Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Πεστο ψεμματα....Με 60 ΚΒ κατεβαζω τωρα ενω το πρωι κατεβαζα με 730 ΚΒ.

Και το πρωί Κυριακή ήταν :lol:

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Υπάρχει κάποιο tool ή plugin που να κάνει copy τα links από μια σελίδα;

Εκτός από το γνωστή κωδικοποίηση που είναι βολική μέθοδος,υπάρχουν περιπτώσεις που τα links είναι σε στιλ anonym ή σε Link List και πρέπει να κάνεις ξεχωριστό κλικ για κάθε αρχείο...

Δημοσ.

Μιλάμε σήμερα κατεβάζω με αθλιότατες ταχύτητες, πάνω από 150-200 συνολικά σε 4 downloads δεν πιάνω με τίποτα (συνήθως τερματίζω τη γραμμή στα 800-820). Κάτι άλλες φορές βάζω ένα μόνο του να κατεβαίνει και πιάνει καμια... 30αριά kb/s και πολύ λέω.

Μου τη βιδώνει ρε γμτ, δεν πληρώνω για να βλέπω τέτοια αίσχη.

@_BASSstarlet_: θυμάμαι είχα βρει κάτι παρόμοιο με αυτό που λες για firefox, που μάζευε όλα τα links κατευθείαν από το source code της σελίδας. Αλλά δεν θυμάμαι ακριβώς πώς το έλεγαν (δεν το χρησιμοποίησα και πολύ), μπορεί να ήταν το RSFind!, μπορεί και όχι. Αν το θυμηθώ θα σου πω, μου φαίνεται πάντως το είχα βρει στο κλασικό http://addons.mozilla.org

Δημοσ.

Νομίζω βρήκα τη λύση με τον Firefox:

Δεξί κλικ στη σελίδα-->View page info-->πατάμε στο Tab "Links" κάνουμε select all

μετά copy all και τα links μεταφέρονται στο Rapget.

Κατέβασα και το Rsfind! αλλά δεν βρήκα πως δουλεύει.

Δημοσ.
Τελικά το όριο δεν είναι 500kb/s αλλά γύρω στα 60kb/s.

500 kilobit per second = 500 kbps / 8 = 62.5 Kb/s

1 byte = 8 bits

1 Kilobyte = 1024 bytes

Άρα τους βλέπω όλους σιγά σιγά προς premium μεριά :P

Ούτως ή άλλως δε νομίζω οτι είναι πολλά 7 ευρώ το μήνα, αν σκεφτεί κανείς οτι βρίσκεις τα πάντα :-D

στο ιντερνετ ειναι /10, δηλαδη

500 kbps / 10 = 50 kb/s

1024kbps/10 = 102,4kb/s

:-)

Δημοσ.

Κατεβάζω ως free user πλέον με cryptload αλλά από κάποιο σημείο και μετά το πρόγραμμα κράσαρει από τα πολλά d/l με αποτέλεσμα να μην αποθηκεύει τα αρχεία με το κανονικό τους μέγεθος αλλά με 30-100 kb.

Υπάρχει κάτι άλλο;Μπορούμε να υποστηρίξουμε με κάποιον τρόπο το resume;

Δημοσ.

Αν το έχεις σαν free user (όπως εγώ) δεν νομίζω να σε αφήσει να κάνεις resume μιας και δεν θυμάμαι να δίνει αυτή τη δυνατότητα σε free accounts

Δημοσ.

σαν free user χρησιμοποιω το Jdownloader 5 μερες συνεχομενα και δεν εχω κανενα προβλημα.ειχε και captcha recognition αλλα δεν προλαβα να το δοκιμασω πριν γινει η αναβαθμιση

http://jdownloader.org/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...