Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
15 ώρες πριν, Rabican είπε

Πολύ πρικλητικος ο λεπρος στην τάπα στο Rozier, δεν κατέβηκε καν στην επίθεση μετά. Έλεος ...

IMG_20180528_231037.png

• Like 2
  • Απαντ. 24,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• ilos

2005

• nzeppos

1539

• patrickdrd

1072

• ~mxls~

1047

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πραγματικα οταν τον ειδα ελεγα "μα τι κανει;;;"

μου θυμισε λιγο JR Smith που εν ωρα αγωνα πηγε στον παγκο της αντιπαλης ομαδας να χαιρετισει πρωην συμπαιχτη του.. 

οι αλλοι παιζουν κι εγω την παρτη μου..

τουλαχιστον ο Λεπρος ειναι και ο βασικος λογος που οι αλλοι ακομη παιζουν.

οι Cavs και ΕΙΔΙΚΑ ο μυρωδιας ο Lue πρεπει να του κανουν ταμα λαμπαδες ισα με το μποι του..

In other news, NO CP3 tonight... 

Επεξ/σία από Rabican
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οι Rockets τι σκεφτοντουσαν οταν εχαναν τριποντα και παρολυατα συνεχιζαν να πετανε τουβλα;

καποια φαση ειχαν 0/27 συνεχομενα.. wtf? :)

Επεξ/σία από Rabican
Δημοσ.

τελικά μεγάλες αλήθειες όπως πλέον στο σύγχρονο μπάσκετ

Η ευστοχία στα τρίποντα σε κάνε να μπορείς να διαλύσεις τους πάντες αλλά αν έχεις μόνο αυτό όταν κάτσει η μέρα και είσαι άστοχος.... το μπούλο ΑΡΜ

Δημοσ.

Πολύ μεγάλη η στιγμή, "λίγοι" όμως οι Ρόκετς. Σε αυτη τη σειρά ήταν πιο κρίσιμη η παρουσία CP3.

Ο Μούσιας θα πάρει MVP πάραυτα.

Δημοσ.

Με 7/44 δεν μαμησε κανεις.Σιγουρα η απουσια του Paul κοστισε στους Rockets αλλα δεν θεωρω πως η αστοχια τους οφειλεται σε αυτο και εγω να ημουν στην ομαδα που λεει ο λογος περισσοτερα τριποντα θα ειχα βαλει σε 44 σουτ :P

Δημοσ.

Πάντως ότι και να λεμε η μπάλα πρέπει να μπαίνει στο καλάθι.

Κακά τα ψέματα τόσα έτη (ακόμα και ο γιός μου όταν ήταν 8 ετών το κατάλαβε στο PS4) ο KD τα βάζει. Δε μπορώ να θυμηθώ κάποια περίπτωση που να ήταν απελπιστικά άστοχος και να έχει στοιχίσει στην ομάδα του εκτός από ....

1 λεπτό πριν, W0zzAp είπε

Με 7/44 δεν μαμησε κανεις.Σιγουρα η απουσια του Paul κοστισε στους Rockets αλλα δεν θεωρω πως η αστοχια τους οφειλεται σε αυτο και εγω να ημουν στην ομαδα που λεει ο λογος περισσοτερα τριποντα θα ειχα βαλει σε 44 σουτ :P

Μάτζαρη φύγε από το forum

Δημοσ.

Δυστυχως εφαγα τρελο spoiler, ειχα ανοιχτο ραδιοφωνο σε τοπικο σταθμο και εκανε συνδεση με real fm και ειπε στο ακυρο το ζευγαρι του τελικου, περισσοτερα στο filathlos.gr αι στα διαλα.

4-1 η 4-0 οι τελικοι?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

rockets.jpg

3η περίοδος πάλι καταλύτης από +10 πάνε στο - 10 κ το ονειρο εσβησε.Α ρε Ρουκέτες κρίμα.. Τώρα 4-1 το πολύ ή σκουπεξ

Επεξ/σία από xaratsi
  • Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, 4saken είπε

Δυστυχως εφαγα τρελο spoiler, ειχα ανοιχτο ραδιοφωνο σε τοπικο σταθμο και εκανε συνδεση με real fm και ειπε στο ακυρο το ζευγαρι του τελικου, περισσοτερα στο filathlos.gr αι στα διαλα.

4-1 η 4-0 οι τελικοι?

Πιστευω μια τουλαχιστον νικη θα παρουν οι Cavs.Γενικα για να χασουν οι Warriors πρεπει να πεταξουν τουβλα οπως εγινε σημερα με τους Rockets.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, coyote2 είπε

με το 4-1 έχουμε πανηγυρισμούς στην έδρα τους 

Με 4-1 οι καβαλιερς πανηγυριζουν στην εδρα των warriors :P

Οι warriors ειτε με 4-0 ειτε με 4-2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...