ilos Δημοσ. 21 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2021 7 λεπτά πριν, Weiss είπε Κατάλαβα τι θα γίνει στο προολυμπιακό με τα τούβλα του Καλάθη από τώρα.😆
xgol Δημοσ. 21 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Δεν κρινουμε εναν παικτη σα να παιζουμε 2k21. Just telling.. 92% shooting 35% handling etc. Το μπασκετ ειναι πολυσυνθετο αθλημα. Επεξ/σία 21 Ιουνίου 2021 από xgol
Weiss Δημοσ. 21 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2021 Δεν κρίνω τόσο τα ποσοστά του όσο το ότι δείχνει να "κρύβεται" στα δύσκολα. Ας έπαιρνε προσπάθειες και ας τις έχανε. Kαι για έναν παίκτη που αμείβεται με 30.000.000$ το χρόνο έχεις και απαιτήσεις.
coyote2 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2021 είναι 2.11.... σαν τον Γιάννη ανάλογα ειναι δηλαδή.... και νούμερο 1 στο ντραφτ? Αρα όχι και πολύ εξέλιξη ....
xgol Δημοσ. 21 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2021 28 λεπτά πριν, Weiss είπε Δεν κρίνω τόσο τα ποσοστά του όσο το ότι δείχνει να "κρύβεται" στα δύσκολα. Ας έπαιρνε προσπάθειες και ας τις έχανε. Kαι για έναν παίκτη που αμείβεται με 30.000.000$ το χρόνο έχεις και απαιτήσεις. Δε μιλουσα για σενα βασικα. Για τον Σιμμονς και οτι κρυβεται, συμφωνω. Παντως το μπασκετ δεν ειναι, ξαναλεω, ps game που οι παικτες κανουν “choke”, εχουν χαμηλα ratings κτλ. Εδω μεσα ολοι οι «αμεροληπτοι» κραζαν που δεν εβαζε ο Γιαννης βολες και που εχανε τριποντα και πως πρεπει να τα βελτιωσει για να παει μακρια. Εδω ενας που επαιζε πριν 30 χρονια στην Ανω Ραχουλα εδινε και συμβουλες για τις βολες και με ρωτουσε εμενα που επαιζα 😂 Συνεχιζουν και δεν ακουν οταν τους γραφω πως δεν θα κερδιζαν με το να ανεβαζε ο Γιαννης τα ποσοστα του απαραιτητα, θα κερδιζαν αν υπηρχε και απειλη απο τους υπολοιπους παικτες! Και επιβεβαιωθηκε 100% αυτο το σκεπτικο, οχι απο τους Μπακς, αλλα απο τον Ντουραντ, που ειναι ο καλυτερος παικτης επιθετικα αυτη τη στιγμη και διαδοχος του kobe. Τι αλλο να κανει; Εκανε τα παντα και παλι δεν εφτασε για τη νικη. Γιατι ηταν ΜΟΝΟΣ! Και ο Γιαννης, οταν δεν συμμετεχουν οι υπολοιποι, ειναι λογικο να κουραζεται (δεν εχει conditioning 😂😂) και να παιρνει χειροτερες προσπαθειες και να εκβιαζει! Αλλα μαλλον εδω οι περισσοτεροι κρινουν απ τα videogames που παιζουν, δεν εξηγειται διαφορετικα! Τωρα για το Μπακς-Χοκς, ειναι τελειως διαφορετικο παιχνιδι. Με τους Νετς, θα κερδιζε ο πιο σκληρος, οποτε πηγε στη δυναμη. Με τους Χοκς θα παει στον ΡΥΘΜΟ. Πρεπει να τους σπασουν το ρυθμο. Και εικαζω πως δε θα χουν προβλημα. Τωρα αν τους αφησουν να νιωσουν ανετα και σκοραρει 40αρες ο Γιανγκ, θα συμπαρασυρει και τους υπολοιπους.
coyote2 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Να γράψουμε κάπου καθαρά ότι πέρασαν ταγεράκια και έχασε η Φιλαδέλφεια γιατί δεν το έχουμε γράψει καθαρά και μπερδεύτηκα το πρωί οπότε τους περιμένουμε με πλεονέκτημα έδρας και βασική μας απαίτηση να πνίξει ο holiday τον tray Επεξ/σία 21 Ιουνίου 2021 από coyote2
IcemanGr71 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Ο πανηγυρισμός του Γιάννη προς την εξέδρα των Ελλήνων https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net/v/t66.36240-6/169670138_608393750124738_6864756855283084541_n.mp4?_nc_cat=101&ccb=1-3&_nc_sid=985c63&efg=eyJ2ZW5jb2RlX3RhZyI6Im9lcF9oZCJ9&_nc_ohc=28lTXwruuZ4AX_WSawM&_nc_ht=scontent-waw1-1.xx&oh=06bc7e49b214ae1ef6367f09aecb67bf&oe=60D5EFBE Επεξ/σία 21 Ιουνίου 2021 από IcemanGr71 3
ilos Δημοσ. 21 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2021 Η δική μου οπτική είναι ότι στο τέλος της 4ης μια χαρά τις ίδιες παθογένειες είδαμε τους Bucks που τους ταλαιπωρούν τόσα χρόνια (όχι βέβαια σε τόσο μεγάλο βαθμό όπως με bledsoe). Iso's, ασυννενοησία μετά από time out (Ο Lopez νόμιζε ότι ήταν ακόμα 8 δεύτερα) και θα την πατάγανε πάλι όπως στο game 5 αν ο KD δε πάταγε 1 τρίχα την γραμμή. Από την άλλη η τύχη και οι τραυματισμοί είναι μέρος του game. Όπως και ο Γιάννης όταν τραυματίστηκε πέρσι με τους Heat, δε τους δώσαμε συγχωροχάρτι, έτσι και δε θα δώσω και στους Nets που το υπόλοιπο cast πλην KD ήταν απαράδεκτοι και περιμένανε από 1 κούκο να φέρει την άνοιξη. Ο Γιάννης έχει τις αδυναμίες και τα ελαττώματά του. Όπως όλοι οι παίχτες. Πχ και ο KD ήταν mismatch από πλευράς δύναμης για να μπορέσει να τον μαρκάρει στο Hook στην κρίσιμη επίθεση της OT. Η δουλειά του προπονητή είναι να τα μασκαρέψει κάπως αυτά και να βάλει τους παίχτες του στα spots που είναι effective. Δε κρίνουμε με "νουμεράκια" αλά NBA2K. Εξάλλου νομίζω δεν είναι δυνατόν να κάνεις airball σε βολή εκεί. Ίσως αλλάξουν το game code λόγω Γιάννη και Simmons.😁
xgol Δημοσ. 21 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2021 8 λεπτά πριν, ilos είπε Η δική μου οπτική είναι ότι στο τέλος της 4ης μια χαρά τις ίδιες παθογένειες είδαμε τους Bucks που τους ταλαιπωρούν τόσα χρόνια (όχι βέβαια σε τόσο μεγάλο βαθμό όπως με bledsoe). Iso's, ασυννενοησία μετά από time out (Ο Lopez νόμιζε ότι ήταν ακόμα 8 δεύτερα) και θα την πατάγανε πάλι όπως στο game 5 αν ο KD δε πάταγε 1 τρίχα την γραμμή. Από την άλλη η τύχη και οι τραυματισμοί είναι μέρος του game. Όπως και ο Γιάννης όταν τραυματίστηκε πέρσι με τους Heat, δε τους δώσαμε συγχωροχάρτι, έτσι και δε θα δώσω και στους Nets που το υπόλοιπο cast πλην KD ήταν απαράδεκτοι και περιμένανε από 1 κούκο να φέρει την άνοιξη. Ο Γιάννης έχει τις αδυναμίες και τα ελαττώματά του. Όπως όλοι οι παίχτες. Πχ και ο KD ήταν mismatch από πλευράς δύναμης για να μπορέσει να τον μαρκάρει στο Hook στην κρίσιμη επίθεση της OT. Η δουλειά του προπονητή είναι να τα μασκαρέψει κάπως αυτά και να βάλει τους παίχτες του στα spots που είναι effective. Δε κρίνουμε με "νουμεράκια" αλά NBA2K. Εξάλλου νομίζω δεν είναι δυνατόν να κάνεις airball σε βολή εκεί. Ίσως αλλάξουν το game code λόγω Γιάννη και Simmons.😁 Για την ταμπακιερα παλι τιποτα. Πως εγραψε ρε φιλε ο γιαννης 40 ποντους και πως περασαν οι Μπακς αφου ουτε βολες εβαλε, εκανε και ερμπολς που λες, εχασε και τα τριποντα! Μηπως τελικα για να αρχισουμε να παιρνουμε μυρωδια απο το αθλημα, να ξεπερασουμε τις κριτικες με τις βολες και τα chokes και να προσπαθησουμε να δουμε λιγο πως παιζεται αυτο το ρημαδι το αθλημα! Λεω εγω, μια σκεψη κανω. Για τo 2k εσυ πες μας, εγω δεν εχω παιξει ποτέ. Προτιμουσα το κανονικο μπασκετακι.
rus Δημοσ. 21 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2021 11 ώρες πριν, xgol είπε Εγραψες εκ παραδρομης SF, εξου και η απορια μου. Ξερω οτι θα συμμετεχουν, αλλα απο αυτο το ροστερ που αναμενεται να παραταχθει και πλην του γιαννη, η απουσια του Παπαπετρου ειναι κομβικοτατη. Ειναι ο πιο σημαντικος μας παικτης μετα απο Σλουκα και Καλαθη! Παναθηναικος εισαι φιλε μου? Στον Πριντεζη καμια αναφορα, δεν τον θεωρεις σημαντικο? SF το εγραψε ο φιλος στον οποιο απαντησα, οποτε το μετεφερα ακριβως ετσι για να γινω αντιληπτος.
xgol Δημοσ. 21 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, rus είπε Παναθηναικος εισαι φιλε μου? Στον Πριντεζη καμια αναφορα, δεν τον θεωρεις σημαντικο? SF το εγραψε ο φιλος στον οποιο απαντησα, οποτε το μετεφερα ακριβως ετσι για να γινω αντιληπτος. Κοιτα, βασικα ειμαι Ολυμπιακος απο εποχες Μπακατσιά! Οποτε λιγο δυσκολο να ειναι biased η γνωμη μου υπερ του γιαννακη! Ο πριντεζης εχει υπαρξει το καλυτερο 4 αρι της Ευρωλιγκας για μια σειρα ετων. Αλλα ειναι πλεον στα 36, και το κυριοτερο, υπαρχει απο πισω ο Μητογλου σαν κορμι (βεβαια επιθετικα δεν εχει καμια σχεση με τον καλο Πριντεζη ακομα). Αν δεν παιξει ο Παπαπετρου, λειπει και ο Παπανικολαου, ποιον θα βαλει στο 3; Τον Κασελακη;! Με τον Πριντεζη, αυτα που χανει η Εθνικη ειναι το spacing που θα προσφερει με το τριποντο (σε μια p&r based επιθεση, ειναι παρα πολυ σημαντικο να εχεις stretch 4) καθως και σε καταστασεις γρηγορου ποστ, που κανει εδω και χρονια στον ΟΣΦΠ. Χωρις δυναμικο τριαρι χανουμε παρα πολλα στην αμυνα κυριως. Στις αλλαγες στους περιφερειακους αλλα και στη ρακετα, σε βοηθειες και αλληλοκαλυψεις, καθως και υπαρχει σοβαρος κινδυνος να μας ποσταρει οποιοδηποτε δυνατο τριαρι υπαρχει στη διοργανωση. Επεξ/σία 21 Ιουνίου 2021 από xgol
3DJIN Δημοσ. 21 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) εγω παντως ειμαι ενθουσιασμενος με την προοπτικη τελικων φοινιξ με μπακς ή ατλαντα,θα ειναι μια μεγαλη νικη του process και της σκληρης δουλειας και να πανε να ...οι σουπερτιμς! και μακαρι να το φορεσει ο γιαννης και να τον ζηλευουν πιο πολυ οι ευκολακηδες που πηγαν σε σουπερτιμς για να παρουν δαχτυλιδι.Μεσω του process γινεσαι θρυλος,αθανατος. Αμα το παρει για μια βδομαδα στη δουλεια θα φοραω μπλουζα 34 Επεξ/σία 21 Ιουνίου 2021 από 3DJIN 5
coyote2 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2021 Οι τραυματισμοί συμβαίνουν και στην regular. Οι νετς δε παίξανε και πολύ μαζί .... και προσταυτευτήκανε Επίσης αυτό που έγινε με τον Γρκίφιν είναι απάτη. Ξαφνικά άρχισε να πηδάει!!!!! πριν δεν είχε καρφώσει. Θα έπρεπε να υπάρχει μία επιτροπή ηθικής που να τον τιμωρήσει για τη συμπεριφορά τους στους Πίστονς
ilos Δημοσ. 21 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2021 1 ώρα πριν, xgol είπε Για την ταμπακιερα παλι τιποτα. Πως εγραψε ρε φιλε ο γιαννης 40 ποντους και πως περασαν οι Μπακς αφου ουτε βολες εβαλε, εκανε και ερμπολς που λες, εχασε και τα τριποντα! Μηπως τελικα για να αρχισουμε να παιρνουμε μυρωδια απο το αθλημα, να ξεπερασουμε τις κριτικες με τις βολες και τα chokes και να προσπαθησουμε να δουμε λιγο πως παιζεται αυτο το ρημαδι το αθλημα! Λεω εγω, μια σκεψη κανω. Για τo 2k εσυ πες μας, εγω δεν εχω παιξει ποτέ. Προτιμουσα το κανονικο μπασκετακι. Τι γιατί έβαλε 40 πόντους? 30 είχε average στη σειρά και 40 στη regular με τους Nets. 😁 Και 30 μ.ο. γενικά. Τι περίμενες δηλαδή? Αυτά είναι τα φυσιολογικά του νούμερα. Αυτά περιμένουν όλοι από αυτόν. Το παράλογο είναι εμφανίσεις με Miami πέρσι και Toronto πρόπερσι. Αυτό δηλαδή τι σημαίνει ότι δε παραμένει κακός σε βολές και τρίποντα? Για την ακρίβεια στις βολές είναι all time low. Δεν έχω ιδέα από 2Κ.😁 Εκτός αν προσπαθείς να μου εκμεεύσεις ότι δεν είναι Simmons πχ και μπορεί να σκοράρει. Οπότε Duh.
xgol Δημοσ. 21 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2021 13 λεπτά πριν, ilos είπε Τι γιατί έβαλε 40 πόντους? 30 είχε average στη σειρά και 40 στη regular με τους Nets. 😁 Και 30 μ.ο. γενικά. Τι περίμενες δηλαδή? Αυτά είναι τα φυσιολογικά του νούμερα. Αυτά περιμένουν όλοι από αυτόν. Το παράλογο είναι εμφανίσεις με Miami πέρσι και Toronto πρόπερσι. Αυτό δηλαδή τι σημαίνει ότι δε παραμένει κακός σε βολές και τρίποντα? Για την ακρίβεια στις βολές είναι all time low. Δεν έχω ιδέα από 2Κ.😁 Εκτός αν προσπαθείς να μου εκμεεύσεις ότι δεν είναι Simmons πχ και μπορεί να σκοράρει. Οπότε Duh. ΠΩΣ ΕΦΤΑΣΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ 40 ποντους ειναι το ερωτημα;;; Παροτι δε βελτιωθηκε σε βολες/τριποντα;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα