Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψήνεται ανταλλαγή Simmons με Lillard, αλλά προφανώς θα γίνει σφαγή με τα ανταλλάγματα και αυτά που θα ζητάει ο Morey.🤣

Αν προχωρήσει και δε κατακρεουργηθούν οι Sixers εντελώς σαν ομάδα, κλείνει η 4αδα στην Ανατολή (Nets,Bucks,Heat,Sixers). Καμία άλλη ομάδα από τις υπόλοιπες δε θα έχει την ευκαιρία να μπει σφήνα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 4/8/2021 στις 12:41 ΜΜ, IcemanGr71 είπε

Έτοιμο το μπλουζάκι.... Θα το ξανατυπωσω και με μεγαλύτερες τις στάμπες...

😃😃😃😃

Screenshot_20210804_123939.jpg

Screenshot_20210804_123953.jpg

Καλημέρα... Επειδή με ρωτάτε για τις στάμπες.... 

Τα αρχεία τα βρήκα από εδώ...

https://www.instagram.com/netoseteoito/

Το παλικάρι έχει απίστευτο χέρι και ταλέντο....

Σε αυτό έκανα ένα print screen και crop....

https://www.instagram.com/reel/CRk_iToBX5N

Την άλλη εδώ.... απλά κατεβάζεις την εικόνα...

https://www.instagram.com/p/BxKWkzTlLfn/

Το παλικάρι έχει και άλλες φοβερές δημιουργίες όπως βλέπετε...

Θησαυρός !!!!!!!!!!!!!!

Αν για κάποιο λόγο δεν ανοίγει το link απλά βρείτε την στο insta του...

Και για όσους δεν έχουν insta.... κατεβάστε από εδώ...

https://we.tl/t-kFVq1TYHus

:-)

Επεξ/σία από IcemanGr71
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Weiss είπε

Heartbreaking

Αυτόν τον παίχτη τον έχω χρόνια στην καρδιά μου.....  Γιατί δεν έρχεται Ευρώπη μεριά?????

Ας τον απολαύσουμε τουλάχιστον σε άλλη ήπειρο... Είναι κρίμα να μην παίζει !!!!!!!!!!!!!

Από το νο. 60 του draft 2011 (τελευταίος) ..... και έκλεισε στόματα.... γιατί δεν παίζει δεν μπορώ να το καταλάβω...

Επεξ/σία από IcemanGr71
Δημοσ.

Μπορεί πανεύκολα να βρει συμβόλαιο σε Ευρώπη, Κίνα και αλλού. Το θέμα είναι ότι δε βρίσκει στο  NBA,  σαν να τον έχουν απαξιωμενο. Αυτό είναι που τον πειράζει περισσότερο. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, IcemanGr71 είπε

Αυτόν τον παίχτη τον έχω χρόνια στην καρδιά μου.....  Γιατί δεν έρχεται Ευρώπη μεριά?????

Ας τον απολαύσουμε τουλάχιστον σε άλλη ήπειρο... Είναι κρίμα να μην παίζει !!!!!!!!!!!!!

Από το νο. 60 του draft 2011 (τελευταίος) ..... και έκλεισε στόματα.... γιατί δεν παίζει δεν μπορώ να το καταλάβω...

Δεν είναι πια επιπέδου ΝΒΑ.

Αλλά θα μου πεις υπάρχουν και άλλα παλτά στην λίγκα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπάρχουν 2 λόγοι κυρίως που είναι εκτός NBA. Ο πρώτος είναι που ήταν επιρρεπής σε τραυματισμούς μετά τους Celtics. Έχει χάσει πάρα πολλά παιχνίδια από τότε. Τελευταία του ευκαιρία ήταν στους Nuggets? Δε θυμάμαι.

Ο δεύτερος είναι μετά το trade των Celtics και τα σκηνικά που παίχτηκαν με τον LeGM στους Cavs... Μάλλον έχει φάει blackball από τους GM γιατί θεωρήθηκε υπεύθυνος για την μανούρα. Can't blame Lebron.😁 Με αποτέλεσμα ο LeGOAT να κάνει LeRestart όλο το roster mid season τότε για να βρεθεί το salary cap και μετά να μαγειρέψει έτσι εν πολύς το free agency του στους Lakers.😁

Η πλάκα είναι ότι ο Lebron ακόμα και με εκείνους τους τυχάρπαστους που μάζεψε από τα trades (μόνο ο Clarkson να άξιζε αν και δεν ήταν τότε σε αυτό το level) κατάφερε και ξαναπήγε finals! Και μάλιστα είχε κάνει απίστευτο playoff run. Ατομικά τολμώ να πω ήταν επιπέδου heat Lebron. Στη φετινή Ανατολή θα έφευγε 2nd round για πλάκα. Για να δούμε πόσο έχουν αλλάξει οι συσχετισμοί σήμερα στο NBA.

Το ότι είναι 1.5 μέτρο με τα χέρια στην ανάταση δε βοηθάει επίσης, αλλά εντάξει δε θα τον πάρεις για την άμυνα. Το pro AM game δε μου λέει κάτι. Πιο πολύ μου λένε οι Παναμερικάνικοί που έπαιξε πέρσι και εκεί ήταν και πάλι πολύ καλός. Φοβερή περίπτωση για Ευρώπη σίγουρα. Τρομερός scorer.

Επεξ/σία από ilos
Δημοσ.
17 ώρες πριν, greekfragma είπε

Πάμε μωρή παικτούρα! :P

Α τον πήραν στο summer league τελικά για τα επόμενα παιχνίδια. Nice. Τουλάχιστον τον δοκιμάζουν.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, ilos είπε

Α τον πήραν στο summer league τελικά για τα επόμενα παιχνίδια. Nice. Τουλάχιστον τον δοκιμάζουν.

Το γενικότερο feedback που πήρα ήταν ότι κανένας από τους παίχτες στο summer league ρόστερ δεν έχει τη δυνατότητα να παίξει ούτε garbage time στη regular. Ακόμα και ο Νwora που ουσιαστικά αυτός είναι ο μόνος παίχτης που τσεκαρουν οι Μπακς στο summer league έχει χτυπητές αδυναμίες. Τουλάχιστον αυτός σίγουρα  θα είναι στο rotation της κυρίας ομάδας.

Ο Καλαϊτζάκης είχε τρομερα μονοδιάστατο και προβλέψιμο παιχνίδι χωρίς το κάτι παραπάνω που μπορεί να του δώσει μια θέση στην άκρη του πάγκου. Ή θα δεχτεί να πάει στη αναπτυξιακή ομάδα ή θα χρησιμοποιηθεί ως trade currency. Και πάλι είναι μεγάλο βήμα για τον παίχτη που ήταν η αλλαγή του Μποχωρίδη στον Παναθηναϊκό. Βέβαια οι (πολύ έντονες) φήμες λένε ότι η όλη μετακίνηση στο Μιλγουόκι ήταν απλά εξυπηρέτηση των Μπακς στον ατζέντη του Γιάννη.

Στο μεταξύ κανένας δεν ξέρει τι συμβαίνει με τον Θανάση. Εμφανίζεται ως θεατής στο summer league, κάνει φωτογραφίσεις αλλά ακόμα είναι FA χωρίς τυπικά ομάδα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...