Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ωχ πακετο..μολις μπηκα στον λογαριασμο μου και βλεπω Traffic left: 8 876 MB.Δηλ μεχρι τελη του μηνα εχω κοντα στα 9 γιγα υπολοιπο να κατεβασω?Ρε τι παθαμε παλι.Απο το καλοκαιρι μεχρι τωρα ολο αλλαγες εχουμε.

-----Προστέθηκε 24/10/2008 στις 11 : 14 : 12-----

το ειδαμε και αυτο..μαζευουν υπογραφες για να επανέλθει το Rapid στη παλιά κατάσταση

http://www.petitiononline.com/RSchange/petition-sign.html

Παιδια ειναι πραγματικα ξεφτιλα πως το εχουν το rapidshare...μια χαρα ηταν, απο τους Ολυμπιακους και μετα φαινεται τους ετσουξε.Απο τοτε εκαναν τις αλλαγες! Εγω παντως υπεγραψα στο λινκ που εδωσε ο φιλος...

Για να δουμε.....:rolleyes:

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Παιδια ειναι πραγματικα ξεφτιλα πως το εχουν το rapidshare...μια χαρα ηταν, απο τους Ολυμπιακους και μετα φαινεται τους ετσουξε.Απο τοτε εκαναν τις αλλαγες! Εγω παντως υπεγραψα στο λινκ που εδωσε ο φιλος...

Για να δουμε.....:rolleyes:

+1 και από εμένα

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

καλησπερα παιδια.να ρωτησω επειδη σκεφτομαι και γω να φτιαξω Premium ο τροπος με καταθεση στη τραπεζα πειραιως ειναι αξιοπιστος?και κατι αλλο.τωρα με τους καινουριους ορους εχω 2.6 γκιγκα καθε μερα??αν τα ξεπερασω τι γινεται?και επισης αν μια μερα δε κατεβασω την αλλη μερα θα χω 5γκιγκα?θενξ

Δημοσ.

ΑΝ ξεπερασεις τα 2,6 γιγα τοτε αρχιζεις να καταλανωνεις το traffic share 5 γιγα.Αν τελειωσεις και τα πεντε γιγα τοτε ή μενεις με τα 2,6 ημερησιως ή αγοραζεις traffic share για να εχεις να κατεβαζεις παραπανω απο 2,6.Σε περιπτωση που δεν κατεβασεις μια μερα την επομενη δεν εχεις 5 γιγα ,τα χανεις δεν προστιθονται οπως παλια.Τωρα οσον αφοαρ την πληρωμη μεσω τραπεζης δεν νομιζω οτι υπαρχει κατι που πρεπει να φοβασαι

Δημοσ.
ΑΝ ξεπερασεις τα 2,6 γιγα τοτε αρχιζεις να καταλανωνεις το traffic share 5 γιγα.Αν τελειωσεις και τα πεντε γιγα τοτε ή μενεις με τα 2,6 ημερησιως ή αγοραζεις traffic share για να εχεις να κατεβαζεις παραπανω απο 2,6.Σε περιπτωση που δεν κατεβασεις μια μερα την επομενη δεν εχεις 5 γιγα ,τα χανεις δεν προστιθονται οπως παλια.

Σίγουρα ισχύει αυτό; Σε μένα χτες έγραφε ότι είχα 5,5 GB Traffic Left και το άφησα χωρίς να κάνω κανένα download, σήμερα γράφει ότι έχω 8,1 GB Traffic (και είμαι πλέον με τους νέους κανόνες).

Αλλωστε διαβάστε και αυτά τα μικρά "γραμματάκια" που εμφανίζονται στη σελίδα αγοράς νέου account:

"A premium account enables you to download 2.66 Gigabyte per day, that’s 2.660.000.000 byte. The volume not used is automatically transferred to the following day, up to a maximum of 10 gigabyte. If the complete download capacity is used up during one day, the premium-user is able to save another 2.66 gigabyte the following day."

Δημοσ.

με 2 διαφορετικς ip δηλαδη μπορω να κατεβαζω ταυτοχρονα?επισης αν ξερετε εχει κανει κανεις σας καταθεση στην πειραιως?γιατι εκανα μια λαλακια και δεν ξερω ακομα.εκανα μια καταθεση των 21 ευρω αλλα για 3 μηνη που ηθελα επρεπε να βαλω 22.ετσι ξανακανα αλλα μια καταθεση του ενος ευρω.λετε να παιζει καποιο προβλημα?

Δημοσ.

ρε παιδια μολις εγινα premium στο rapidshare αλλα δεν εχω ιδεα τι πρεπει να κανω για να κατεβασω....

Κατεβασα το IDM εψαξα να βρω τιποτα να κατεβασω αλλα μου βγαζει 4 parts.Πως μπορω να τα κατεβασω ολα μαζι?

Δημοσ.

Εγώ πάντως το γύρισα ήδη στο megaupload, πλήρωσα μια δίμηνη συνδρομή για να δω πώς θα πάει και μετά λέω να το καθιερώσω. Και το RS να πάει να πνιγεί. Αν μέχρι την άνοιξη (που λήγει η συνδρομή μου) δεν ισιώσουν, πολύ θα το σκεφτώ να ανανεώσω ξανά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Κι εγω εκανα μια μηνιαια συνδρομη σε MegaUpload αλλα δεν βρισκω και πολυ υλικο που με ενδιαφερει....ακομα :-)

Έννοια σου και αν ψάξεις υπάρχει αρκετό υλικό και στο megaupload. Έψαχνα 3 HD *******, το όλον κάπου 25GB, και τις βρήκα όλες στο MU (έστω κι αν χρειάστηκε να κατεβάσω τον download manager του, συν ένα προγραμματάκι για να μου κάνει resolve κάποια protected links). Ενδεικτικά στο RS θα με άφηνε να κατεβάσω μόλις 10GB, πριν μπλέξω με TrafficShare και λοιπά κολοκύθια. Και κάτι άλλο που "τσίμπησα" σήμερα το απόγευμα (περίπου 7GB) το έβαλα από private tracker. Εκεί έχει καταντήσει το RS. Για φούντο ρε! Κλείστε το το μαγαζί.

Επεξ/σία από nzeppos
Δημοσ.

Εγώ πάλι έχω κάνει ακριβώς το ανάποδο. Το είχα γυρίσει στο RS για να ησυχάσω από τα torrents (ακόμα και απ' τους private trackers, σε μερικούς από τους οποιους είμαι VIP, επί πληρωμή). Και τώρα αναγκαστικά θα ξαναρχίσω να κατεβάζω μέσω torrent. Το megaupload μια χαρά πάντως, μέχρι στιγμής ευχαριστημένος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...