greekfragma Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 Πονάνε τα μυαλά μας με τον Bud ρε μλκ... δε το αντέχω και απόψε. βιάζει τη λογική. Που είναι ο Πόρτις και ο Φορμπς ρε τη τρέλα μου!
ilos Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 Ο Φόρμπς έπαιξε κάτι λίγο. Αν ο Πόρτις δεν είναι τραυματίας ή δε γ@μησέ την γυναίκα του Bud δεν υπάρχει εξήγηση σε αυτό το πράγμα ξαφνικά. όπως και να έχει ο Γιάννης δε βαράει πολλά σουτάκια, ο Middleton είναι σε καλή μέρα οπότε +11. Το μόνο καλό από Nets είναι ότι ο Harden προσφέρει επιθετικά, αλλιώς θα ήταν πολύ χειρότερα τα πράγματα.
cambo99 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 4η περίοδο θα δούμε τι δυναμεις θα έχουν οι Bucks. Ο Harden πάντως έβαλα φα ποντάκια του σήμερα. Δεν θα είναι εύκολο το 3-3 !
ilos Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 Πάντως όλη τη σειρά έχουμε δει έναν αγνώριστο πολύ κακό Harris, και έναν Holiday που πιο πολύ μοιάζει με Bledsoe παρά με Holiday από την περιφέρεια. Θα χρειαστούν και τους 2 να step up όποιος περάσει. Κατάφεραν και έφαγαν καλάθι σε 0.6. Αν είναι δυνατόν. 1
cambo99 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 Ο Λόπεζ πραγματικα ειναι σαν παίζει για τους Νετς τώρα... 😋
ilos Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 2 λεπτά πριν, cambo99 είπε Ο Λόπεζ πραγματικα ειναι σαν παίζει για τους Νετς τώρα... 😋 Δεν τον χτυπάνε τόσο με KD σήμερα, Δε ξέρω γιατί. Χαζομάρα τους. Χαχαχα μόλις το κάνανε. Όταν όλη η επίθεση καταλήγει σε iso και switch του holiday με τον griffin για σουτάκι θέλω να σπάσω το κεφάλι του Bud.😁 Ειδικά όταν ρίχνει τούβλα όλη την σειρά. Ο Γιάννης έχει ψυχολογικά με Harden δε καταλαβαίνω γιατί δε τον βάζει μέσα και τριπλάρει βαράει σουτάκια και μ@λ@κίες. Πάλι λάθος έκανε στην προηγούμενη φάση. Πάλι choke ο Γιάννης στην last επίθεση, αλλά ο cash είναι ΤΡΟΜΕΡΟΣ σήμερα και το έσωσε πάλι. Με τέτοιο Middleton δε χάνουν οι bucks. Το κακό είναι ότι είναι άλλος παίχτης εκτός έδρας. Τον έχουν ματιάσει τον holiday, δε ξέρω τι έχει πάθει πολύ κακός σαν playmaker.
greekfragma Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 αν πω οτι αυτό το έκτρωμα του bud θέλω να αποκλειστεί απόψε θα γίνω hater?
ilos Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 Μόλις τώρα, greekfragma είπε αν πω οτι αυτό το έκτρωμα του bud θέλω να αποκλειστεί απόψε θα γίνω hater? Δεν είναι τόσο κακοί σήμερα. Είναι βλαμμένοι (αυτό δεν αλλάζει), αλλά δεν είναι κακοί. Στο τέλος θα έχουμε πάλι iso's battle.Ελπίζω ο Middleton να συνεχίσει έτσι.
greekfragma Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 Μόλις τώρα, ilos είπε Δεν είναι τόσο κακοί σήμερα. Είναι βλαμμένοι (αυτό δεν αλλάζει), αλλά δεν είναι κακοί. Καμιά φορά προτιμώ να βλέπω κακή απόδοση (οκ όλοι έχουν τις μέρες τους) από το να βλέπω βλαμμένες επιθέσεις, βλαμμένα matchup και βλαμμένες επιλογές για την εξέλιξη του αγώνα.
ilos Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 Πάλι κλέψιμο από harden θα τρελαθώ. άλλος μανταλάκιας Πάτ. Γάτα ο Middleton. 2η φορά κλέβει 3 βολές. Κάναν challenge lol.
IcemanGr71 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 7 λεπτά πριν, greekfragma είπε αν πω οτι αυτό το έκτρωμα του bud θέλω να αποκλειστεί απόψε θα γίνω hater? Έκτρωμα ή όχι εμείς Γιάννη αγαπάμε με όλα τα καλά και τα στραβά του... 1
ilos Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 Tucker the unsung hero. Volley παίζουν μέσα αχαχαχαχα Its over. Τους άφησαν να τρέξουν. Τα λέμε game 7. ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο CASH ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ 1
IcemanGr71 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 Αυτό.... In your face μούσια αχώνευτε... 😀😀😀
ilos Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 🔥🔥🔥 Λευκή πετσέτα. Σήμερα οι Bucks ανέδειξαν το αυτονόητο. Δε μπορείς να νικήσεις με ΕΝΑΝ παίχτη. Αν και ο harden κάτι έκανε. Παρ' όλα αυτά ποντάρω στην βλακεία που τους δέρνει, στον Bud, στις αδυναμίες του Γιάννη και στον KD και πιστεύω θα αποκλειστούν game 7. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα