theo93 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 1 λεπτό πριν, Rabican είπε μπορουσαν να χτυπησουν superman οι Bucks;; ειχαν χωρο στο salary cap? Δεν έκανα παράθεση το μήνημα, για τους λεικερς έλεγα.
Rabican Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Ουπς! my bad.. sorry! θα τον ξαναεμπιστευοντουσαν τον Howard οι Lakers; νομιζω το πειραμα αποδειχτηκε αποτυχημενο!
xaratsi Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Ποιος σουπερμαν; Ο γυρολόγος και ντροπή των ψηλών που δε θέλει κανείς;
Rabican Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 αυτος μωρε, απλα οι αμερικανοι γουσταρουν τα nicknames..!!
Miracle Worker Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 To παλικάρι έκανε διακοπές στη Μύκονο και μας έβγαλε και στο insta. Δείχτε λίγο σεβασμό! 2 1
Rabican Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Superman απο τους λιγους αμα προμοταρει ελλαδα!! 3
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 2 hours ago, Rabican said: μπορουσαν να χτυπησουν stuperman οι Bucks;; ειχαν χωρο στο salary cap? fixed 😛 2
Rabican Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Carmelo προς Rockets;;; really;; τον χρειαζονται;;;
Chrisxxx Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 52 λεπτά πριν, Rabican είπε Carmelo προς Rockets;;; really;; τον χρειαζονται;;; Ισως ειναι η μοναδικη ομαδα που δεν θα ειναι βαρος.
Rabican Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Chrisxxx είπε Ισως ειναι η μοναδικη ομαδα που δεν θα ειναι βαρος. δηλαδη με CP3 και τον (αχωνευτο για εμενα) Μουσια πιστευεις θα ταιριαξει καλα;; ριλυ;; Μου φαινεται σαν σπασμωδικη κινηση απο Houston που βλεπουν οτι απο περσι που ηταν πρωτοδευτεροι και παραλιγο τελικους, ξαφνικα μπορει να βρεθουν εκτος τελικων δυσης με την ελευση Λεφλοπ και τη μετακινηση Boogie στους Warriors.. Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2018 από Rabican
coyote2 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 η ομάδα που επενδύει στους κοντούς δεν παίρνει πρωτάφλημα. θέλει και 4αρια το πρωτάθλημα. Περιμένω αλλη μία κίνηση από τους Λεικερς... Τι έχει μείνει ελεύθερο... Εκείνος ο Λεο.. από τους spurs (?)
Chrisxxx Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 7 ώρες πριν, Rabican είπε δηλαδη με CP3 και τον (αχωνευτο για εμενα) Μουσια πιστευεις θα ταιριαξει καλα;; ριλυ;; Μου φαινεται σαν σπασμωδικη κινηση απο Houston που βλεπουν οτι απο περσι που ηταν πρωτοδευτεροι και παραλιγο τελικους, ξαφνικα μπορει να βρεθουν εκτος τελικων δυσης με την ελευση Λεφλοπ και τη μετακινηση Boogie στους Warriors.. Εγω δεν θα τον επαιρνα, θεωρω τον Αριζα πιο χρήσιμο. Αλλά αν ταιριάζει καπου ο Μελο ειναι σε ομαδα που δινει περισσοτερο βαρος στην επίθεση. 1
theo93 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 56 λεπτά πριν, coyote2 είπε η ομάδα που επενδύει στους κοντούς δεν παίρνει πρωτάφλημα. θέλει και 4αρια το πρωτάθλημα. Περιμένω αλλη μία κίνηση από τους Λεικερς... Τι έχει μείνει ελεύθερο... Εκείνος ο Λεο.. από τους spurs (?) Θα είναι σε καλή κατάσταση ο leonard ώστε να αποδώσει σωστά; 1
Rabican Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 7 ώρες πριν, Chrisxxx είπε Εγω δεν θα τον επαιρνα, θεωρω τον Αριζα πιο χρήσιμο. Αλλά αν ταιριάζει καπου ο Μελο ειναι σε ομαδα που δινει περισσοτερο βαρος στην επίθεση. Πραγματικα δε μπορω να δω πως Μελο και Μουσιας θα μπορουσαν να δεσουν μαζι. θενε 2 μπαλλες ο καθενας για παρτη τους! Ο αριζα ειναι σαφως πιο σημαντικος απο τον "πολυ" Μελο. ποτε δεν τον συμπαθησα σαν παιχτη.. μπορει απλα να ειμαι προκατειλημενος..
nzeppos Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 40 εκατομμύρια οι Μπουλς στον Τζαμπάρι; Ρε παιδιά άμα έχετε τόσα λεφτά για πέταμα, δώστε μου κι εμένα κάνα ταληρο γιατί η μπύρα έχει πάει 2,80 στον καφενε και δεν βγαίνω. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα