Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε άλλο σπουδαίο ματς της ημέρας, η Θάντερ νίκησε με 109-106 τη Τζαζ, με τον Ράσελ Γουέστμπρουκ να πέτυχαίνει 12/12 τρίποντα (!), ολοκληρώνοντας το ματς με 43 πόντους, 11 ριμπάουντ και 10 ασίστ.

6/9

Δημοσ.

Εχεις δικιο αλλα δεν φταιω εγω εκανα copy paste απο το contra.Απο οτι φαινεται οι Θαντερ ξεκινησαν με 12/12

Δημοσ.

γκουχnzepposγκουχ  ;p

Μόνο τρίποντα ρε, βάρα εκεί εκατό, θα μπούνε τα τριάντα, βάλε και πέντε δίποντα και δέκα βολές, με στοιχειώδη άμυνα θα νικήσεις.

Το θέμα όμως είναι να μη φυσάει εκείνη τη μέρα για να μπουν αυτά τα τριάντα.

• Like 1
Δημοσ.

χαχαχαχα αλλά ο καλός τριποντάκιας, υπολογίζει αέρα, να μην σου πω τον κάνει σύμμαχο στα φάλτσα.

• Like 2
Δημοσ.

Αλήθεια είναι. Τόσα χρόνια στα ανοιχτά του Σταυρού και της Κάντζας (που φυσάει πιο πολύ και από το Σικάγο), έμαθα να σουτάρω με αέρα. Δεν έχει σημασία αν έμπαινε ή όχι, αρκει που συνυπολογιζόταν στο σουτ και ο συντελεστής του ανέμου. Τόσο που όταν πήγαινα σε κανα κλειστό (πχ. Σαλούν Παπάγου) μου φαινόταν περίεργο που δεν χρειαζόταν να σημαδεύω και που όλα τα ρημάδια (ή έστω περισσότερα απ' ότι συνήθως) πήγαιναν μέσα χωρίς προσπάθεια.

Καταραμένος αέρας, θα μου μείνει για μια ζωή το κουσούρι.

• Like 1
Δημοσ.
Υπάρχει και τραυματισμός KD στα πρώτα λεπτά. Μακάρι να μην είναι κάτι σοβαρό.

η αρχικη εκτιμηση για εβδομαδες εγινε μηνες :o

Δημοσ.

μηνες σημαινει και post-season;

ψωνισανε αγιο παιδι λεει.. Matt Barnes λεει.. τον εχω δει πολλες φορες σε εκκλησιες διπλα απο την Παναγια! :P 

Δημοσ.

Αυτό που λέει ο mxls. Θα επανεκτιμήσουν την κατάσταση σε 4 εβδομάδες χωρίς να αποκλείουν ότι θα προλάβει τα playoff.

Δημοσ.

Και τον πρώτο γύρο των playoffs να χάσει, δεν αλλάζει κάτι πρακτικά.

btw, όποιος θέλει μπορεί να στείλει ερωτήσεις μέσω pm (για ΝΒΑ) για κάτι σαν mailbag που κάνουμε.

Δημοσ.

Αδιανόητο να μην βγει mvp ο russel φετος οι thunder χωρις αυτον στην 5αδα ειναι ανυπαρκτοι και τους μεταμορφώνει...ξερω οτι ειναι στην 7η θεση τωρα σλλα μπορει να σκαρφαλωσει ψηλοτερα λογο προγραμματος και νεων παιχτων συν επιστροφη καντερ και στα playoff θα ναι δυσκολος αντιπαλος για όλους

Δημοσ.

Αδιανόητο να μην βγει mvp ο russel φετος οι thunder χωρις αυτον στην 5αδα ειναι ανυπαρκτοι και τους μεταμορφώνει...ξερω οτι ειναι στην 7η θεση τωρα σλλα μπορει να σκαρφαλωσει ψηλοτερα λογο προγραμματος και νεων παιχτων συν επιστροφη καντερ και στα playoff θα ναι δυσκολος αντιπαλος για όλους

Αν δεν τελειώσει με τριπλ νταμπλ μ.ο. μπορει να παρει αρκετους ψηφους και ο Χαρντεν που παιζει με 29 - 8 - 11 και το Χιουστον αν και δεν πείθει, τουλαχιστον εμενα ειναι στο νο.4. σε ολο το ΝΒΑ. Εγω παντως ακομα και χωρις τριπλ νταμπλ θα ψήφιζα ασυζητητί Ρασελ. 

Δημοσ.

Αν δεν τελειώσει με τριπλ νταμπλ μ.ο. μπορει να παρει αρκετους ψηφους και ο Χαρντεν που παιζει με 29 - 8 - 11 και το Χιουστον αν και δεν πείθει, τουλαχιστον εμενα ειναι στο νο.4. σε ολο το ΝΒΑ. Εγω παντως ακομα και χωρις τριπλ νταμπλ θα ψήφιζα ασυζητητί Ρασελ. 

Συμφωνω πως κλειδι θα ειναι αν καταφερει να κρατησει τον μερο ορο ή οχι,αν γινει ο δευτερος στην ιστορια που πετυζαινει κατι τετοιο θα κερδισει διαφορετικα ο Χαρτνεν θα το παρει λογω καλυτερης πορειας της ομαδας του που συνηθως μετραει σε τετοιες ψηφοφοριες 

Δημοσ.

επικο ματσακιον στη Βοστωνη..

20+ αλλαγες σκορ ξερω γω..

το πηραμε τουλαχιστον. Isaiah, ex-King of the forth! :P :P

poor Horford: 10r, 10a, 9p ... damn! θα ηταν το 2ο triple double του

ιν αδερ νιουζ.. Γιοκιτς-Κουμπος 2-0! καλα φαγανε οι Bucks. Γιαννακης μετριος και παλι..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...