Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δε την πάλεψα για ξενύχτι χτες, λίγο που είδα στιγμιότυπα συνειδητοποίησα πόσο κωλόφαρδες είναι όλες οι ομάδες της Ανατολής (πλην Celtics) που δεν είναι στη Δύση. Θα μπορούσαν όλοι να ήταν κάλλιστα στην ατυχή θέση των warriiors που θεωρώ θα πάνε για rebuild φέτος γύρω από τον Curry. Εντωμεταξύ τραυματίστηκε και ο Zion στην ήττα από τους Lakers (καλό αποκλεισμό από το Denver🤣)  και δε τους έχω να περνάνε εύκολα με τους Kings τώρα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φοβερή ενέργεια και passing game απ'τους Κings... οι Warriors έπαιζαν σαν κουρασμένα παλικάρια. Πώς περνάνε έτσι τα χρόνια, να θεωρείτει ο Γκριν συνταξιούχος, ο Κλέι ξεπερασμένος και ο Πωλ να'χει καταντήσει σαν το gollum ψάχνοντας ένα δαχτυλίδι.

Αντιθέτως με την ομαδική προσπάθεια των Kings, οι Pelicans το πάλεψαν περισσότερο με ατομικές ενέργειες. Κρίμα που τραυματίστηκε πάλι ο Zion, αλλά πιστεύω ότι θα κέρδιζαν οι Λέικερσ ούτως ή αλλως.

To Σάββατο έχει παιχνίδια 20:00 - 22:30 - 1:00 και τη Κυριακή 20:00 - 22:00 - 2:00 (bucks). Το game3 των bucks 00:30 και τα games 5-6-7 στις 20:00

Επεξ/σία από ekrepali
  • Like 1
Δημοσ.

Εγώ πάντως θα το ρίξω το ξενύχτι σήμερα για το sixers heat. Το άλλο μου είναι αδιάφορο, θα το μάθω το πρωί.🤣

• Like 1
Δημοσ.
1 minute ago, ilos said:

Εγώ πάντως θα το ρίξω το ξενύχτι σήμερα για το sixers heat. Το άλλο μου είναι αδιάφορο, θα το μάθω το πρωί.🤣

δωσε προγνωστικο για το σιξερς χιτ. θα το δουμε παρεα.

Δημοσ.
27 minutes ago, ekrepali said:

και ο Πωλ να'χει καταντήσει σαν το gollum ψάχνοντας ένα δαχτυλίδι.

😄😄😄

Δημοσ.
2 ώρες πριν, greekfragma είπε

δωσε προγνωστικο για το σιξερς χιτ. θα το δουμε παρεα.

Εξαρτάται σε τι κατάσταση είναι ο Embid.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

βυσματικη η 7η θεση, ο νικητης συνανταει τους Σελτικς στον τελικο Ανατολης

Επεξ/σία από Odyss3us
Δημοσ.
16 minutes ago, ilos said:

Εξαρτάται σε τι κατάσταση είναι ο Embid.

τον βλέπω σε κάκιστη φόρμα. σέρνει τα πόδια του στα πρώτα λεπτά. δε θυμάμαι να έχω ξαναδεί τέτοια κατάσταση ξανά.

σε άλλα νέα. δικαιοσύνη γιατί εκεί προστατεύουν το προϊόν τους.

https://www.sdna.gr/mpasket/1190037_nba-teleiose-ton-tzontei-porter-isobios-apokleismos-gia-paranomo-stoihimatismo

• Like 1
Δημοσ.

Karma is a b1tch όπως τραυματίστηκε ο Γιάννης στο πρώτο game πέρσι, έτσι τραυματίστηκε και ο Butler φέτος....

Καλή καρατιά στο γόνατο tbh από τον Umbre.

Δημοσ.
31 minutes ago, ilos said:

Karma is a b1tch όπως τραυματίστηκε ο Γιάννης στο πρώτο game πέρσι, έτσι τραυματίστηκε και ο Butler φέτος....

Καλή καρατιά στο γόνατο tbh από τον Umbre.

και γω στην αρχή αυτό νόμιζα όταν το είδα από τη κάμερα πίσω από τη μπασκέτα. Στην αντίθετη κάμερα όμως φαίνεται οτι αφού έπεσαν στο παρκέ πλάκωσε το πόδι του Χίμι και του έκανε υπερέκταση. Θέλω να πιστεύω όμως οτι δεν έγινε ζημιά μιας και στο slow mo φάνηκε η υπερέκταση στο γόνατο να είναι μικρή. Καμία σχέση με αυτό που φάνηκε σε slow mo στο Γιάννη αντίστοιχα.

ένας συνταξιούχος Μπατούμ κάνει τους πιτσιρικάδες της Φιλαδέλφεια να φαίνονται εκείνοι οι συνταξιούχοι και αυτός το παιδαρέλι.

δύσκολα ή εύκολα θα το κλείσουν το ματς οι Χιτ.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, greekfragma είπε

δύσκολα ή εύκολα θα το κλείσουν το ματς οι Χιτ.

Χλωμό το βλέπω. άγαλμα στον Batoum.

Δημοσ.
8 minutes ago, ilos said:

Χλωμό το βλέπω. άγαλμα στον Batoum.

μεγάλο ματς ο Μπατούμ. Αλλά δε με έπεισαν. Περισσότερο το έχασαν οι Χιτ παρά το πήραν οι Σίξερς. Εμπιντ τραγικός παρά το double double. Το γόνατο θα αφήσει ιστορία στον Μπάτλερ. Αφού κρυώσει θα δείξει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

O Εmbid μού θύμισε ταλαίπωρο Sabonis... απλά υπήρχε στο παρκέ ως απειλή στο σουτ και μοίραζε πασούλες πάρτο-βάλτο με υψηλό iq. Πάλι καλά που πέρασαν τους heat... γι'αυτή σ'αυτή τη κατάσταση ακόμα κι αν κέρδιζαν τους bulls, θα γίνονταν ρεζίλι απ'τους Celtics. Μέχρι και οι fans απυήβδησαν και γιουχάρανε, δεν το έχω ξαναδεί αυτό!

Heat vs Bulls χωρίς jimmy μάλλον το Σάββατο και στα καπάκια τη Κυριακή,  Game1 με Celtics. Αν περάσουν μάλλον θα είναι έτοιμος για το game2 στις 25/4.

Οι Hawks το μεγαλύτερο λάθος που έκαναν είναι οτι πήραν και τον Young στο αεροπλάνο.

Επεξ/σία από ekrepali
Δημοσ.
6 hours ago, greekfragma said:

τον βλέπω σε κάκιστη φόρμα. σέρνει τα πόδια του στα πρώτα λεπτά. δε θυμάμαι να έχω ξαναδεί τέτοια κατάσταση ξανά.

σε άλλα νέα. δικαιοσύνη γιατί εκεί προστατεύουν το προϊόν τους.

https://www.sdna.gr/mpasket/1190037_nba-teleiose-ton-tzontei-porter-isobios-apokleismos-gia-paranomo-stoihimatismo

γιατί εκεί προστατεύουν το προϊόν τους...όπως το έγραψες...δεν είναι καμία μπανάνα εκεί σαν εμάς.. 

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, ekrepali είπε

Μέχρι και οι fans απυήβδησαν και γιουχάρανε, δεν το έχω ξαναδεί αυτό!

Ρε συ για την phily μιλάμε🤣. Κάποτε γιούχαραν και τον Santa Clauss.

3 ώρες πριν, ekrepali είπε

Οι Hawks το μεγαλύτερο λάθος που έκαναν είναι οτι πήραν και τον Young στο αεροπλάνο.

Μεγάλη αλήθεια δυστυχώς. Και είναι κρίμα γιατί και καλό προπονητή έχουν και πολύ καλό κορμό από νέους παίχτες imo. Okongu τρελό εργαλείο στην άμυνα, αλλά κυρίως αυτός ο Jalen Johnson θα εξελιχθεί σε παιχτούρα σημειώστε τον. Και καλούς veterans Murray, Bogdanovic, Capella. Απλά όπως και με τον Dame είναι μαύρη τρύπα στην άμυνα χωρίς να είναι τόσο clutch μαζί με μανούρα στα αποδυτήρια...

3 ώρες πριν, ekrepali είπε

Heat vs Bulls χωρίς jimmy μάλλον το Σάββατο

Revenge game από πέρσι?🤣 Εγώ δε ξεγράφω τους Heat εκεί μέσα ακόμα και χωρίς Himmy.

• Haha 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...