Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι λετε ρε; προσεχτε μην σας πεσει ο κ@λος ρε κ μου παθετε τπτ, τελικοι ρε οργια, δεν χανουμε τελικο λαιβ για κανενα λογο! κ ματσαρα το ματσακι!

• Like 1
Δημοσ.

TONY MOTH******ING PARKER  

φοβερο ματς.πιο ομαδα οι σπερς.

παρολο το 3Ple double  απο λεμπρον μου φανηκε πολυ απαθεις και οταν χρειαζονταν ποντους δε τους εδωσε.μολις 18 ποντους.ολο πασα πασα ηταν η κοτα  :-D  :-D  :-D

Δημοσ.

TONY MOTH******ING PARKER  

φοβερο ματς.πιο ομαδα οι σπερς.

παρολο το 3Ple double  απο λεμπρον μου φανηκε πολυ απαθεις και οταν χρειαζονταν ποντους δε τους εδωσε.μολις 18 ποντους.ολο πασα πασα ηταν η κοτα  :-D  :-D  :-D

Xωρις να ειμαι ειδικος, εχω  την εντυπωση πως δεν μπορουσε να κανει περισσοτερα γιατι οι spurs επαιζαν ΑΜΥΝΑ! Καθε φορα που πηγαινε να μπουκαρει, ειχε 3 παικτες πανω του.

Δημοσ.

Πολυ ωραιο παιχνιδι.Μεγαλος Ποποβιτς πηγε το ματς στο ρυθμο που ηθελε.

Μεγαλος Τιμ Ντανκαν απο την δευτερη περιοδο και μετα εκανε πολυ μεγαλο παιχνιδι.

Φοβερος και ο Τονι παρκερ η πιριουτεα εκπληκτικη.

Πολυ καλοι στο ρολο τους Λεοναρντ-Γκριν.

Απο το Μαιαμι τα εκανε ολα εκτος απο το σκοαραρισμα ο Λεμπρον,πολυ καλος ο Γουειντ.

Κατι πρεπει να γινει με τον Μπος.

Καλη δουλεια ο Αντερσεν.

Δημοσ.

Xωρις να ειμαι ειδικος, εχω  την εντυπωση πως δεν μπορουσε να κανει περισσοτερα γιατι οι spurs επαιζαν ΑΜΥΝΑ! Καθε φορα που πηγαινε να μπουκαρει, ειχε 3 παικτες πανω του.

οντως επαιξαν καλη αμυνα οι σπερς στο δευτερο ημιχρονο αλλα ο LeChoke ειναι γνωστος οτι τον πιανουν τα ψυχολογικα του τις κρισιμες στιγμες(παρολο που περσυ φανηκε να το αποβαλει αυτο)

βασικα αν εισαι ο λεμπρον μπουκαρεις δε δινεις την πασα εξω και στη χειροτερη μια και εισαι και superstar παιρνεις ανετα το φαουλ και ριχνεις 2 βολες

4 λάθη σε όλο το ματς οι Σπερς, 0 ο Πάρκερ. Holy crap ρε μαλάκες.

και να σκεφτεις οτι και οι χιτ μονο 8 εκαναν

εντωμεταξυ οι χιτ σουταραν με καλυτερα ποσοστα και στα διποντα και στα τριποντα.μονο 3 βολες παραπανω εβαλαν οι σπερς.

WTF δηλαδη πως διαολο κερδισαν.

α ναι και 9 ριμπαουντ παραπανω οι χιτ  :blink:  :blink:

Δημοσ.

οντως επαιξαν καλη αμυνα οι σπερς στο δευτερο ημιχρονο αλλα ο LeChoke ειναι γνωστος οτι τον πιανουν τα ψυχολογικα του τις κρισιμες στιγμες(παρολο που περσυ φανηκε να το αποβαλει αυτο)

βασικα αν εισαι ο λεμπρον μπουκαρεις δε δινεις την πασα εξω και στη χειροτερη μια και εισαι και superstar παιρνεις ανετα το φαουλ και ριχνεις 2 βολες

Τι να πω, ισως και να εχεις δικιο. Απλα γενικα οι spurs μου φανηκαν παρα πολυ καλα στημενοι. Ισως δεν περιμενε τετοια αμυνα ο james.

και να σκεφτεις οτι και οι χιτ μονο 8 εκαναν

εντωμεταξυ οι χιτ σουταραν με καλυτερα ποσοστα και στα διποντα και στα τριποντα.μονο 3 βολες παραπανω εβαλαν οι σπερς.

WTF δηλαδη πως διαολο κερδισαν.

α ναι και 9 ριμπαουντ παραπανω οι χιτ  :blink:  :blink:

Η τριπλετα Μανου-Παρκερ-Ντανκαν εχει παιξει 151 παιχνιδια play off μαζι! Ετσι κερδισαν!

• Like 1
Δημοσ.

Ο Παρκερ κανει εξαιρετικη χρονια και ανεβασε αποδοση σε ολα τα playoff games.

Πραγματικος mvp για μενα

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...