchise player στην ιστορία των Bucks, o μόνος που τους έχει δώσει πρωτάθλημα και τα ρεκόρ του οποίου κυνηγά ή έχει ήδη καταρρίψει ο Γιάννης.

Πιστεύω αυτό έχει στο μυαλό του ο Kareem, γιατί τόσο καιρό του ευλογάγαν όλοι τα γένια στο Μιλγουόκι (γιατί έπρεπε να πέσει η τζίφρα για το extension) και βλέπει αυτό δεν επέφερε  βελτίωση παρά μόνο στασιμότητα. Ούτε θα αλλάξει η όλη φάση με το που πάρει πόδι ο Bud. Θα πρέπει από μόνος του να μην είναι τόσο liability στα playoffs. Πράγματα που οπωσδήποτε πρέπει να τα δουλέψει ΤΩΡΑ σε αυτήν την off season. Η περιπέτεια στην Κίνα με τον ταβερνιάρη για coach και τα MVP MVP, το μόνο σίγουρο είναι δε κάναν καλό στην εξέλιξή του τα τελευταία 2 χρόνια.

Aν δω του χρόνου λίγο συμπαθητικό midrange σουτάκι και 75-80% βολές, εγώ θα είμαι ικανοποιημένος και πιστεύω θα φτάσουν μέχρι ECF έτσι.

Επεξ/σία από ilos
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, ilos είπε

Πιστεύω αυτό έχει στο μυαλό του ο Kareem, γιατί τόσο καιρό του ευλογάγαν όλοι τα γένια στο Μιλγουόκι (γιατί έπρεπε να πέσει η τζίφρα για το extension) και βλέπει αυτό δεν επέφερε  βελτίωση παρά μόνο στασιμότητα. Ούτε θα αλλάξει η όλη φάση με το που πάρει πόδι ο Bud. Θα πρέπει από μόνος του να μην είναι τόσο liability στα playoffs. Πράγματα που οπωσδήποτε πρέπει να τα δουλέψει ΤΩΡΑ σε αυτήν την off season. Η περιπέτεια στην Κίνα με τον ταβερνιάρη για coach και τα MVP MVP, το μόνο σίγουρο είναι δε κάναν καλό στην εξέλιξή του τα τελευταία 2 χρόνια.

Aν δω του χρόνου λίγο συμπαθητικό midrange σουτάκι και 75-80% βολές, εγώ θα είμαι ικανοποιημένος και πιστεύω θα φτάσουν μέχρι ECF έτσι.

ECF πρέπει να αλλάξει η νοοτροπία αλλιώς πάλι θα χρειαστεί συναστρία σαν τη φετινή όπου στην Ανατολή οι Νετς ήταν τίγκα στους τραυματισμούς, οι Σίξερς με κουτσό τον Εμπιντ και άφαντο τον Σίμονς και οι υπολοιπες ομάδες ήταν ασταθέστατες. Την ίδια στιγμή στη Δύση δεν υπάρχει LBJ-AD, o Kahwi τραυματίας και οι Utah/Suns όσο καλές ομάδες κι αν είναι τώρα ψήνονται σε συνθήκες playoffs.

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, naimore είπε

Doc Rivers’ Playoff History since winning title with 4 HOFs in Boston:

aHR0cHM6Ly9wYnMudHdpbWcuY29tL21lZGlhL0U0

Όπως έγραψα χειρότερος και από Bud.😁

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

υπαρχουν 5-6 φασεις στο παιχνιδι οπου σε δευτερευοντα εφνιδιασμο ειναι ο ντουραν με τον παιχτη που τον μαρκαρει και ο γιαννης που εχει γυρισει πισω πολυ γρηγορα και κινειται μακρυα απο τον ντουραν αντι να βοηθησει το συμπαιχτη του,με λιγα λογια προσπαθει να αποφυγει να μαρκαρει τον ντουραν,φοβαται,τρεμει και φυσικα ο ντουραν εκτελει χαλαρα.

Σε play offs που σημαινει do or die,μαζευεις παιχτες και προπονητη και τους ανακοινωνεις σταρατα οτι εσυ μαρκαρεις τον καλυτερο παιχτη του αντιπαλου και τελος,δεν δεχεσαι κουβεντα απο κανεναν,δε ζητας την αδεια του προπονητη απλα το ανακοινωνεις.

Επεξ/σία από 3DJIN
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...