patrickdrd Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Τι λετε ρε; προσεχτε μην σας πεσει ο κ@λος ρε κ μου παθετε τπτ, τελικοι ρε οργια, δεν χανουμε τελικο λαιβ για κανενα λογο! κ ματσαρα το ματσακι! 1
insomniaK Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 τι ηλικίσ είπαμε πως έχει αυτός ο τονυς ο πάρκερ, καλό παικτάκι φαίνεται...
Andy Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 πραγματικα στο δεκατο του δευτερολεπτου!!!τρομερος!!!wade ξυπνα!
gas83 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 TONY MOTH******ING PARKER φοβερο ματς.πιο ομαδα οι σπερς. παρολο το 3Ple double απο λεμπρον μου φανηκε πολυ απαθεις και οταν χρειαζονταν ποντους δε τους εδωσε.μολις 18 ποντους.ολο πασα πασα ηταν η κοτα
Basilisc Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Ήταν που δεν θα είχε παιχνίδια το ΣΑ και δεν θα έπιανε ρυθμό. 2
linkin Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 TONY MOTH******ING PARKER φοβερο ματς.πιο ομαδα οι σπερς. παρολο το 3Ple double απο λεμπρον μου φανηκε πολυ απαθεις και οταν χρειαζονταν ποντους δε τους εδωσε.μολις 18 ποντους.ολο πασα πασα ηταν η κοτα Xωρις να ειμαι ειδικος, εχω την εντυπωση πως δεν μπορουσε να κανει περισσοτερα γιατι οι spurs επαιζαν ΑΜΥΝΑ! Καθε φορα που πηγαινε να μπουκαρει, ειχε 3 παικτες πανω του.
alexdelpiero Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Πολυ ωραιο παιχνιδι.Μεγαλος Ποποβιτς πηγε το ματς στο ρυθμο που ηθελε.Μεγαλος Τιμ Ντανκαν απο την δευτερη περιοδο και μετα εκανε πολυ μεγαλο παιχνιδι.Φοβερος και ο Τονι παρκερ η πιριουτεα εκπληκτικη.Πολυ καλοι στο ρολο τους Λεοναρντ-Γκριν.Απο το Μαιαμι τα εκανε ολα εκτος απο το σκοαραρισμα ο Λεμπρον,πολυ καλος ο Γουειντ.Κατι πρεπει να γινει με τον Μπος.Καλη δουλεια ο Αντερσεν.
Basilisc Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 4 λάθη σε όλο το ματς οι Σπερς, 0 ο Πάρκερ. Holy crap ρε μαλάκες.
gas83 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Xωρις να ειμαι ειδικος, εχω την εντυπωση πως δεν μπορουσε να κανει περισσοτερα γιατι οι spurs επαιζαν ΑΜΥΝΑ! Καθε φορα που πηγαινε να μπουκαρει, ειχε 3 παικτες πανω του. οντως επαιξαν καλη αμυνα οι σπερς στο δευτερο ημιχρονο αλλα ο LeChoke ειναι γνωστος οτι τον πιανουν τα ψυχολογικα του τις κρισιμες στιγμες(παρολο που περσυ φανηκε να το αποβαλει αυτο) βασικα αν εισαι ο λεμπρον μπουκαρεις δε δινεις την πασα εξω και στη χειροτερη μια και εισαι και superstar παιρνεις ανετα το φαουλ και ριχνεις 2 βολες 4 λάθη σε όλο το ματς οι Σπερς, 0 ο Πάρκερ. Holy crap ρε μαλάκες. και να σκεφτεις οτι και οι χιτ μονο 8 εκαναν εντωμεταξυ οι χιτ σουταραν με καλυτερα ποσοστα και στα διποντα και στα τριποντα.μονο 3 βολες παραπανω εβαλαν οι σπερς. WTF δηλαδη πως διαολο κερδισαν. α ναι και 9 ριμπαουντ παραπανω οι χιτ
linkin Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 οντως επαιξαν καλη αμυνα οι σπερς στο δευτερο ημιχρονο αλλα ο LeChoke ειναι γνωστος οτι τον πιανουν τα ψυχολογικα του τις κρισιμες στιγμες(παρολο που περσυ φανηκε να το αποβαλει αυτο) βασικα αν εισαι ο λεμπρον μπουκαρεις δε δινεις την πασα εξω και στη χειροτερη μια και εισαι και superstar παιρνεις ανετα το φαουλ και ριχνεις 2 βολες Τι να πω, ισως και να εχεις δικιο. Απλα γενικα οι spurs μου φανηκαν παρα πολυ καλα στημενοι. Ισως δεν περιμενε τετοια αμυνα ο james. και να σκεφτεις οτι και οι χιτ μονο 8 εκαναν εντωμεταξυ οι χιτ σουταραν με καλυτερα ποσοστα και στα διποντα και στα τριποντα.μονο 3 βολες παραπανω εβαλαν οι σπερς. WTF δηλαδη πως διαολο κερδισαν. α ναι και 9 ριμπαουντ παραπανω οι χιτ Η τριπλετα Μανου-Παρκερ-Ντανκαν εχει παιξει 151 παιχνιδια play off μαζι! Ετσι κερδισαν! 1
Weiss Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Ο Παρκερ κανει εξαιρετικη χρονια και ανεβασε αποδοση σε ολα τα playoff games. Πραγματικος mvp για μενα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα