infected Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Το όριο είναι το traffic left.Αν αυτό γίνει 0 δεν μπορείς να κατεβάσεις πλέον.Και καθημερινά έχεις +10gb στο traffic left.
snik Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 αυξηθηκε η ταχυτητα του download για τους απλους χρηστες η ειναι ιδεα μου; Εβαλα να κατεβασω κατι σημερα και μου παει με 250kb/s
missedeternity Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 αν κάνεις κατάθεση σε λογαριασμό τράπεζας (πειραιώς),επιλέγεις την δημιουργία account την χώρα και σε βγάζει σε ένα link για μια εταιρεία που είναι κάτι σαν μεσολαβητής.Ακολουθείς τισ οδηγίες στέλνεις mail και σου αποστέλουν το όνομα της παραγγελίας(ο δικός μου ήταν αριθμός) και τον λογαριασμό.πηγαίνεις στην τράπεζα καταθέτεις και το πάρα πολύ σε 2 μέρες θα έχει ενεργοποιηθεί.Ελπίζψ να βοήθησα.. -----Προστέθηκε 2/10/2008 στις 12 : 34 : 11----- και μια βοήθεια όποιος ξέρει....έχω premioum αλλά καταβάζει αυτή τη στιγμή πολυ αργά(έχω βάλει να κατεβαίνουν δυο δυο τα αρχεία και έχω ταχύτητα το πολύ 100kb/s)ενώ αρχικά ήταν πολύ παραπάνω,μήπως υπάρχει κανα όριο στο κατέβασμα?δηλ,παίρνεις έναν premioum αλλά σου βάζει ένα όριο (π.χ.100GB)για download και μόλις το συμπληρώσεις σε ξανα κάνει free user ασχέτως αν έχει λήξει ο λογαριασμός ή όχι???(έκανα μηνιαίο λογαριασμό και τώρα είναι η δεύτερη μου μέρα)όποιος γνωρίζει please help....
o_magazatoras Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 αυξηθηκε η ταχυτητα του download για τους απλους χρηστες η ειναι ιδεα μου;Εβαλα να κατεβασω κατι σημερα και μου παει με 250kb/s Μάλλον έπεσες σε happy hours,ίσως "κατέβει" αργότερα. @All:Σκεφτείτε και τη λύση του JDownloader.Κανένα όριο... Και μην αρχίσουν -plz- οι καλοθελητάδες τα περίεργα,ότι δηλ εμείς οι τζαμπατζήδες χαλάμε το rapidshare κλπ...
Silvershot Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 ρε παιδια ας μας πει καποιος πως να κατεβαζουμε χωρις οριο και με μεγαλη ταχυτητα γιατι περιμενω 2 ορεω να κατεβουν 100 mb χώρια που πρεπει να κανω συνεχεια επανεκινηση το ρουτερ.
Kasrith Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 ρε παιδια ας μας πει καποιος πως να κατεβαζουμε χωρις οριο και με μεγαλη ταχυτητα γιατι περιμενω 2 ορεω να κατεβουν 100 mb χώρια που πρεπει να κανω συνεχεια επανεκινηση το ρουτερ. Ποτε κατεβασες τελευταια φορα απο rapidshare? Πλεον δεν πρεπει να κανεις επανεκκινηση το ρουτερ... Ασε που δεν εχει οριο dl...
Silvershot Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Ποτε κατεβασες τελευταια φορα απο rapidshare? Πλεον δεν πρεπει να κανεις επανεκκινηση το ρουτερ... Ασε που δεν εχει οριο dl... εγω εχω 4 mbit συνδεση και κατεβαζω μονο με 100
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 εγω εχω 4 mbit συνδεση και κατεβαζω μονο με 100 Εγω με το router στα 9000/1000 αλλοτε κατεβαζω με 850 και αλλοτε με ...60 ΚΒ
wert Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 εγω εχω 4 mbit συνδεση και κατεβαζω μονο με 100 Εγω με το router στα 9000/1000 αλλοτε κατεβαζω με 850 και αλλοτε με ...60 ΚΒ Μαύρο χάλι είσαστε και οι δύο. Γιατί έτσι ρε παιδιά; Εγω πάντος με σύνδεση wi-fi 1mb κατεβάζω με 125-130kb/sec ... Εκτός και έχει τις κακές του και δεν έχω ούτε ίντερνετ
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Μαύρο χάλι είσαστε και οι δύο. Γιατί έτσι ρε παιδιά; Εγω πάντος με σύνδεση wi-fi 1mb κατεβάζω με 125-130kb/sec ... Εκτός και έχει τις κακές του και δεν έχω ούτε ίντερνετ Οταν απο rap κατεβαζω με 60-80 απο http://www.netone.gr/bandwidthfiles/ κατεβαζω με 800 !!!! Αρα δεν φταιει ο isp.
mandal Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 απο τα news του rapidshare we are able to allocate bandwidth to free users dynamically: Depending on the overall traffic you can up- and download with up to 2,0 megabit per second. If it is crowded though, you might experience only 0,2 megabit per second, since we always put our premium users first.
mynam3 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Οταν κανω μια λιστα απο parts copy, πως θα γινει να μπαινουν κατευθειαν στο flashget?
wert Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Οταν κανω μια λιστα απο parts copy, πως θα γινει να μπαινουν κατευθειαν στο flashget? Επεξεργασία -> επικόληση διεύθηνσης. Έτοιμος Επίσης για ποιο αυτόματα πήγαινε στις ρυθμίσεις -> καρτέλα επιτήρηση και ρίξε κάνα τσεκάρισμα εκεί αν δεν είναι τσεκαρισμένα.
SofoS@ Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 ρε παιδια τι εγινε με το rapidshare? γιατι μου λεει "You have reached the download limit for free-users. Would you like more? Get your own premium account now! Instant download access! Or try again in about 14 minutes." μετα απο αρχειο 100mb αυτο. μα δεν ειχαν βγαλει αυτο τον περιορισμο? στις ανακοινωσεις δεν λεει τιποτα, ειναι βεβαια 14 λεπτα μονο κι οχι 2 ωρες οπως παλια αλλα και παλι θα πρεπε να το λεει καπου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα