Nevyn Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Στα δικα μας,ο Κωστας Αντεντοκουμπο βλεπω πηρε την τελευταια θεση στο 60 και θα κανει τελικα παρεα στον Νοντσιτς και στον Ντιρκ στο Νταλλας. Απο την αλλη οι Μπακς πηραν τον Ντεβιντζενζο που απο οτι ειδα βγηκε mvp του final four στο NCAA,υποθετω καλη επιλογη γιατι ο Γιαννης οπως και ο Λεμπρον χρειαζεται σουτερ γυρω του για να ανοιγουν οι αμυνες.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Ο DiVincenzo ήταν εξαιρετικός στο Final 4 του NCAA, πολύ καλός σουτέρ με ωραία τεχνική και μπόλικο θράσος.
margaritagr Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Πάλι καλα να λεει ο Κώστας που επιλέχθηκε τελευταία στιγμη.... εγώ θεωρούσα δε θα μπει καν αλλα το όνομα κατι σώζει
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Ψιλο εκπληξη παντως που ο σλοβενος προπονητης δεν διαλεξε τον σλοβενο παικτη.
coyote2 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 κάτι θα ξέρει.... Πάντως είναι Σερβος το παιδί έτσι....
chrisde Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Για μένα το Dallas είναι ο μεγάλος νικητής: Πήρε Doncic που είναι ταλεντάρα, μόλις 19χρ. και με παραστάσεις από Euroleague και πρωταθλητισμό, Jalen Brunson στον δεύτερο γύρο (!) που ήταν από τους καλύτερους φέτος στο NCAA, MVP των πρωταθλητών Villanova, ασχετα αν δεν έπαιξε καλά στον τελικό και αυτό του στοίχισε (ο Donte DiVincenzo -MVP του τελικού- που πήραν οι Bucks στην 17η θέση ήταν παγκίτης στο Villanova) και τον Κώστα στο τέλος που είναι λαχείο. Μπορεί να μην κάνει τίποτα και να μην στεριώσει καν στο NBA. Αν τους κάτσει όμως; 2
Miracle Worker Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Εγω λιγο που ειδα με τριποντα και μεσα απο τη ρακετα σκοραρε. Αυτο με τις ανταλλαγες δεν το επιασα. Ειμαι κατοπιν συμφωνιας, αυτο που λενε ανταλλαξαν ενα πικ πρωτου γυρου με ενα δευτερου πχ; Ειναι κατοχυρωμενο απο τους κανονισμους ή το κανουν μεταξυ τους;. Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2018 από Miracle Worker
chrisde Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Μεταξύ τους τα συμφωνούν. Πχ έχω το νο3 και εσύ το νο5 αλλά τον παίχτη που θέλω μπορώ να τον βρω και στο 5, οπότε κάνουμε ανταλλαγή, σου δίνω το 3 να πάρεις όποιον θέλεις, παίρνω εγώ τον παίχτη που θέλω στο 5 με μικρότερο συμβόλαιο (όσο πιο ψηλό pick τόσο πιο πολλά χρήματα δικαιούσαι) και ίσως και κάνα extra pick 2ου γύρου ή μελλοντικού draft. Αλλιώς σου έκανα εξυπηρέτηση τώρα, θα μου κάνεις εσύ στο μέλλον. Business as usual. 1
Edel Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Harden MVP και Ben Simmons καλύτερος Rookie. Αναμενόμενα πράγματα. Εγώ θα ψήφιζα για MVP τον Davis που μετά τον τραυματισμό του Cousins έκανε όργια με τρελά νούμερα και οδήγησε τους pelicans μέχρι τα ημιτελικά περιφέρειας
Πανος999 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Το βραβειο του rookie για μενα,οποιος κ να το επαιρνε θα ηταν δικαιο...Ηταν παρα πολυ κοντα κ οι 3 τους κ τους ευχομαι τα καλυτερα κ για του χρονου.. 1
xaratsi Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Καλές Wojbomb να χουμε.Εκκινηση με PG (αν και ψιλοαναμενομενο) : Oklahoma City Thunder star Paul George informs franchise that he is not opting into final year of his contract and will become an unrestricted free agent 1
Nevyn Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Τελικα ο Paul George αποφασισε να μεινει στην Οκλαχομα με νεο συμβολαιο 3+1,μεγαλη επιτυχια για την Οκλαχομα αν σκεφτεις οτι πριν ενα χρονο ηθελε να φυγει απο την Ιντιανα γιατι ηθελε να παει στο Λος Αντζελες και τωρα αποφασισε να μεινει στην Οκλαχομα. Να δουμε πως θα επηρεασει αυτη η αποφαση την αποφαση του Λεμπρον Απο την αλλη ο Chris Paul μενει στους Rockets με νεο 4ετες συμβολαιο και ο Deandre Jordan πηγε τελικα στους Mavericks για ενα χρονο ΥΓ.Μολις ειδα πως οι Μπακς πηραν τον Ιλιασοβα για 3 χρονια,αλλος ενας σουτερ για να βοηθησει τον Γιαννη Επεξ/σία 1 Ιουλίου 2018 από Nevyn
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα