Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

George Hill λίγο που είδα πέρσι στα πλέι με Cavs δε μου πολυάρεσε. Σαν να ήταν ανέτοιμος να παίξει κάθε φορά που έμπαινε μέσα. Βέβαια Ντελαβεντόβα και Χένσον δεν είναι και τίποτα τρομερές απώλειες.

Μιας και έχω γίνει φαν των Ράπτορς λόγω Λέοναρντ, αυτός ο Kyle Lowry τι λουζέρι είναι; Ίσως να μην έφταιγε ο ΝτεΡόζαν τελικά... Ο Λέοναρντ έκανε παπάδες απέναντι στους Nets, μέχρι που έκανε και πόστερ στην παράταση των τύπο που τον είχε ταπώσει πιο πριν, αλλά ο άλλος έπαιζε σα χεσμένος. Έλεος με τον ανύπαρκτο.

Δημοσ.

Δηλώσεις CP3 ότι κανείς δεν μπορεί να τους κερδίσει 4 φορές σε σειρά 7 αγώνων, όταν οι Ροκετς δεν πάνε ούτε πλευοφφς φέτος, και η αιτία είναι κυρίως το τραγικό για την ομάδα συμβόλαιό του. 

Μόλις τώρα, coyote2 είπε
  • NBA All-Star: 2015, 2016, 2017, 2018

Διακρίσεις κανονικής περιόδου, και μόλις έφτανε η στιγμή να νικήσουν Λεμπρον δεν τους έβρισκες στο γήπεδο.

Σε άλλα νέα :

IMG_20181209_134911.jpg

Ευρωλιγκα το Σικάγο; Μπορεί. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εντάξει προχθές κέρδισε την Οκλαχόμα το Σικάγο.

Χαίρομαι που βρίσκει επιτέλους ρυθμό και ρόλους η Βοστώνη και στα τελευταία παιχνίδια είναι πρώτη σε πόντους και +/- σε όλη τη λίγκα.

Επεξ/σία από Tilemaxx
Δημοσ.

οι μπουλς κακώς έδιωξαν τον hoiberg

το GM stuff έπρεπε να διώξουν

σιγά σιγά μάζεψαν παίκτες για Hoiball και μετά τον απέλυσαν

αλλά έφταιγε και εκείνος προφανώς δεν είπε ποτέ του κάποιο όχι

νίκη Bucks επί Raptors

Συμφωνείτε ότι είναι Celtics -> Bucks -> Raptors ;;;;

Δημοσ.

Συμφωνούμε ότι ο Γιάννης πρέπει να αρχίσει να σουτάρει. Δεν είναι δυνατόν να είναι τόσο άστοχος φέτος

Για να πάμε τελικό play off

Αυτός που θα θερισει ειναι οι sixers

Δημοσ.

στην ανατολη θα γινει σφαγη. Οι Celtics σιγουρα θα εβρισκαν ρυθμο και θα ηταν μεσα στις 4 καλυτερες ομαδες. Οι οποιες κατα τη γνωμη μου ειναι Boston, Toronto, Milwaukee, Philly. Τωρα με ποια σειρα;; δεν μπορω να πω.. με την προσθηκη Kawhi το Τοροντο απεκτησε στοφα νικητη σε playoffs που απουσιαζε..

οι Celtics ειναι Celtics. εχουν προπονηταρα, εχουν καλο συνολο. Οι Bucks ξεραμε οτι εχουν potential, το αποδεικνυουν τωρα. η Philadelphia ειναι ιδια φαση με τους Raptors νομιζω..

Δημοσ.

Οι Σελτικς επίσης έχουν την καλύτερη έδρα και παραδοσιακά ευνοϊκή (και με το παραπάνω) διαιτησία. Σημαντικό για playoffs.

Δημοσ.

Celtics, Milwaukee θα είναι σίγουρα contenders. Για Raptors, Philly θα δείξει η επόμενη βδομάδα. Για τους πρώτους, μετά από δύο απογοητευτηκά παιχνίδια με Kyle Drowsy στους 3 και 0 πόντους, έρχονται 4 ματς φωτιά εκτός με Κλίπερς, Γκόλντεν Στέιτ, Πόρτλαντ και Ντένβερ, όπου θα δείξουν τι αξίζουν. Για τους δεύτερους, έχουν ήδη αρχίσει τα σύννεφα μεταξύ Embiid και Butler, αν και νομίζω προς το παρόν είναι τραυματίας ο Εμπίντ.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Miracle Worker είπε

... Για τους δεύτερους, έχουν ήδη αρχίσει τα σύννεφα μεταξύ Embiid και Butler, αν και νομίζω προς το παρόν είναι τραυματίας ο Εμπίντ.

Δεν τον έχω ψηλά σαν παίχτη, αλλά του αναγνωρίζω ότι δεν γουστάρει σοφτιλες, Εμπίιντ - Σίμονς θα νιώσουν λίγο.

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, ~mxls~ είπε

Δεν υπάρχει άλλος Wade:

Μέχρι τότε απλά τον γούσταρα...

Από εκείνη τη στιγμή κι έπειτα τον λάτρεψα. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...