gas83 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 my goodness stephhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh τι κανει παλι ρε 3 λεπτα για το τελος 3ης περιοδου 75-70 μπροστα οι νετς εχουν το μομεντουμ no problem i got this 11 ποντους μεχρι το τελος 87-80 μπαινοντας στην τεταρτη γινεται μαχη παντως μιας και ειναι back-to-back για τους γουοριορς για να δουμε
jimmy0077 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Έχουν ακόμα πρόβλημα με τις πληρωμές αλλά σαν υπηρεσία νομίζω πως εξακολουθεί να δουλεύει. Έκανα freeze το λογαριασμό μου τουλάχιστον μέχρι Μάρτη και βλέπουμε. Λογικά θα μου φτάσει για τα playoff (αν το BS υπάρχει ακόμα). Εκτός όλων των άλλων, το 99 τοις εκατό των live αγώνων μεταδίδονται σε απαγορευτικές ώρες* ενώ για τις μαγνητοσκοπήσεις έχω τα full match replays του Kodi. Λεφτά στο official LP δεν δίνω ούτε για αστείο. Για τα live προς το παρόν τη βγάζω με επί πληρωμή IPTV, στιλ offsidestreams κλπ που συνήθως δείχνει σε HD (ούτως ή άλλως σε τζάμπα SD υπάρχουν άφθονα links παντού). * άσε που ακόμα και τα Κυριακάτικα συνήθως είναι εντελώς μούφα, σαν το σημερινό Grizzlies-Suns που ξεκινάει σε καμια ώρα. Nαι κανονικά δουλεύει σαν υπηρεσία. Εγώ εκεί βλέπω τους περισσότερους αγώνες,εκτός αν δείχνει ο ΟΤΕ αγώνα που θέλω να δω. Και το official LP παλεύεται νομίζω σε περίπτωση που τα παίξει το άλλο. Υπάρχουν κόλπα( να αλλάξεις ip) για να πάρεις πιο φθηνή συνδρομή, google is your friend. 2
nzeppos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Κάτι για νότιες αφρικές νομίζω πως είχα ακούσει κλπ αλλά δεν το έψαξα περισσότερο αφού τη βγάζω και με τον τρόπο που ανέφερα. Φαντάζομαι ότι το θέμα της ΙΡ είναι το λιγότερο, αφού λύνεται είτε με φτηνά VPN τύπου Hide My Ass, είτε με zenmate και σία. Το θέμα περισσότερο είναι το πως θα γίνει η πληρωμή, θα το γκουγκλάρω.
jimmy0077 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Την IP μόνο όταν πληρώνεις την θες. Μετά δεν χρειάζεται(όταν βλέπεις). Μπορείς με την κανονική σου IP μετά να βλέπεις. 1
FilipposMD Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Εντάξει, οι άλλοι πάνε και βάζουν 79 πόντους εκτός έδρας στο ημίχρονο... Δεν πάνε καλά. 1
nzeppos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Εγώ θα βάλω ένα like και στον παιχταρά Ρούμπιο, που του έχω μεγάλη συμπάθεια.
nzeppos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 1) Φύσηξε αέρας νοτιάς. 2) Πως κάνεις embed το vine video σε σχόλιο; Είχα ψάξει λίγο αλλά δεν έβγαλα άκρη.
patrickdrd Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 απλα paste το link εκανα πες τα ρε γκρεγκ http://www.sport-fm.gr/article/3127677
nzeppos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Εντάξει με αυτή τη λογική όμως ούτε το ΝΒΑ με τα θηρία που πηδάνε στα πέντε μέτρα είναι μπάσκετ. ps: άσχετα αν τρίποντο > all
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα