~mxls~ Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Ο ινδιάνος δεν είναι για εκεί. Αλλά εντάξει μωρέ, γούστα. 2
phanispal Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Pippen γιατί; Σίγουρα, δεν έχω παρακολουθήσει όσο θα έπρεπε ώστε να εκφέρω σοβαρή άποψη, αλλά έστω από αυτά τα λίγα που έχω δει, σίγουρα δε θα τον τοποθετούσα τόσο ψηλά.
Tilemaxx Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Ο Μπέρντ ξεπέρασε καθε προσδοκία και λογική για να φτάσει εκεί που έφτασε. Οι υπόλοιποι γεννήθηκαν με το ταλέντο και τα φυσικά προσόντα για να το κάνουν. 1
phanispal Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Μα απ' τη στιγμή που δεν ήταν πολύ αθλητικός, λογικά πρέπει να είχε πολύ ταλέντο για να κάνει αυτά που έκανε. Δεν ξέρω, εμένα μου δίνει την εντύπωση ότι απλά γεννήθηκε γι' αυτό, όχι ότι έφτασε εκεί λόγω δουλειάς και επιμονής.
4saken Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Παιδια τι το συζηταμε, μου βιαζε τα ονειρα στο Nba All star challenge του Gameboy, οτι σουταρε πισω απο το τριποντο εμπαινε.
mad-proffessor Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Ο ινδιάνος δεν είναι για εκεί. Αλλά εντάξει μωρέ, γούστα. Pippen γιατί; Σίγουρα, δεν έχω παρακολουθήσει όσο θα έπρεπε ώστε να εκφέρω σοβαρή άποψη, αλλά έστω από αυτά τα λίγα που έχω δει, σίγουρα δε θα τον τοποθετούσα τόσο ψηλά. Ήταν πολύ αθλητικός και ο πληρέστερος all around SF, ο καλύτερος αμυντικός, με συνδρομή σε ριμπαουντ, τάπες, κλεψίματα. Επισκιάστηκε σιγουρα απο τον Jordan αλλά η συνεισφορά του ήταν σημαντική. Για μένα ήταν τέρμα θεαματικός και ο πιο ολοκληρώμενος παίκτης που είχα δει τόσο σε άμυνα (κυρίως) αλλά και σε επίθεση αφού συχνα τραβούσε αυτος το σκόρ. Τότε κατάλαβα ότι στο μπασκετ ένας παίκτης μπορεί να προσφέρει τόσο πολλά, όταν τον είδα να παίζει απο PG εως ελαφρύ πεντάρι σε κάποια σχήματα. Βρείτε μου εσεις κάποιο καλύτερο 3αρι.
~mxls~ Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Για το "μέταλλο" που είχε μέσα του, είναι πολύ υψηλά σε οποιαδήποτε λίστα. Οι τίτλοι των Bulls άλλωστε ξεκίνησαν με την παρουσία του. 3αρια είναι o LeBron και ο Bird. Δεν είναι σε αυτό το επίπεδο.
sl028 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Κάτι για τριάρια άκουσα https://www.youtube.com/watch?v=SDpXWIpr838
mad-proffessor Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Για το "μέταλλο" που είχε μέσα του, είναι πολύ υψηλά σε οποιαδήποτε λίστα. Οι τίτλοι των Bulls άλλωστε ξεκίνησαν με την παρουσία του. 3αρια είναι o LeBron και ο Bird. Δεν είναι σε αυτό το επίπεδο. Ο λεμπρον είναι combo guard και λογω ύψους τον λες και τριαρι. Σε καμία περίπτωση δεν είναι το κλασσικο sf που θα περιμενει στη περιφέρεια ή στις γωνίες για το τρίποντο ή θα μπει (και απο τη baseline) για διεισδυση. O bird πάλι ηταν 4αρι απλά με το fadeaway που έβγαζε με πλάτη απο τα 4-5 μέτρα συνήθως εμοιαζε και για τριαρι. Καθαρό σχετικά 3αρι ήταν ο Σκοτυ και αυτό έγινε φανερό απο το οτι οι Μπουλς πηραν το Ροντμαν για το PF.
nzeppos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Καλός ήταν ο Πίπεν ρε παιδιά, άνετα HoF. Ειδικά αν σκεφτεί κανείς από πόσο χαμηλά ξεκίνησε και πως τον τσίμπησε ο Κράουζε όταν ελάχιστοι άλλοι είχαν εκτιμήσει τις δυνατότητές του. Αλλά δεν είναι στο βεληνεκές των προαναφερθέντων παικτών. Απόδειξη η μιάμιση χρονιά που έκανε χωρίς τον Τζόρνταν. Καλή μεν αλλά όχι τίποτα το εξωπραγματικό. 1
doctorkostis Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Το κρισιμο ερωτημα ειναι, σε μια best of all time πενταδα, βαζεις τον ινδιανο στο 3? Νταξ, ματζικ στο 1, μιχαλης στο 2 καπαρωμενες, μετα;
Nevyn Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Το κρισιμο ερωτημα ειναι, σε μια best of all time πενταδα, βαζεις τον ινδιανο στο 3? Νταξ, ματζικ στο 1, μιχαλης στο 2 καπαρωμενες, μετα; Magic,MJ,Lebron,Bird,Kareem 3
Chrisxxx Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Magic, jordan, Bird, Duncan, Shaq-Hakeem 1
nickyg32 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Όταν βγήκε το 1997 το top 50 in 50 για τα 50 χρόνια του ΝΒΑ, το SLAM που τους έβαλε κατά σειρά είχε τον Pippen γύρω στο 15. Από τότε πέρασαν 20 χρόνια τον ξεπέρασαν σίγουρα οι Shaq, Lebron, Kobe, Duncan, πιθανώς και άλλοι που δε μου ρχονται τώρα. Για μένα Magic, Air, Lebron, TD, Kareem
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα