Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ωραιο ματσακι χτες με πορτλαντ.. δυστυχως χασαμε. διαβασα οτι ο aldridge εκανε παρτυ στην παραταση οταν δεν ειχε τον deandre πανω του (βγηκε με 6 φαουλ)..

Δημοσ.

Καλά, αν κάνει τέτοια πράγματα στα 19 του  στο ΝΒΑ, σκέψου τι θα κάνει αν παίξει σε κανένα Ευρωμπάσκετ. Με δυο μπάλες θα καρφώνει. Μπάσιμο από το τρίποντο ξεκινάει το παλικάρι, τι διασκελισμός είναι αυτός!

http://www.youtube.com/watch?v=tG_AlXlZXXY

• Like 5
Δημοσ.

Εκτός των άλλων, φαίνεται ότι σιγά σιγά ανεβαίνει και η αυτοπεποίθησή του. Τελικά χίλιες φορές σε μια τέτοια ομάδα, παρά να είχε σκούπιζε τους πάγκους σε μια καλύτερη. Με τη λογική βέβαια ότι θα συνεχίσουν να τον εξελίσσουν και ότι κάποια στιγμή θα κοιτάξει να πάει και κάπου καλύτερα.

Δημοσ.

περσυ ειχε σκουπα αν θυμαμαι καλα!

let me enjoy it, as long as it lasts.. 2-3 χρονιες θα κρατησει αυτο. μη μου το χαλας!

Δημοσ.

Nαι πέρυσι όντως. Αφού παίζαμε(για την ακρίβεια προσπαθούσαμε να παίξουμε) 7 seconds or less με Gasol,Howard και MWP βασικούς.

Αν δεν είχε κάνει τόσο καλή χρονιά ο Kobe, ούτε playoff δεν θα μπαίναμε.

Από του χρόνου βλέπουμε.

Παρεπιπτόντως, είναι ευκαιρία για εσάς να πάρετε τον Melo τώρα δίνοντας Griffin,αλλιώς θα τον πάρουμε ελεύθερο το καλοκαίρι εμείς.

Δεν ξέρω αν το θέλετε, εγώ πάντως αν ήμουν gm θα το έκανα.

Δημοσ.

Griffin δυσκολα θα φυγει. δηλαδη CP3, Melo, Griffin αποκλειεται να ειναι μαζι; λογω salary cap λες αποκλειεται να μεινουν και οι 3;

Δημοσ.

Ναι λόγω salary.

Για όσους δεν έχουν πάρει LP, κοιτάξτε αυτό το site.

http://www5.ballstreams.com

Έχω έναν γνωστό που είναι στην ομάδα του site.

Το δοκίμασα. Είναι εξαιρετικό, καλύτερο από το LP θα έλεγα.

Υπάρχουν αρκετά μεγάλες εκπτώσεις. Όποιος θέλει πληροφορίες για εκπτώσεις, στέλνει PM για να σας κατευθύνω στον γνωστό.

Έχει το πλεονέκτημα ότι μπορείς να παγώσεις την συνδρομή σου για όσο καιρό θες(π.χ. καλοκαίρι)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...